My life as Liz #122

Een dag te laat, maar hier is ‘ie dan: een nieuwe My life as Liz! Ik heb een superleuke, maar drukke week achter de rug en vooral in het weekend heb ik geen tijd meer gehad om deze blogpost in elkaar te zetten. Maar zoals ik altijd zeg: beter laat dan nooit! Afgelopen week heb ik veel gezellige dingen gedaan, ik ging naar Amsterdam, kreeg te horen dat ik in de finale zit van de Zalando Blogger Awards, heb gefilmd voor mijn blog, dansjes gedaan in de stad en ik ben naar een festival geweest. Genoeg foto’s dus, tijd om ze aan jullie te laten zien!

Links: Maandag had ik een beetje een off-day, maar dat verdween als sneeuw voor de zon na een bezoekje aan de stad. Mijn nieuwe visitekaartjes waren namelijk klaar en ik kocht een compacte camera, die ideaal is voor vlogs. Er komt er binnenkort al eentje aan! Rechts: ‘s Avonds lekker chillen in bed met mijn laptop.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een koeienhuid, maar die dingen zijn best wel duur. Daarom ging ik op Marktplaats bieden en toen kon ik er eentje overnemen voor maar 75 euro! Hij is super mooi en ik ben er heel blij mee. Dinsdagochtend gingen we hem ophalen. Ik ben zo benieuwd hoe hij in mijn kamer gaat staan (of beter gezegd liggen).

Links: Daarna op naar Amsterdam, want ik had afgesproken met Soesja. We namen wat drankjes bij de Vondeltuin, een hele chille plek in het Vondelpark. Rechts: Yay, selfie! Daarna ging ik nog naar een vriendin die sinds kort een kamer in Amsterdam heeft. Ik was erg benieuwd waar ze nog precies was komen te wonen dus ik ging even langs. We aten nog gezellig samen en toen namen we weer de trein naar Eindhoven. Een hele leuke dag!

Links: Woensdag heb ik de hele dag zelf gewerkt aan een filmpje voor de Zalando Blogger Awards en donderdag ging ik weer filmen. Dit keer met Aicha. Ik ben heel benieuwd hoe het fimpje gaat worden maar ik heb er alle vertrouwen in! Rechts: Even een break: lekker lunchen bij Usine!

Links: En we sloten de dag af met een wijntje bij Mangiare! Zwaar leven, I know. Rechts: Ik at nog bij een vriendin en toen was het tijd om naar huis te gaan. Ik was super moe en als een pakezel liep ik naar huis.

Links: Working mode is on! Ik had veel te doen dus ik ging er eens even goed voor zitten. Rechts: Omdat ik genomineerd ben, mocht ik voor 150 euro wat uitzoeken bij Zalando. Wauw, dat wist ik helemaal niet! Dit is mijn bestelling: nieuwe All Stars, een mooie donkerblauwe peplum top (niet echt duidelijk te zien), een sport-bh van Nike en een mooi tasje dat goed past bij mijn outfit voor komende donderdag. Ik hoop dat de bestelling dus op tijd binnen is. En wat mijn outfit is… Dat houd ik nog even geheim!

Links: Vrijdagavond party time! Weer een hele leuke avond gehad met mijn vriendinnen in de stad. Rechts: Zaterdagavond weer de stad in, dit keer voor voetbal. Wat een zenuwslopende avond was dat…

Links: Zondag was het tijd voor het volgende feestje: WiSH outdoor! Dit was mijn outfit. Rechts: Jeeej, dansjes doen bij de tent waar we het meeste te vinden waren.

Links: De mainstage! Rechts: Samen met lieve Wieke dansen. Ik word zo blij als ik naar deze foto’s kijk!

Links: Mijn andere vriendinnetje, de knappe Lola:) Rechts: Happy me! Ik heb gevlogd en foto’s gemaakt van leuk geklede jongens, dus die komen snel online!

Dat was mijn week alweer! Deze week heb ik ook allemaal leuke dingen op de planning staan: gisteren ben ik naar de Efteling geweest, vandaag ga ik naar Amsterdam, morgen werk ik aan mijn blog en ga ik voetbal kijken en donderdag zijn de Zalando Blogger Awards al. Spannend! Ik heb een hotel geboekt met een vriendin en vrijdag gaan we dus weer richting huis. Zaterdag staat Extrema op de planning en voor zondag staat nog niks op de planning. Ik gok uitrusten, haha! Fijne week allemaal :)

26 Reacties

  1. Jennie from the Blog 8 juli 2014 / 13:21

    De koeienhuid is echt heel gaaf, die wil ik ook nog ooit een keertje een kopen. Super om te zien dat het zo goed met je gaat. En lekker veel festivals aan het bezoeken!

  2. lovethatmakeup 8 juli 2014 / 13:23

    Ah de koeienhuid is echt gaaf, ik heb er zelf ook eentje thuis. Wel vaak stofzuigen want je ziet er werkelijk ALLES op haha.

  3. Manon 8 juli 2014 / 13:56

    Wat een leuke vrolijke foto’s heb je altijd. Ik heb witte lage allstars besteld die vandaag binnenkomen en ik zie ze bij jou zo vaak voorbij komen dat ik er denk ik heeel blij mee ga zijn :D

  4. Tara 8 juli 2014 / 13:59

    Heel leuk je outfit en de foto’s van Wish Outdoor zeg, ziet er gezellig uit :) En je koeienhuid is echt fantastisch, ik houd er wel van, mooie prijs ook! xx

  5. Wieneke | Fashion Cranberry 8 juli 2014 / 14:41

    Gaaf, die koeienhuid! Wat een heerlijke foto’s op het festival en dan binnenkort nog Extrema ook! Heel gaaf! Oh ennuh, gefeliciteerd met je nominatie, ik zal voor je duimen donderdag! Spannend!

  6. Neeltje 8 juli 2014 / 15:30

    Wat leuk om te zien wat voor een leuke en gezellige week je hebt gehad. Dit is super leuk om op een dipdagje weer terug te lezen :)

  7. Tessa 8 juli 2014 / 17:20

    Wat leuk dat je een camera hebt die goed is om te vloggen en wauwie 150 euro bij de zalando is ook niet erg!
    Liefs, Tessa

  8. Emma 8 juli 2014 / 18:21

    Wat leuk dat je gaat vloggen en leuke foto’s! Ik vind de vlogs van viviannadoesmakeup.com altijd heel erg leuk, dus misschien als je nog wat inspiratie op wil doen ;)

  9. Fleur 8 juli 2014 / 18:26

    Wat een leuke en relaxte week! Gaaf ook dat je wat dingen mocht uitzoeken bij Zalando omdat je genomineerd bent!

  10. Marloes 8 juli 2014 / 18:27

    Ziet eruit als een hele fijne week. Leuke foto’s. En tof dat je naar Wish Outdoor bent geweest, leuke outfit droeg je ook!

  11. Lotte 8 juli 2014 / 18:28

    Leuke foto’s allemaal!! Waar komt die prachtige maxidress vandaan?

    • Lizzy 8 juli 2014 / 23:33

      Choies.com! Komt nog een blogpost over online :)

  12. Fleur 8 juli 2014 / 20:16

    Wat een ontzettend leuke week!
    En wat een leuke outfits!

  13. Mariëlle 8 juli 2014 / 20:29

    Wat gaaf dat je kon shoppen bij Zalando! En hoe leuk dat je ook op Wish was, ik was er ook maar ik heb je helaas niet gezien. Ben benieuwd naar je vlog, want het was inderdaad een leuk feestje :)

  14. Eline 8 juli 2014 / 21:07

    Supermooi outfit bij de WiSH outdoor! En die foto met Lola is echt cute! <3

  15. Josie 8 juli 2014 / 23:14

    Oh wauw, die koeienhuid is super vet! Ik wil hem haha

  16. Eva 9 juli 2014 / 12:38

    De foto’s van Wish Outdoor zijn super leuk. Je outfit is heel zomer en super leuk gecombineerd met je nieuwe kimono! ;-) Kus!!

  17. Kikki 9 juli 2014 / 23:17

    Ziet er uit als een fijne week! Die koeienhuid is echt heel gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *