Favourites of the week #4

Gisteravond toen ik naar bed ging, schoot me opeens iets te binnen. Ik was de ‘favourites of the week’ helemaal vergeten! Door de vakantie ben ik de dagen echt een beetje kwijt en deze serie zit duidelijk nog niet goed genoeg in mijn systeem. Oeps! Dus bij deze, beter laat dan nooit. Deze week vertel ik over mijn favoriete geur, accessoire, kledingstuk en YouTube kanaal kanaal. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder!

Favoriete accessoire

Ik heb sinds deze week een nieuwe zonnebril, yeah! Een beetje laat zo aan het einde van de zomer, maar toen het zonnetje scheen deze week heb ik er al volop gebruik van gemaakt. Vorig jaar ben ik mijn Ray-Ban bril verloren (of hij is gestolen) en ik mistte toch wel echt een zonnebril van goede kwaliteit. Ik was een beetje klaar met de pilotenbrillen dus ik besloot voor een ander model te gaan: de Erika! Ik heb hem besteld op Ziezie.nl.

Favoriete kledingstuk

Jullie hebben ‘m al in een outfitpost voorbij zien komen: mijn nieuwe leren jack van Zara! Helaas ging de rits dezelfde avond nog stuk en heb ik hem terug moeten brengen. Ik baalde enorm, want ik had nou net de perfecte jas gevonden! Ik heb hem terug gebracht in de hoop dat ik hem in Utrecht kon scoren. En jawel, ze hadden mijn maat nog op voorraad! Dus nu heb ik alsnog een prachtig leren jack. Ik kreeg er veel vragen over, maar dit is deze van 130 euro. Even een bedrag, maar met mijn vorige jas heb ik drie jaar gedaan dus daar hoop ik nu ook weer op!

Favoriete geur

Deze week was er een hele leuke actie bij ICI Paris. Op iedere tweede geur zat namelijk 40% korting. Ik was samen met Merel in de stad en zij had een nieuw geurtje op het oog en ik wilde eigenlijk ook wel een nieuwe. Ik besloot voor de geur van Chloé te gaan, deze is niet super zwaar maar echt lekker fris en bloemig. Echt een nieuwe favoriet!

Favoriete YouTube kanaal

Eerlijk gezegd kijk ik helemaal niet zoveel YouTube meer, omdat ik er niet aan toekom. Maar de video’s die ik echt niet oversla zijn die van Monica Geuze. Monica vlogt dagelijks en draait daarnaast voor Ronnie Flex. Ze is lekker nuchter en de video’s kijken lekker weg. Daarnaast vind ik haar ook echt heel mooi. Altijd fijn om ‘s avonds even te chillen met een video van Monica, haha! Wat is jullie favoriete YouTube kanaal?

 

10 Reacties

 1. Ivi 30 augustus 2015 / 13:22

  Wat een prachtig leren jasje, ik wil er ook nog een keer in investeren. En ook in een rasban zonnebril, haha. Dat word sparen. Leuk artikel X

 2. Anna 30 augustus 2015 / 13:45

  Ik kijk ook veel te weinig YouTube de laatste tijd, jammer hè! Zo mooi, je leren jas <3. Wel balen dat de rits zo snel stuk was… Gelukkig hadden ze een nieuwe in je maat :).

 3. Eva 30 augustus 2015 / 14:23

  Super leuk! En je leren jasje bij Zara is zo mooi!

  Mijn favoriete youtube kanaal is die van Manon Tilstra, zij vlogt drie dagen tot vier dagen in de week en 1 tot 2 keer zet ze een video wat van beauty tot fashion en lifestyle kan gaan. Vooral haar get ready with me(s) zijn super leuk om te zien. En ze geeft goede tips wat betreft makeup en haar verzorging. En monica geuze is een goeie, echt leuke vlogs maakt ze.

 4. Marloes 30 augustus 2015 / 22:07

  Wat een leuke zonnebril heb je uitgezocht. Hij is mooi zeg! De geur lijkt me ook heel lekker!

 5. Fleur 31 augustus 2015 / 22:35

  Ik vind je Zara leren jasje zo mooi! Ik heb ook toevallig pas een nieuwe gekocht, maar dan van de Mango.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *