My life as Liz #144

We zijn weer een week verder, het einde van 2014 nadert en damnnnn wat gaat de tijd snel! Het was een week waarin ik besefte dat het een jaar geleden was dat ik naar de dokter ging met een bult in mijn hals, mijn tweede tattoo zette, twee keer opstap ging met vriendinnen en weer lekker actief bezig was in de sportschool. Daarnaast ging ik ook nog naar school en probeerde ik zo veel mogelijk te bloggen. Ik heb nog steeds niet mijn draai gevonden in het goed combineren van alles, maar het gaat steeds beter. Daarom vind ik het ook wel fijn dat ik het nu gewoon rustig heb en me meer kan focussen op bepaalde dingen. Gelukkig nu maar 1 weekje school en dan vakantie, yeahhh!

Links: Hallo school! Hallo bedrijfseconomie! Hallo saaiheid! Rechts: Healthy food: broccoli met kip, aardappeltjes en tomaatjes.

Links: Heerlijk chillen voor de tv. Ik wil niks anders met dit weer! Rechts: Sporty time! Ik ga bijna iedere dag naar de sportschool maar op een gegeven moment worden al die selfies ook zo saai… I’m sorry!

Links: Super lekker: volkoren pasta met zalm, spinazie en boursin cuisine. Rechts: Ik maakte de bananencake weer. Hij was goed gelukt!

Links: School. Ulgh ik heb het gehad en wil echt vakantie! Ook al zal die ook in het teken staan van studeren… Rechts: At the gym…

Links: Altijd goed: broodje met avocado. Rechts: Ik bestelde een tosti- en wafelijzer in één. Hoe handig! Je kunt er ook vlees op grillen. Ik wil snel wafels proberen te maken!

Links: Donderdag ging ik mijn tattoo laten zetten. Jeej! Rechts: Een vriendin ging mee en daarna deden we nog wat drankjes op het terras.

Links: Ofja, iets meer drankjes. We belandden op stratums eind. Voorspelbaar… Rechts: Maar zoals je kan zien had ik het goed naar mijn zin.

Links: Zaterdag moesten we sporten. Maar dat weer…. Ik werd er niet vrolijk van. Rechts: Maar was het daarna toch weer wel. Ik voelde me alweer 10 keer beter na zo’n heerlijke training.

Links: Ik heb trouwens ook een nieuwe sjaal. Hij is van de ONLY en super warm. Ik hou er van! Rechts: Vrijdagavond met Merel de stad in. Was leeeuk!

Links: Even koffietje doen met mama in de stad. Rechts: Ik kocht deze reep. Hoog in proteïne en weinig suikers. Was super lekker!

Links: Zo leuk deze potten bij Jumbo om zelf koekjes te maken! Rechts: Mijn zusje vierde zondag haar verjaardag en dit was mijn cadeautje. Ik zie haar niet zo vaak dus ik vond het leuk om zoiets dan te geven!

Links: Met mijn zusje ging ik naar Gooische Vrouwen 2. Echt een aanrader! Rechts: ‘s Avonds had ik opeens knallende hoofdpijn en kon ik echt niks meer. In bed dan maar… Ik hoopte dat slaap wonderen zou doen maar ik had er nog steeds last van de volgende dag. Echt vervelend.

Links: Ik trok mijn leren jurkje van Dept weer eens aan. Die had ik echt al heel lang niet meer gedragen! Rechts: Ik ging zondag dus naar de verjaardag en ‘s avonds deed ik er echt lang over om terug te reizen. Daarom vond ik dat ik wel een Starbucks had verdiend. Ik wilde even chillen waar het warm was en de Starbucks was de enige optie haha.

De rest van de zondagavond bracht ik door in bed, onder andere werkend aan deze blogpost! Deze week het laatste weekje school en dan is het alweer vakantie. Ik kan niet wachten!

31 Reacties

 1. Tessa 15 december 2014 / 06:32

  Er is deze week inderdaad een hoop gebeurd! Ik vind je toatoo nog steeds zo mooi! Ik vind het knap hoor dat je zo vaak in de sport school bent! Die draai vind je wel! Ahh die jumbo potjes zijn echt leuk!
  Liefs, Tessa

 2. Josianne 15 december 2014 / 06:52

  Ik ben zo jaloers, heel veel mensen hebben bijna vakantie. Here I am: ik moet gewoon doorwerken volgende week. Maar je hebt die vakantie wel even verdiend! Heerlijk om even bij te komen en uit te rusten. Geniet ervan.

 3. Dagmar 15 december 2014 / 07:33

  Waauw wat een fijne diary en zo heerlijk je sportposts! Die kunnen nooit vervelen :) Heel veel succes dit laatste weekje, je gaat vlammen! Je kunt het!

 4. Simone 15 december 2014 / 08:08

  Druk weekje! Super goed dat je het sporten zo goed weet vol te houden, zou ik ook moeten doen:p Je tattoo vind ik ook echt zooo gaaf. Heel veel succes de laatste week voor de vakantie, bijjjjna!

 5. Lisa 15 december 2014 / 08:19

  Pff ik vind het zo knap hoe jij dat sporten zo goed volhoud! Ik vond je artikel gister ook erg leuk over wat je allemaal doet in de sportschool. Toch is er iets wat mij nog altijd tegenhoudt: hoe weet je nou hoe je alle apparaten moet gebruiken? En wat goed is voor welk deel van het lichaam? En hoeveel kilo je gewichten moeten zijn/hoe zwaar je de apparaten zet? Ik vind het gewoon bijna eng om naar de sportschool te gaan haha, omdat ik zo’n noob ben en gewoon geen idee heb wat goed is voor mijn lichaam..

 6. Anneleen 15 december 2014 / 09:33

  Ik vind je tattoo zo mooi, echt prachtig! En wat knap van je dat je zo goed aan het sporten bent, you go girl! Nog één weekje en dan lekker vakantie, ik tel samen met je af… Heb er heel hard nood aan…

 7. Maaike 15 december 2014 / 09:41

  Jouw selfies worden echt nooit saai hoor! Geeft juist iedere week inspiratie en motivatie om ook naar de sportschool te gaan :)

 8. Manon 15 december 2014 / 10:39

  Toevallig gisteren jullie filmpje met bananencake gekeken hmm lijkt me zo lekker ik moet hem ook echt maken!

 9. Milou 15 december 2014 / 10:43

  Drukke week! Knap dat je het sporten zo goed volhoudt. Ik ben er ook mee bezig:-)

 10. Manon 15 december 2014 / 11:45

  Het is aftellen, de laatste lesjes van 2014! Succes met school weer deze week

 11. Frederique 15 december 2014 / 12:41

  Wat een drukke maar leuke week weer! Hele leuke foto’s! X

 12. Dionne 15 december 2014 / 13:17

  Je hebt echt een prachtig figuur. Dat jurkje is gaaf!

 13. Melissa 15 december 2014 / 14:12

  Leuke foto’s Liz! Nogmaals: ik vind je tattoo supergaaf! Echt heel mooi. En het combineren van school/sport/bloggen/sociaal leven vind ik soms ook moeilijk, heel herkenbaar. Gelukkig bijna vakantie inderdaad!

 14. Miranda 15 december 2014 / 15:05

  Leuke foto’s. Ik vind je tattoo echt prachtig:D

 15. Manon 15 december 2014 / 15:33

  Leuke foto’s, mooie tattoo heb je, helaas moet ik gewoon doorwerken, heb maar 2 daagjes vrij haha. Dat leren jurkje staat je goed.

 16. Joyce 15 december 2014 / 16:56

  Wat is het DEPT jurkje mooi zeg! <3 Bruin leer staat je sowieso super goed!

 17. Amelie 15 december 2014 / 17:29

  Leuk overzicht! Dat jurkje is inderdaad heel erg leuk! En ik ben fan van je nieuwe tattoo!

 18. Denise 15 december 2014 / 18:19

  Veel gedaan deze week, maar wel heel leuk! Wat een leuk jurkje! Ik ben echt Dol ( met hoofdletter D) op Starbucks en verzin elke keer wel weer een smoes om wat te halen als ik in de buurt ben hihi. Het is ook gewoon zo lekker!

 19. Anna 15 december 2014 / 18:50

  Wat een leuke foto’s! Ik heb ook zoveel zin in de Kerstvakantie <3

 20. Lou 15 december 2014 / 18:50

  Wat heb je altijd leuke en uitgebreide diaries :-)
  Ik vind je tattoo en de betekenis echt heel gaaf en zo knap dat je (bijna) elke dag naar de sportschool gaat!!

 21. Nadia 15 december 2014 / 21:44

  Leuke foto’s, ik moest wel lachen om die eerste sportschoolfoto, die chick op de achtergrond zit ook in een hele logische houding op haar telefoon te kijken hihi

 22. Larissa 16 december 2014 / 10:36

  Waauw, goed gevulde week weer achter de rug, zo goed dat je bijna elke dag gaat sporten! Hier probeer ik het op 3x p week te houden, maar dat lukt deze week even niet ivm drukte en deadlines blugh! Je tattoo is ook echt heel gaaf geworden en dat je ’em precies op dezelfde dag als die ‘enge’ van vorig jaar hebt laten doen vind ik ook heel mooi en bijzonder! Oeh en zag ik daar de KTCC sweater? Love it!!:D

 23. Simone 16 december 2014 / 14:11

  Ik vind je tattoo echt heel erg mooi! En daarnaast ook een hele mooie betekenis!

 24. Scha 17 december 2014 / 22:27

  Ik ben al een tijdje niet meer op je blog geweest maar wat zie je er goed uit! Je korte kapsel vind ik echt heel goed bij je staan. Ben blij om te zien dat het goed met je gaat :).

 25. Kyra 30 december 2014 / 12:40

  Oh nu zie ik het, bedrijfseconomie… Ik studeer Facility Management ook bij de HU, maar dan in Amersfoort en heb nu dus ook bedrijfeconomie. Wat een drama is dat zeg, verschrikkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *