Boekarest dag 1 + vlog

Zo, daar ben ik weer! Heerlijk uitgerust na een super leuke citytrip met Tedje naar Boekarest. Je leest het goed: Boekarest! Nee, die zagen wij ook niet aankomen. Een echte verrassing dus, en wat hebben we het leuk gehad! Het weer was heerlijk, we hebben van het weer genoten, een beetje geshopt en ook de toerist uit gehangen. Deze week komt er iedere dag een blogpost online met wat foto’s en een vlog. Ik heb iedere dag gefilmd wat heeft geleid tot veel beeldmateriaal wat ik graag met jullie wil delen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien!

Lees hier de plog van Tedje van onze eerste dagEnne psst… Benieuwd naar dag 2? De vlog van dag twee komt vandaag om 16.00 al online op mijn YouTube kanaal!

15 Reacties

 1. anouk 4 juni 2015 / 08:26

  Zo leuk dat jullie ergens heen gaan waar je zelf niet zo snel iets zou boeken. Het ziet er echt uit als een prachtige stad

 2. Jenieke 4 juni 2015 / 10:45

  Hoi! Zou je misschien een recensie kunnen geven of schrijven over srprs me? Een vriendin en ik zijn heel enthousiast om dit ook een keer te doen maar zijn toch wel heel benieuwd of alles goed geregeld is en dat soort dingen. Zou super zijn :-)

  • Lizzy 4 juni 2015 / 11:33

   Bij het verslag van dag 4 zal ik mijn concluderende mening geven!

 3. Nicole 4 juni 2015 / 11:04

  Heel erg leuk dat jullie naar een plek gingen waar je anders niet zo snel heen zou gaan!

 4. Nadia 4 juni 2015 / 11:16

  Leuk! Leuk ook dat je de reis vlogt. :)

 5. lonneke 4 juni 2015 / 11:54

  Wat ontzettend leuk zeg!
  Heb heel erg genoten van je fijne zonnige vlog.
  En wat enorm goedkoop die lunch zeg! En het ziet er heerlijk uit.
  Liefs Lonneke

 6. charile 4 juni 2015 / 13:29

  Leuke foto’s en de vlog is super, ik kijk uit naar de rest :D

 7. Nathan 5 juni 2015 / 07:04

  Dat is wel een leuk idee om op vakantie te vertrekken… :-)

 8. Rowan I My Pink Fairytale 5 juni 2015 / 11:39

  Dat surprise me lijkt me echt zo geweldig. Anders zou je echt niet zo snel naar Boekarest gaan denk ik. Terwijl ik aan de foto´s zie dat het een hele mooie stad is!

 9. Anneleen 6 juni 2015 / 20:45

  Haha leuk om jullie eerste reactie te zien! :) Roemenië is een land waar ook niet direct voor zou staan te springen om naar toe te gaan, maar misschien omdat het nog zo onbekend is, in vergelijking met Spanje, Portugal, … ;) ziet er wel een mooie stad uit, met al die oude gebouwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *