6 jaar OurFavourites.nl

Woehoe, tijd voor feest! Gisteren bestond mijn blog namelijk 6 jaar. En wauw, wat is dat lang zeg! Ik blog zelf al een stukje langer dan zes jaar, ik heb namelijk ook nog ooit een beautyblog gehad. Daarna stapte ik over naar een nieuwe domeinnaam: OurFavourites. Ik ben even mijn archief in gedoken en wat outfitfoto’s over de jaren heen uitgezocht. Man, wat ben ik veranderd! Wat dacht je van deze hierboven? De linker (2010) was een van mijn allereerste outfitfoto’s (lekker tegen een plant aanleunend hahaha) en de rechter heb ik deze week gemaakt. Kleine meisjes worden groot…

Ik weet het nog goed toen ik begon met bloggen. Ik volgde Mascha van Beautygloss.nl op vaste voet en ik vond haar filmpjes zo geweldig, dat ik dat ook wilde gaan doen. Dus begon ik met filmpjes maken met een crappy webcam. Mijn moeder was er alleen niet zo blij mee dat ik van die filmpjes van mezelf op YouTube zette, en dus moest ik ze verwijderen. Ik vond het jammer, maar achteraf gezien begreep ik mijn moeder wel. YouTube was super onbekend en je weet natuurlijk nooit wat iedereen met die beelden gaat doen. Ik heb de filmpjes trouwens ook niet meer, zo jammer!

Naast het maken van video’s, vond ik schrijven toen ook al heel erg leuk. Vooral make-up vond ik destijds geweldig en mijn motto was dan ook: hoe meer, hoe beter. Ik begon steeds meer make-up te krijgen en ik had ook veel plezier in het schrijven daarover. Bloggen was toen wel heel anders dan hoe het nu is, als ik iets ontving van een PR bureau dan was het echt een geschenk uit de hemel, laat staan dat je ooit iets zou kunnen gaan verdienen met bloggen. Ik deed het echt alleen omdat ik het leuk vond. Toen mijn moeder zag dat ik steeds meer volgers kreeg en ook echt wat bereikte met mijn blog, stond ze de filmpjes wel toe. Ik schaamde me er wel voor, klasgenoten maakten er soms grapjes over en als we op de computer zaten vond iedereen het leuk om mijn videos te bekijken. Ik kon wel door de grond zakken en daarom zette ik als ik thuis was de filmpjes altijd op privé. Gelukkig veranderde dat ook met de tijd en kon ik er op een gegeven moment juist trots op zijn!

Naast make-up was ik ook altijd veel met mode bezig. Niet dat ik nou zo modebewust was, want als ik sommige foto’s terugkijk, vraag ik me echt af wat ik aan het doen was. Maar ach, ik was 15 en nu ben ik 20. Dat is ook een enorm verschil! Ik postte heel soms een outfitfoto en ik vind het echt grappig dat ik die foto’s nog heb. Je ziet echt een transformatie van een puber naar een vrouw. Het leek me leuk om wat foto’s op een rijtje te zetten. Als je benieuwd bent naar meer oude foto’s, dan kun je natuurlijk altijd mijn archief in duiken.

We zijn nu dus 6 jaar verder en ik had nooit verwacht dat ik op deze leeftijd nog steeds zou bloggen. Ik ben nog lang niet van plan te stoppen, ik kan me eigenlijk geen leven zonder voorstellen. Ik vind het nog steeds leuk en ik heb dingen mogen meemaken door mijn blog die ik niet snel zal vergeten. Ik wil jullie, trouwe volgers, heel erg bedanken voor het bezoeken voor mijn blog. Dat is zeker de reden waarom ik het nu al zo lang doe! Op naar de volgende 6 jaar :D! X

26 Reacties

 1. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 17 juni 2015 / 08:01

  Ahh wat leuk om te zien! Je bent inderdaad echt van een meisje naar een vrouw veranderd! Super leuk om te zien! En wat mooi dat je al 6 jaar met zo veel plezier blogt! Ga zo door! <3

 2. Ingeborg 17 juni 2015 / 08:40

  Ah wat gaaf! Super vet dat je al 6 jaar blogt en gewoon alles nog hebt. Je bent zichtbaar veranderd, vooral je uitstraling!

 3. sabrina 17 juni 2015 / 08:57

  Gefeliciteerd! Wat lang al! Leuk om te zien hoe je veranderd bent. Nog vele jaren!

 4. Eva 17 juni 2015 / 09:13

  Yaay! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! :D
  Het is super leuk om elke keer weer je blog te bezoeken en artikelen en of filmpjes te lezen. Blijf lekker door gaan Lizzy!

  Liefs, Eva!

 5. Denise 17 juni 2015 / 10:53

  Wauw, 6 jaar is echt al heel erg lang! Super leuk om die foto’s te zien. Gefeliciteerd!

 6. Simone 17 juni 2015 / 11:02

  Wat leuk om te zien, veel foto’s herken ik ook nog. Ik volg je al heel lang! Gefeliciteerd met je zesjarig jubileum!

 7. Manon 17 juni 2015 / 11:08

  Super leuk om te zien, mooie fotos allemaal en je ziet duidelijk verandering ! Gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan van je blog !

 8. Anna 17 juni 2015 / 11:50

  Wat leuk zo’n terugblik! Je mag zeker trots zijn op je blog, gefeliciteerd <3

 9. Amelie 17 juni 2015 / 12:09

  Leuk om die oudere foto’s te zien!! Je bent best veel veranderd! Gefeliciteerd met je blog-verjaardag!

 10. Léonie 17 juni 2015 / 14:12

  Wat ontzettend leuk om te zien! Ik lees je blogjes altijd met veel plezier dus op naar de volgende 6 jaar! Gefeliciteerd! <3

 11. Roos 17 juni 2015 / 14:49

  Wat leuk om terug te zien al die foto’s! :) X

 12. Tamara 17 juni 2015 / 15:03

  Superleuk! Gefeliciteerd en op naar de volgende 6!

 13. Tedje 17 juni 2015 / 15:04

  Jippieeee gefeliciteerd chick! Echt leuk om oude foto’s terug te zien, haha! :)

 14. Miranda 17 juni 2015 / 15:57

  Gefeliciteerd! :D En wat leuk om dit zo terug te zien.

 15. Fleur 17 juni 2015 / 16:52

  Wat een verschil! Ontzettend leuk om te zien!
  super, gefeliciteerd en ga zo door!

 16. Lara 17 juni 2015 / 16:54

  Leuk stukje! Gefeliciteerd, ben blij dat je nog gezellig door blijft gaan!

 17. Fleur 17 juni 2015 / 19:23

  Wauw, wat een lange tijd alweer! Erg leuk om de foto’s van vroeger terug te zien ook trouwens!

 18. Lisa 17 juni 2015 / 20:24

  Wauw, wat lang alweer. Ik volg je nu denk ik een jaartje of anderhalf?! Leuk om te zien hoe je bent veranderd.

 19. Kaylee Roxanne 17 juni 2015 / 23:37

  Wat een leuk artikel dit, heel tof om die transformatie te zijn. Je bent echt een vrouw geworden inderdaad, super leuk! Gefeliciteerd met je blog-versary en dat er nog maar veel mooie jaren mogen komen.

 20. Susa 18 juni 2015 / 00:22

  Ah wat leuk! Zo grappig om die oude foto’s te zien :D je ziet er zooo anders uit en bent echt een mooie vrouw geworden zeg! Gefeliciteerd met de 6 jaartjes :)

 21. Nadia 18 juni 2015 / 09:20

  Wat lang al! Gefeliciteerd!

 22. José 18 juni 2015 / 21:00

  6 jaar, wauw! Super tof dat je al zo lang met je passie bezig bent. Ga zo door! Liefs

 23. Sas 1 juli 2015 / 08:32

  6 jaar, ik zit al op de 7.5 en vind het nog steeds leuk!
  Congratz met je blogverjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *