My life as Liz #179

Het was de laatste vakantieweek, maar oh wat heb ik een fijne week achter de rug! Ik maakte outfitfoto’s, ging naar Amsterdam voor mijn blog, heb lekker geshopt, kon mijn bovenlichaam weer trainen en Merel bleef twee dagen slapen om aan onze blog te werken en andere leuke dingen te doen. Gisteren heb ik mijn kamer helemaal veranderd en dat met ook een nieuwe outfit in the pocket, maakt mij helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Even wat handige snoertjes besteld bij Hoesjes-outlet.nl. Aan kabels nooit tekort, haha.

Yes, kaartje besteld voor Draaimolen festival. Super veel zin in!

Op naar Amsterdam, all black & white. Outfit hebben jullie al kunnen zien!

Ik maakte outfitfoto’s met Jennie en voordat we naar het event gingen, aten we bij SLA. Was weer super lekker!

Het event ging over de nieuwe Soft 7 sneakers van Ecco. Je kon er ook je eigen clutch maken. Ik gebruik hem nu als tasje voor mijn lens van mijn camera. Tip van Jennie :)

Op de foto met de nieuwe sneakers aan! De leukste foto won een vlucht naar Kopenhagen. Helaas niet gewonnen, maar dat had ik ook niet verwacht haha.

Tedje was er ook en het was super gezellig!

Op het event werd deze super toffe illustratie van mij gemaakt door Sella Molenaar. Hij staat nu ingelijst op mijn kamer!

Spullen gepakt en op naar Utrecht!

Ik heb deze week natuurlijk ook gesport. Ik kon mijn bovenlichaam weer trainen en daar was ik super blij mee, want ik heb er bijna twee weken flink last van gehad.

Ik kocht dit jurkje bij Zara, maar hij was echt veeeeeel te kort. Ik had hem in de winkel nog niet gepast, want daar had ik geen zin in. Maar deze moest weer terug helaas! Ik heb inmiddels een nieuwe gekocht die ietsje langer is (niet veel, maar het kan er nu wel mee door), maar die komt nog terug op mijn blog. Lizzy en een jurkje, jawel jawel! Ik draag met uitgaan wel eens jurkjes maar overdag echt bijna nooit haha.

Donderdagavond kwam Merel en bleef ze slapen. De volgende dag hebben we twee filmpjes opgenomen in de sportschool en daarna gingen we even de stad in. We kochten allebei een lekker parfum en gingen ook nog voor een lekkere yoghurt bij Yoghurt Barn. Zo lekker! Ik deed er deze keer caramelsaus bij en dat is ECHT een aanrader. Ik ben dol op caramel, haha.

Alweer nieuwe schoenen? Eh, oeps. Dit keer toffe sneakers van Sacha!

‘s Avonds aten we een hapje bij Gys. Hier komt op onze blog nog een artikel over, dus hou ‘m in de gaten!

De volgende dag maakten we een filmpje over wafels met super lekkere chocoladesaus. Krijg er nu alweer trek in…

Daarna gingen we naar Buiten Adem sportfestival! Het was super leuk (meer daarover op Bestfitfriends.nl) en ik heb er ook heerlijk gegeten: meatloaf met couscous. Hmmm!

Risotto! Makkelijk en zo lekker.

In een spontane bui besloot ik mijn kamer te veranderen. Halverwege vroeg ik me af waar ik aan was begonnen, maar het resultaat mag er zijn. Er komt nog een uitgebreide blogpost over, maar als je een sneak preview wil zien, volg me dan op Snapchat: ourfavourites.

Dat was het dan, mijn vakantie zit erop! Wegens slechte communicatie van school weet ik nog niet wanneer mijn lessen beginnen, misschien is het wel vandaag haha. Jullie gaan het volgende week zien!

DELEN:

8 Reacties

 1. Tedje 31 augustus 2015 / 11:51

  Oeeeh ik ben super benieuwd naar je kamer! En het was super gezellig op het event, gauw weer even daten :)

 2. Anna 31 augustus 2015 / 12:42

  Ahh, zo leuk al die schoenen! Heel mooi. Super gaaf ook, die illustratie. Snap best dat je ‘m ingelijst hebt!

 3. Roos 31 augustus 2015 / 21:40

  Die sneakers, waaaauw! Ben benieuwd naar je kamer :) X

 4. Maaike 1 september 2015 / 09:12

  Oh nom nom, ik krijg honger van die wafels én chocolade! En die illustratie is gaaf joh

 5. Tessa 1 september 2015 / 16:54

  Wat een leuke foto’s! SLA ziet er echt heerlijk uit! Ik wil er ook heel graag nog eens langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *