Outfit: Chille zaterdag

Au au au, het is alweer veel te lang geleden dat er een outfit post online kwam! I’m very sorry maar het is vrij makkelijk te verklaren. Ik heb best veel dingen te doen en 9 van de 10 keer is het te donker als ik dan tijd heb om foto’s te maken. Oh, ik verlang naar de zomer waar je nog om 8 uur ‘s avonds voldoende licht had om foto’s te maken… Maar goed, daar kan ik ook niks aan veranderen dus ik hoop dat ik de komende tijd wat meer mogelijkheden heb om foto’s te maken. Zoals afgelopen weekend, toen ik even in de stad was met mijn zusje. Het was niet mega koud, maar alsnog vond ik het lekker om een warme sjaal te dragen met mijn winterjas. En mijn nieuwe laarsjes van Patrizia Pepe konden natuurlijk ook niet ontbreken!

Shirt – Birdclothingstore.com

Vest – Primark

Jeans – Zara

Jas – WE

Laarsjes – Patrizia Pepe

Sjaal – River Island

Tasje – Pieces

24 Reacties

 1. Tessa 9 december 2014 / 06:51

  Je ziet er heel gaaf en stoer uit! Je laarsjes zijn heeeel erg tof! En wat ben je toch een mooie meid!
  Liefs, Tessa

 2. Josianne 9 december 2014 / 07:00

  Leuke outfit! Het was zaterdag inderdaad niet zo koud, fijn wel! Want afgelopen week vond ik het maar koud haha.

 3. Dagmar 9 december 2014 / 07:33

  Wauw wat een mooie look, staat je echt heel goed! En liefde voor je leuke laarsjes, wat een beauties!

 4. Simone 9 december 2014 / 07:46

  Hele mooie outfit! Vooral je jas en tasje vind ik leuk!

 5. Ingeborg 9 december 2014 / 08:26

  Leuke outfit! Inderdaad simpel, maar daarom des te fijner.

 6. Laura 9 december 2014 / 15:12

  Mooie outfit! Ik vind je jas ook erg mooi.

 7. Marjolein 9 december 2014 / 17:36

  Ik vind het shirt zo tof :D laatst droeg je ook al zo’n toffe van die webshop, zag ik op Instagram.

 8. Vera 9 december 2014 / 20:06

  Mooie outfit zeg! Staat lekker stoer.

 9. Emma 9 december 2014 / 20:53

  Hele leuke outfit, je bent zo mooi!
  X Emma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *