Een week lang vloggen

Misschien vond je het afgelopen week een beetje rustig op mijn blog, echt stilzitten kwam er niet van. Op mijn YouTube kanaal OurFavouritesTV kwam namelijk iedere dag een vlog online. Jawel, ik heb me aan het dagelijks vloggen begeven! Omdat ik een hele week vrij was, wilde ik het wel een keertje proberen. Ik wilde jullie niet overspoelen met vlogs op mijn blog, dus daarom zet ik ze even hier op een rijtje, voor het geval dat je ze nog niet hebt gezien. Misschien leuk als je je verveelt haha!

Maandag

De allereerste vlog! Ik heb veel Pretty Little Liars gekeken en ik ging sporten.

Dinsdag 

Ik ging een dagje naar Rotterdam met Lola. Dat vond ik echt super leuk om te filmen!

Woensdag

Na een heerlijk hotelontbijtje was het alweer tijd om te gaan, want ik had met Merel afgesproken om te filmen voor BffNL.

Donderdag

Tijd om weer te sporten, ik moest mijn administratie doen en in de avond had ik een date.

Vrijdag

We gingen Nena ophalen, yay! En ik ging weer eens lekker stappen.

Zaterdag

Zaterdag was echt een brakke dag! Gelukkig is dat niet zo erg met zo’n lief hondje in huis.

Zondag

De laatste vlog alweer! Het was een rustige zondag en ik vertelde wat meer over mijn studie.

En toen zat het vloggen er alweer op! Ik zou het niet zo heel snel weer doen (ik leg in de laatste vlog uit waarom), maar ik ben weer een ervaring rijker. En ik vond het toch wel leuk om het ophalen van de puppy en het dagje Rotterdam te filmen. Ik ben zeker van plan nog video’s op mijn kanaal te blijven maken, dus vergeet vooral niet te abonneren :) Hebben jullie mijn vlogs bekeken?

18 Reacties

 1. Marloes 4 februari 2015 / 07:08

  Heel leuk! Ik ga er vanavond nog even wat terug kijken. Heb ze nog niet allemaal gezien!

 2. anouk 4 februari 2015 / 09:02

  Ik heb ervan genoten! Was erg leuk om een kijkje te nemen in je leven!

 3. Tineke 4 februari 2015 / 09:39

  Wat leuk, ik ga ze zo tijdens de lunch allemaal even bekijken!
  Liefs

 4. Maaike 4 februari 2015 / 11:09

  Ohhh leuk, ik heb je eerste vlog wel gezien maar die andere nog niet!

 5. Nadia 4 februari 2015 / 12:53

  Ik heb net alle vlogs achter elkaar bekeken, vond het echt hartstikke leuk!

 6. Manon 4 februari 2015 / 14:35

  Leuk, ik ga vanavond nog even wat bekijken! Ik heb sommige nog niet gezien

 7. Miranda 4 februari 2015 / 16:06

  Je volgs vond ik zelfs erg leuk om te zien. Nena is echt schattig ^^

 8. Melissa 4 februari 2015 / 16:48

  Ik heb ze toevallig gister allemaal zitten kijken, leuk om eens te zien! Ik heb zelf nog maar 1x gevlogd en ik vond het zelf ook leuk om te doen. Maar net als jij kan ik me niet voorstellen dat je dit elke dag, week na week doet. ;-) Maar voor af en toe is het zeker leuk!

 9. Sanne 4 februari 2015 / 17:06

  Je vlogs vond ik zo leuk om naar te kijken en dan vooral uit school en jouw vlogs checken, ik zeg vaker doen maar hoeft niet echt dagelijks te zijn maar een keer bijvoorbeeld een dagje mee als je wat leuks hebt of juist iets anders

 10. Amanda 4 februari 2015 / 18:03

  Ik heb je vlogs elke dag bekeken op Youtube. Heel leuk! :)

 11. Lynet 4 februari 2015 / 20:05

  Ik vond het al zo stil op je blog, dus had even gespeurd op YouTube en kwam erachter dat je vlogs had geüpload, leuk! Ik heb zojuist ook shakes besteld bij my protein, haha. Ben pas weer net begonnen met trainen, maar alvast een goede ondersteuning. Wat is jouw favoriete smaak?

 12. Eva 4 februari 2015 / 21:38

  Ik had ze allemaal al bekeken, maar ze blijven leuk om naar te kijken. Vooral de VLOG van het dagje Rotterdam & de VLOG van dat je de puppy ging halen vind het leukste!

  Liefs, Eva!

 13. Anneleen 5 februari 2015 / 16:45

  Ik zie je vlogs nu pas voorbij komen dus heb ze nu (ik ziek in bed lig) lekker achter elkaar gekeken :) leuk dat je hebt geprobeerd om te vloggen maar ik begrijp dat dit iets is wat je niet elke dag wilt doen

 14. Beau 6 februari 2015 / 01:03

  Leuke vlogs! Wat leuk dat je een date had ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *