Morgen ga ik op citytrip naar…

Oké, omdat ik dit vooruit schrijf klopt bovenstaande afbeelding niet meer. Maar dat mag de pret niet drukken, want ik ga morgen toch echt op citytrip met Tedje. We kijken al een tijdje uit naar deze reis en morgen is het zover. We worden rond half 8 op Schiphol verwacht en dan wordt eindelijk bekend gemaakt wat onze bestemming gaat staan. Want je leest het goed: die weten we nog niet. Het is heel spannend, maar ik heb er onwijs veel zin in!

Het enige wat we weten zijn de weersvoorspellingen. En ik denk dat we wat dat betreft niet mogen klagen… Mijn bikini gaat dus sowieso mee in mijn koffer, want die zou nog wel eens heel goed van pas kunnen komen. Voor de rest neem ik ook shortjes en jurkjes mee. Als het zo’n lekker weer wordt, moet daar natuurlijk wel even van geprofiteerd worden. Ik denk dat het iets zuidelijks wordt: Spanje, Portugal, Italië, Griekenland… Wat denken jullie? Het is super leuk om er over na te denken, en het maakt me met de dag enthousiaster.

We hebben onze reis geboekt bij Srprs.me. Je kunt hier verschillende soorten vakanties boeken (wat ik ook al vertelde in het filmpje van afgelopen week), met als bestemming ‘unknown’. Het brengt ook leuke reacties met zich mee. Een gesprek wat ik de afgelopen week vaak heb gevoerd, ging als volgt: “Ah, ik ga lekker zaterdag op vakantie!” “Oh, echt! Waar ga je dan naartoe?” “Dat weet ik niet!” “Haha huh?”. Super grappig en als ik het dan uitlegde, reageerde iedereen super enthousiast.

Morgen vertrekken we en kunnen we op het vliegveld online een code invoeren, waarna vervolgens onze bestemming bekend wordt gemaakt. Ik ga alles filmen, want ik vind het leuke herinnering voor mezelf en het lijkt me zo leuk om onze reacties te zien! Jullie gaan het zien! Wil je ons in de tussentijd volgen? Dat kan op mijn Instagram, of op die van Tedje. Het is ook mogelijk om op onze persoonlijke pagina je e-mailadres in te vullen, dan krijg je automatisch een mailtje als de bestemming bekend is.

Zouden jullie zelf zo’n blind trip boeken?

22 Reacties

 1. Maud 29 mei 2015 / 06:50

  Superleuk! Ik heb zelf ook samen met een vriendin een reis bij hun geboekt, in de zomer gaan wij weg. als thema hebben we broke gekozen, ik ben erg benieuwd waar we terecht gaan komen. leuk ook dat je gaat filmen!

 2. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 29 mei 2015 / 08:04

  Ahh wat super leuk! Het lijkt me zo tof om een keer zoiets te doen! Ik ben super benieuwd waar jullie terecht komen! Het weer ziet er in ieder geval goed uit! Liefs

 3. Léonie 29 mei 2015 / 09:05

  Ik vind dit zo’n leuk concept! Mijn vriend en ik zitten er ook over na te denken om dit een keer te doen, wat een ervaring. Jullie hebben het inderdaad getroffen met die weersvoorspelling. Ik ben benieuwd waar jullie naartoe gaan! Veel plezier. <3

 4. Amelie 29 mei 2015 / 10:13

  Oeh, die temperaturen zien er goed uit! Veel plezier!

 5. Marieke 29 mei 2015 / 10:38

  Ik gok op Griekenland!

 6. Anna 29 mei 2015 / 10:54

  Waaah wat super leuk! Ben benieuwd hoe jullie reageren!

 7. Susa 29 mei 2015 / 11:31

  Oooh ik ben jaloers! Ik wil dit zó graag een keer doen, lijkt me echt geweldig. Vooral met zulk lekker weer, haha! Veel plezier alvast, ben erg benieuwd waar je heen gaat :)

 8. Denise vN 29 mei 2015 / 12:49

  Ah super leuk! Ik wil dat ook echt nog een keer gaan doen. Madrid komt op dit moment erg in de buurt van de weersverwachtingen die jullie op hebben gekregen.
  Ik ben benieuwd waar jullie nou echt naar toe gaan :)
  In ieder geval heel erg veel plezier!

 9. Liese 29 mei 2015 / 13:00

  Lijkt me echt wel leuk, die verrassing!
  Toch denk ik dat ik het wel lastig zou vinden, ik ben graag voorbereid ^^

 10. Dionne 29 mei 2015 / 13:11

  Ik vind dit concept echt heel erg leuk! Ik ben benieuwd waar je heen gaat!

 11. Eline 29 mei 2015 / 13:17

  Aaah zo spannend, ben heel benieuwd waar jullie reis naartoe gaat! Het weer zag er alvast toppie uit :D

 12. Marjolein 29 mei 2015 / 13:20

  Ik vind het zo’n leuk concept! Het lijkt me wel echt super spannend, maar het is denk ik heel leuk om heel onvoorbereid op een bestemming aan te komen. En gelukkig gaat het lekker warm worden!

 13. Swaen 29 mei 2015 / 14:09

  Gaaf is dit, ik zou het ook best eens willen doen. Zo kom je nog eens op een onbekende plek terecht.

 14. Tamara 29 mei 2015 / 19:52

  Superleuk! Ik zag het ook al op de blog van Tedje haha. Ik ben heeel benieuwd waar jullie heen gaan. Gelukkig is het lekker weer!

 15. Nadia 30 mei 2015 / 13:11

  Ah meiden super leuk, ik heb de bestemming inmiddels al voorbij zien komen op Instagram. Heel veel plezier!

 16. Anneleen 1 juni 2015 / 21:43

  Lijkt me heel spannend! Maar het is een mooie bestemming geworden, zag ik reeds op instagram.. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *