My life as Liz #124

Afgelopen week stond in het teken van bijkomen. Ik heb leuke dingen gedaan, maar ook de nodige rust gepakt. Dat kwam gelukkig perfect uit met het mooie weer, waardoor ik lekker in de tuin kon chillen. Ik heb genoten van de zon, leuke dingen gedaan met vriendinnen en ben naar Utrecht en Amsterdam geweest. Dat was mijn week in een notendop, nu op naar de foto’s!

Links: Naar de Ikea met mama! Ik wilde nog wat spullen kopen, dus na een heerlijk ontbijt te hebben genuttigd gingen we shoppen. De kar zat goed vol! Rechts: Ik had nieuw bestek nodig en bij de Blokker was er 50% korting op het bestek wat ik uiteindelijk heb gekocht. Heel chill, nu heb ik goede kwaliteit bestek wat weer even mee kan!

Links: Lekker zonnen in de tuin! Boekje erbij, laptop en genieten maar… Rechts: Een Desperados kon ook niet ontbreken!

Links: Selfie! Ik ging die ochtend met mijn vader en zusje naar Utrecht om wat spullen te brengen. Lekker een shortje aan, want het was super warm! Rechts: Hallo Utrecht! Super fijn om weer terug te zijn.

Links: Nadat ik wat spullen in elkaar had gezet en alles een beetje een plekje had gegeven, was het tijd om met Sarah naar Amsterdam te gaan voor de lancering van Kittehscupcakes for CoolCat! We gingen onze tops even passen en toen werden er uiteraard weer foto’s gemaakt! Rechts: Jiami kwamen we ook nog tegen en daarna gingen we met z’n drieën wat eten bij Vapiano. Ik ging weer voor pasta pesto, love it!

Links: En ik moest weer naar het ziekenhuis voor een CT scan! Het prikken ging weer twee keer mis, omdat ik zo’n harde aders heb. Ik had dus aan beide kanten pleisters. Heel charmant! Rechts: Daarna dook ik de tuin weer in. Maar niet voor lang, want een vriendin appte of ik langskwam. Ik heb daar de rest van de dag gechilld en we sloten de dag af met een barbecue. Heel gezellig!

Links: Omdat het zaterdag super warm werd, gingen we het water opzoeken. Lekker niks doen, van de zon genieten… Wat een vakantiegevoel! Rechts: Drankjes erbij… Een radler vind ik perfect met het warme weer!

Links: ‘s Avonds gingen we nog gezellig de stad in. Happy faces, want dat waren we ook! Rechts: De volgende ochtend wakker worden met de hondjes. We hebben sinds vorige week voor 9 dagen twee keeshondjes in huis om op te passen. Maar ze zijn zo lief, vooral met deze kan je lekker knuffelen.

Dat was mijn week! Ik heb niet van alles foto’s gemaakt, maar dat kan gebeuren:) Deze week wordt wat rustiger, maar ook wel spannend want donderdag krijg ik de uitslag van de scan. Ik houd jullie op de hoogte, fijne week allemaal! X

17 Reacties

 1. Maaike 21 juli 2014 / 13:48

  Heerlijke zomerse diary! En super leuk dat je weer terug gaat naar Utrecht, naar een eigen plek

 2. Eline 21 juli 2014 / 14:36

  Ahw. Wat een schattig hondje. <3

 3. Martina 21 juli 2014 / 15:35

  Onwijs spannend donderdag de uitslag ! Fijn dat je weer naar Utrecht gaat, leuke stad!

 4. Mariëlle 21 juli 2014 / 15:39

  Leuke foto’s, leuk dat je bij het coolcat event was :) En dat topje/jurkje met die aztek print is echt super leuk!

 5. Irma 21 juli 2014 / 15:59

  Wat een leuke foto’s! Hoop dat je opnieuw zo’n fijne week tegemoet gaat! :)

 6. Anna 21 juli 2014 / 19:32

  Wat een leuke foto’s! Radler is echt heerlijk met dit weer. En omg dat hondje is zoooo schattig <3 <3

 7. Cindy 21 juli 2014 / 20:22

  Brr, die vloeistof bij een CT scan, dat is echt heel raar, vind je ook niet? Net alsof je een ontzettend sterk drankje hebt gedronken en ontzettend naar de wc moet. Balen dat het niet goed lukte. Verder leuke foto’s!

 8. Vicky 23 juli 2014 / 14:35

  Ah dat hondje! Ik ontdek je blog net, ik zat toch even te kijken toen ik verder teruglas over hoe je omgaat met het ziek zijn… Wat een moed! Ik wens je het allerbeste toe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *