Weekendje België

Vorig weekend ging ik samen met mijn moeder en tante naar België. We verbleven in een vakantievilla in de Haan aan Zee, gingen een dagje naar Oostende en ook naar Brugge. Het was een heerlijk weekend met super mooi weer en ik heb wat dingen gefilmd met mijn telefoon. Het is niet echt een vlog, maar meer een sfeervideo. Ik ben niet echt van het vloggen en ik vind dit toch een mooie compilatie van het weekend. Altijd leuk om terug te kijken. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te zien. Klik op ‘Lees meer’ als je benieuwd bent naar meer!

Het verblijf

Zoals gezegd verbleven we in een vakantievilla in de Haan aan Zee. We zaten in een lakeside huisje van Sunparks en dit was echt mega groot. Misschien ook een foutje in de boeking, want we zaten in een 6-persoons huisje met zijn drieën. Niet verkeerd in ieder geval! Er was zelfs een infrarood cabine aanwezig en twee badkamers. Het park was verder ook ideaal, ‘s ochtends konden we lekkere broodjes halen bij de supermarkt. Sunparks de Haan aan Zee ligt dichtbij Brugge en Oostende en ook Knokke is gemakkelijk te bereiken via de kusttram. Daar zijn we ook geweest, maar daar heb ik geen beeldmateriaal van. Het is zeker leuk voor een avondje stappen!

Oostende

Zaterdag gingen we allereerst naar de Haan. Het was super mooi weer dus heerlijk om over het strand te lopen. Verder was er niet zoveel te doen, maar dat kan ook liggen aan het feit dat het oktober is. Ik denk dat het daar in de zomer een stuk drukker is. We reden daarom een stukje verder naar Oostende, een stad die ook aan zee ligt. We hebben een beetje door de stad gewandeld, maar vooral lekker gezeten in de zon met wat lekkers te drinken. Het was best warm en we hadden eigenlijk weinig behoefte om echt iets actiefs te doen. Oostende is leuk, maar niet echt mega bijzonder. Maar ik weet ook niet echt of ik daar een goede mening over kan geven aangezien we er niet zoveel hebben gedaan. Maar dat was mijn indruk!

Brugge

Mijn moeder was al een keer in Brugge geweest en was er heel enthousiast over. Ik was er nog nooit geweest, maar was wel echt benieuwd. Nu het zo dichtbij was, moesten we er wel even naartoe. Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het heeft een historisch centrum wat echt super mooi is en we hebben er een tour gedaan met paard en wagen. Ik kan me voorstellen dat het heel romantisch is om te doen samen met je vriend! Maargoed, ik moest het doen met mijn moeder en tante. Haha nee grapje, was hartstikke gezellig. Ik was in ieder geval positief verrast door Brugge. Het is een hele mooie en romantische stad! We hebben er nog een hapje gegeten en toen was het tijd om richting het park te gaan. Maandagochtend moesten we namelijk gaan en was het leuke weekend alweer voorbij!

Ik heb het heel gezellig had met mijn moeder en tante. Zo’n weekendje weg geeft toch echt een vakantiegevoel. Super fijn! En ook wel nodig, want de komende tijd heb ik het lekker druk met school en deadlines. Dat zal dus ook op mijn blog te merken zijn. Even prioriteiten stellen! Maar ik doe m’n best :)

7 Reacties

 1. Kelly 10 oktober 2015 / 23:18

  Mooie foto’s ! Ik zou graag nog een keer naar Brugge willen!

 2. charile 11 oktober 2015 / 09:53

  Wauw, dat ziet er allemaal heerlijk uit! Lijkt me een mooie omgeving :)

 3. Maaike 11 oktober 2015 / 12:19

  Ziet er gezellig uit! Wanneer ga je weer eens een week vloggen trouwens? Je vlogs zijn ook altijd zo leuk!

  • Lizzy 11 oktober 2015 / 22:28

   Haha ja ik weet het niet zo met het vloggen, of het wel echt mijn ding is!

 4. Lies 11 oktober 2015 / 12:28

  Haha wow, je hebt veel gedaan in één weekend! :) Grappig om dit te zien, want ik woon in Knokke en ga regelmatig naar Brugge (ga er zelfs binnenkort naar verhuizen).

 5. Liese 11 oktober 2015 / 14:14

  Ziet er heel leuk uit, en voor mij heel herkenbaar ^^ Ik woon namelijk in Heist (net naast Knokke) en ben zes jaar naar school geweest in Brugge. Vind het echt zo’n geweldige stad, fijn dat het je goed beviel ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *