New in: Supertrash tasje

Als ik naar een feestje ga, neem ik het liefst zo min mogelijk spullen mee. Toch zijn er altijd dingen die ik wel moet meenemen, zoals mijn telefoon, portemonnee, sleutels en eventueel lipgloss en kauwgom. Om dit nou allemaal in broekzakken te stoppen is niet even handig, en bovendien heb ik niet eens altijd zakken. Ik vind kleine tasjes daarom ideaal! Het ziet er fashionable uit en het is ook nog eens handig. Ik neem het vaak ook mee naar de stad, en dan draag ik de wat grotere spullen bijvoorbeeld in een canvas tas. Ik heb nu een nieuw tasje ontvangen van Supertrash en hij is echt perfect!

Ik heb de clutch besteld op Duifhuizen.nl en op de website stond vermeld dat het om een clutch ging. Maar het is eerder een hele grote portemonnee aan een lang hengsel! Ik vind dat lange hengsel persoonlijk wel fijn. Korte tasjes staan vaak zo truttig en tasjes zonder hengsel zien er leuk uit, maar zijn niet echt handig. Deze gooi je makkelijk over je schouder heen en zo heb je je belangrijkste spullen bij je, zonder dat je ernaar om hoeft te kijken.

Het tasje heet de Mini Barclay en is er in 5 verschillende kleuren. Ik ben voor zwart gegaan omdat dat simpelweg altijd goed is! Ik hou gewoon van zwart, haha. Het hengsel is afneembaar en de tas sluit door middel van een magneet. In de binnenkant zitten diverse opbergvakjes en er is ook ruimte voor pasjes. Klein, maar fijn! De clutch is van kunstleer en kost €49,95.

Ik ben super blij met mijn clutch en jullie gaan ‘m zeker nog terugzien op mijn blog of op Instagram!

20 Reacties

 1. Bertine 26 augustus 2015 / 12:53

  hij is prachtig! ik had deze ook willen bestellen, maar kwam erachter dat hij kleiner is dan mijn iPhone 6+ dus dat ging niet passen haha!

 2. Amelie 26 augustus 2015 / 15:41

  Heel mooi! Altijd handig die kleine tasjes!

 3. Luna 26 augustus 2015 / 16:29

  Hij is leuk! En heel handig inderdaad, voor als je maar een paar spulletjes wilt meenemen. Ik mis nog wel zo’n tasje.

  • Lizzy 26 augustus 2015 / 18:31

   Haha daarom had ik ook een foto erbij met m’n hand!

 4. anouk 26 augustus 2015 / 18:37

  Oeh dit tasje is super leuk! Het kan overal mee gecombineerd worden

 5. Tamara 27 augustus 2015 / 00:20

  Mooi! Ik vind het merk supertrash erg mooi!

 6. Simone 27 augustus 2015 / 10:10

  Hij is echt prachtig! Ik ben al een tijdje naar zoiets op zoek dus ik ga even kijken of ik hem hier ergens in de buurt in de winkel kan bewonderen.

 7. Nadia 30 augustus 2015 / 23:04

  Ik ben ook echt iemand die altijd een tasje mee heeft, stop echt niks in mijn broekzakken, dat vind ik echt heel lomp staan haha. Dit tasje vind ik alleen net iets missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *