Wishlist: Nike Air Force Suede

Af en toe lijkt het wel of ik schoenen verslaafd ben: ik zie meer en meer schoenen die ik graag wil hebben. Met momenteel op het oog: de Nike Air Force Suede. Ik ben gek op sneakers en daarnaast lijken deze me ook gewoon heel fijn te hebben voor het dansen… Maarja het geld groeit helaas niet op m’n rug en ik mag ook echt geen schoenen meer van mezelf kopen. Maar dromen mag, en er over schrijven natuurlijk ook… Zijn jullie al bekend met deze schoenen van Nike?

Ik ken de Air Force al langer, maar in deze variant had ik ze nog niet gezien. Ik vind ze in het grijs, zwart of créme heel mooi. Maar zo’n kleurtje lijkt me ook wel wat. Ik wil het allemaal, haha! De schoenen kosten trouwens rond de 100 euro, afhankelijk van het model. Wat vinden jullie ervan?

4 Reacties

 1. Irma 1 november 2015 / 21:23

  Oh eerlijk; ze zijn ook wel serieus écht gaaf! Ik stemmm voor grijs. :)

 2. Dana 1 november 2015 / 22:09

  ohhh wat zijn ze awesome! Hoppaaaa op mijn wishlist :)

 3. Fleur 2 november 2015 / 13:24

  Oh wauw, vooral die donkerblauwe vind ik tof!

 4. Donna 28 augustus 2016 / 18:43

  weet jij toevallig of deze schoenen nog worden verkocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *