New in: Desert boots met panterprint

Schoenen kun je nooit genoeg hebben. Dat is wat je mij hoorde zeggen als ik vertelde dat ik weer een nieuw paar schoenen had. En ja, het is weer zover! Ik kan weer een nieuw paar aan mijn collectie toevoegen. Deze keer wel iets wat ik echt nog helemaal niet heb: nep Clark desert boots. Deze schoenen zien we tegenwoordig echt overal en ik vind ze ook heel leuk. Tijdens een shopping spree op Zalando kwam ik deze knock-offs tegen en het leuke printje haalde me over om ze te bestellen. 

De schoenen zijn van het merk Eve & Odd en ze waren heel erg goedkoop: €34,95. Het zijn dan ook geen schoenen van de meest geweldige kwaliteit en met een fantastisch voetbed, maar voor die prijs vind ik ze heel erg leuk. De panterprint is best gewaagd, maar maakt een outfit wel wat aparter, wat ik persoonlijk heel leuk vind. Daarom is het een leuk prijsje voor zulke schoenen! Ik heb ze al met plezier gedragen en ik hoop dat ik ze binnenkort in een outfitpost kan laten zien!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?

21 Reacties

 1. Joyce 3 oktober 2014 / 15:52

  Stoer hoor Liz! Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo van de animal printjes, maar toch vind ik tijger (of is dit panter?) print op schoenen erg leuk!

 2. Mariëlle 3 oktober 2014 / 16:55

  Zelf draag ik zoiets eigenlijk niet, maar bij jou zal het vast leuk staan :)

 3. Marloes 3 oktober 2014 / 17:09

  Ze zijn echt super leuk! Ik ben tegenwoordig helemaal van de dierenprintjes!

 4. Kim 3 oktober 2014 / 17:33

  Vroeger was ik gek op deze printjes! Nu niet meer zo, al vind ik deze wel erg leuk :) Weet allee niet of ik ze zelf zou dragen.

 5. Fleur 3 oktober 2014 / 18:27

  Ahh wat zijn deze boots ontzettend stoer zeg!

 6. Martina 3 oktober 2014 / 18:49

  Ik vind ze ontzettend leuk, weer eens wat anders dan anders :)

 7. Lisanne 3 oktober 2014 / 20:51

  Wat een gave schoenen! Ik ben benieuwd naar een outfit ermee.

 8. Kelly 3 oktober 2014 / 22:27

  Ik heb ook zoiets, maar dan in een lichtere panter variant! Super tof zijn deze ook!

 9. cheyenne 5 oktober 2014 / 09:13

  ik vind ze echt onwijs tof, ben zelf ook op zoek naar zoiets!
  xo, cheyenne

 10. Annebelle 5 oktober 2014 / 15:36

  Ik heb ook zulke, maar dan iets lichter, en ze maken een simpele outfit gelijk wat leuker!

 11. Anneleen 12 oktober 2014 / 19:10

  Ik zou deze zelf nooit durven kopen denk ik maar jou staan ze heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *