My life as Liz #114

Hey, hallo daar! Ik leef nog, jawel jawel. Ik heb alleen niet zo’n super goede week achter de rug en de motivatie voor bloggen was heel ver te zoeken. Ik twijfel de laatste tijd een beetje wat ik met mijn blog wil, ik heb het idee dat ik niks leuks te vertellen heb en alles draait om mijn ziekte. En tja, mijn leven is nu momenteel ook mijn ziekte en ik maak weinig bijzonders mee. Zo heb ik deze week ook niet super veel foto’s, want de helft van de tijd lag ik op de bank of op bed. Ik zat niet lekker in mijn vel, maar ik hoop er deze week weer iets van te maken!

Links: Maandag ging ik even naar de stad. Ik had geen plannen en wilde nog een verjaardagscadeau kopen voor mijn zusje, dus dat ging ik doen! Vandaag is ze jarig en ik denk dat ze mijn cadeautje wel leuk vindt :D Rechts: Tijd om te eten! Ik ging voor lekker makkelijke krokante kip wraps (RECEPT). Altijd goed als we niet weten wat we moeten eten.

Links: Een staart dragen gaat met mijn pruik niet, maar ik kwam erachter dat een vlecht wel gaat. Ik vond hem zo nonchalant eigenlijk wel leuk! Vooral handig als ik mijn haren eens uit m’n gezicht wil hebben. Rechts: Ik ging even lekker wandelen. Ik mis de hond uitlaten echt en heb zo ook veel minder lichaamsbeweging. Dus dan maar even een blokje om, zonder hond. Maar wel met een prima uitzicht!

Links: Een fake smile… Rechts: Hoe ik me echt voelde. Ofja, toen maakte ik die foto nog voor de grap want toen zat ik pas net aan het infuus. Helaas voel ik me een paar uur erna al veel slechter en deze keer was het weer drama. Ik was moe, heel misselijk en kon niks eten. Het enige wat ik kon hebben was een waterijsje. Ik was blij toen ik erna weer naar huis mocht en in bed kon liggen. Een paar maanden geleden ging ik dezelfde middag nog wel eens in de stad lunchen, maar daar kan ik me nu echt niks meer bij voorstellen. De laatste loodjes wegen dus echt het zwaarste… Bah!

Links: Woensdag was het weer tijd voor de Neulasta injectie! Een duur geintje, zoals je ziet. Maar het werkt wel, want mijn chemo’s hebben geen vertraging meer opgelopen. Het is wel jammer dat ik er soms spierpijn of rugpijn door krijg. Al die bijwerkingen, voel me soms net een oma met al die pijntjes. Rechts: Ik had zo veel zin in pasta met pesto, dus… ik maakte pasta met pesto! Ik at daarna nog wat salade maar dit was een nogal gevuld bord haha. Ik hou zo veel van pasta!

Links: Ik was het thuiszitten echt meer dan beu, en aangezien mijn vriendinnen allemaal niet in de buurt waren, zocht ik ze zelf op! Ik ging gezellig naar Utrecht naar een vriendin om daar te eten en chillen. Even een andere omgeving, heerlijk! Dit is wat ik die donderdag droeg. Rechts: Wachten op het station met een cappuccino. Het was heel gezellig en ik was echt blij dat ik was gegaan, maar ik ging vrijdag nog even een middagje naar Amsterdam en dat was niet de slimste keuze. Eenmaal in Eindhoven was ik zo moe dat ik amper op m’n eigen benen kon staan en toen heb ik ook de hele dag verder doorgebracht in bed. Bummer…

Links: Op de zondagmiddag lekker chillen in de tuin met limonade in dit coole glas van de Xenos! Rechts: Happy selfie, want ik ging naar de stad! Zaterdag was een slechte dag en heb ik weer de hele dag plat gelegen en ik kon eigenlijk alleen maar huilen. Het ging gewoon even niet zo goed, maar zondag besloot ik niet langer bij de pakken neer te zitten en het hielp! Ik voelde me een stuk energieker en ging er maar even van profiteren:)

Links: Ik paste deze trui bij de Zara en vond hem zo leuk! Hij komt niet echt tot z’n recht, maar de kleur is zo lekker fel en hij zat ook heel chill. Ik nam hem alleen niet mee naar huis, want ik mag niks meer van mezelf kopen… Rechts: En zoals je ziet is dat een beetje mislukt. Maar een goede reden: ik zag een hele mooie sjaal en naar zoiets was ik al langer op zoek. Mijn favoriete creme sjaal is op de een of andere mysterieuze wijze verdwenen (gebeurt wel vaker met mijn spullen…) en daar zocht ik een vervanger voor. Ik kon lang niks vinden, maar bij de Zara was het raak! Jullie zullen hem vast nog wel een keertje zien.

Ik had het voorrecht om te bepalen wat we gingen eten, maar ik wist niks. Totdat me opeens iets binnenschoot: Mexicaans! Ik hou echt van Mexicaans eten en deze keer maakte ik burritos met gehakt en lekker veel groente. En het viel goed in de smaak! Ik begin koken trouwens ook steeds leuker te vinden!

Ik had al maanden het idee om een moodboard te maken, maar het kwam er maar niet van. Ik had al spullen gekocht, plaatjes uitgezocht maar daar bleef het ook bij. Tijd om daar verandering in te brengen! Ik vind het resultaat heel leuk geworden, het staat lekker vrolijk en ik heb het een mooi plekje op mijn kamer gegeven. Ik denk dat het een goed beeld schetst van hoe ik zou willen zijn/waar ik naartoe wil leven. Dat klinkt een beetje vaag, maar er staan gewoon allemaal dingen op die momenteel belangrijk voor me zijn. Een beetje in het kort: genieten van het leven, beter worden, leuke dingen doen met mensen om je heen en een beetje leven in het moment. Oja, mijn toekomstige liefde staat er rechtsonder ook bij. Wie het is, dat zal de tijd leren ;)

Zo, nu zijn jullie weer een beetje up-to-date! Ik ben qua bloggen een beetje inspiratieloos omdat ik niet goed weet wat jullie momenteel leuk vinden om te zien, dus laat dat vooral even weten! Dan kan ik daar wat mee doen. Ik hoop deze week wat meer te bloggen, maar ook weer zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Want voor ik het weet, zijn we straks weer een week verder en heb ik weer chemo. Ik zie er zo tegenop… Maargoed, eerst heb ik woensdag nog een scan. Heel spannend, en hopelijk brengt het wat meer positiviteit. Tot de volgende week!

30 Reacties

 1. Lauriëtte 5 mei 2014 / 08:12

  Je moet het bloggen niet als verplichting zien hoor Liz! Hoewel je niet zo’n fijne week achter de rug hebt vind ik toch wel dat je leuke dingen te melden hebt. Die pasta ziet er heerlijk uit en je nieuwe Zara trui is super mooi! Ik hoop dat je je deze week beter voelt! :) xx!

 2. Miranda 5 mei 2014 / 08:43

  Ik vind het zo knap hoe jij met je ziekte omgaat, en dat elke dag bloggen niet lukt is heel begrijpelijk. Maar dat je inspiratie even minder is nog veel meer. Het is allemaal niet niks.. .wens je veel sterkte

 3. Charile 5 mei 2014 / 08:45

  Ik vind het zo knap hoe je ermee omgaat! En bloggen moet je gewoon lekker doen als je er zin in hebt, ik denk dat iedereen dat wel begrijpt :)

 4. Tineke 5 mei 2014 / 08:46

  Ik vind het zo knap hoe je hier zo open over praat.. Ik denk niet dat ik dat had gekund. En over het bloggen en inspiratieloos zijn: ik vind outfits altijd erg leuk om te zien.
  Liefs

 5. Tessa 5 mei 2014 / 08:58

  Ik vind je moodboard echt heel erg tof! En die kipwraps lijken mij heerlijk hihi

  xxx

 6. Anne Solveig 5 mei 2014 / 10:00

  Alsnog leuke foto’s! Ik hoop dat je je snel wat fijner voelt, dit is niks! Komt allemaal goed.

 7. Anne 5 mei 2014 / 10:52

  As het niet gaat, dan gaat het simpelweg niet. Maar niet te streng zijn voor jezelf, want dit was een goede post. Heel rot dat het deze week zo zwaar was.

 8. Hesteranne 5 mei 2014 / 11:06

  Leuke foto’s en je hebt volgens mij hele lekkere dingen gegeten deze week!

 9. AA Beautyaddicts 5 mei 2014 / 11:25

  Ik ben blij om te horen dat je het weer iets positiever ziet!! Misschien weer eens een beautyreview? Of een recept, nu je koken leuk vindt?

 10. Desmain 5 mei 2014 / 11:32

  Leuk om te lezen! Ik zag op twitter dat je er over denkt om te stoppen met bloggen. Please don’t! Je blogt zo leuk! En ik heb er zeker begrip voor dat je nu niet blogt! Sterkte Lizzy ♥

 11. Melissa 5 mei 2014 / 11:35

  Ik las idd al het een en ander op twitter, echt rot voor je dat het wat minder gaat nu :( De laatste loodjes wegen het zwaarste, maar je weet waar je het voor doet! Ik hoop dat deze week een stuk beter gaat. Probeer niet teveel aan de chemo van volgende week te denken, schiet je niets mee op! Probeer te genieten wanneer het kan, ook al doe je dat vast al. En wat bloggen betreft.. ik zou wel wat recepten willen zien! Heb al wat lekkere dingen in deze post voorbij zien komen :) En verder misschien een paar tags?

 12. Eva 5 mei 2014 / 11:38

  Hey lieve lizzy,

  Blijf vooral de positifiteit ervan inzien. En je doet het bloggen heel erg leuk.
  Hou de ”My life as Liz” en de ”Vlog Fryday’s” erin, ik kijk altijd elke Vrijdag en Maandag onwijs daar naar uit.
  En je outfit post zijn ook altijd heel leuk. :)

  Een hele fijne week! XX

 13. Laura 5 mei 2014 / 13:04

  Leuke foto’s en moodboard! Het is logisch als het bloggen even op een lager pitje komt te staan. Als je het leuke even niet ziet dan mag je het best laten liggen, niemand die het je kwalijk neemt! Het komt vanzelf weer en anders niet.. Ik zou gewoon even de tijd nemen en het vooral doen wanneer je er zin in hebt, niet wanneer je je verplicht voelt.

 14. Annette 5 mei 2014 / 14:04

  Ik vind je blogs juist wel oke. Het is toch goed om ook te laten zien dat er in een leven mindere periodes zijn? Het is echt niet bij anderen wel allemaal fijn en leuk dat zou een beetje gekt zijn. Ik bewonder je eerlijkheid en ik denk dat daarom ook veel mensen je blog volgen. Geeft niks als er dus ‘geen leuks’ te melden valt. Hoort bij het leven! Dus houd je taai en heel veel success nog met de komende chemo’s. Keep bloggin’ and keep the faith!

 15. Robin 5 mei 2014 / 17:22

  Hi meis! Wat een vervelende week.
  Wat ik leuk vind om te lezen? Hmm, geen idee. Ik vind (bijna) al jou artikelen wel leuk. Vooral de my life as Liz & vlogfriday vind ik erg leuk. Maar je outfits zijn ook altijd heel tof om te zien.
  Ik wens je een fijne week, met leuke momenten & positiviteit. Hele dikke knuffel voor jou! XXX

 16. Renske 5 mei 2014 / 17:40

  Lizzy!! Elke blogpost is er één! :-) succes woensdag, wordt spannend. Ik wens je een goed weekje! Liefs.

 17. Fleur 5 mei 2014 / 20:39

  Ondanks dat je volgens jou niet echt meer veel dingen mee maakt in een week, was dit artikel wel weer heel leuk en interessant om te lezen! Voor wat meer inspiratie: lijstjes (zoals wishlists), tags, tips voor bijvoorbeeld de zomer/ vakantie/ kleding etcetera. Succes! X

 18. Stella 5 mei 2014 / 22:07

  Ik heb ontzettend veel bewondering voor je! Ondanks al die nare dingen, zie ik altijd nog hele leuke foto’s en een prachtige mooie meid en dat vind ik echt bijzonder! Ik hoop dat komende week wat fijner wordt! Ben je al bijna klaar met de chemo’s? Ik hoop het maar. Ik gun het je zo dat het allemaal eindelijk voorbij is! Ik kijk altijd uit naar deze artikelen, ik lees het altijd met veel interesse en plezier. Liefs, Stella.

  • Lizzy 6 mei 2014 / 10:59

   Ah wat lief, dankjewel! Ik moet nog 4 chemo’s!

 19. Marian 6 mei 2014 / 00:40

  Super dat je na elke dip toch weer de energie vindt om te genieten! Zet ‘m op met de laatste loodjes, je kan nu gaan aftellen!

 20. Claire 6 mei 2014 / 00:54

  Ik vind het zo bijzonder om te lezen hoe snel jij jezelf weer bij elkaar pakt als je niet goed in je vel zit, je bent zo sterk! Persoonlijk vind ik dat heel inspirerend en steunend om te lezen. Heel dapper dat je dat zo open met iedereen deelt.
  Ondanks dat je je niet goed voelde vind ik dat je toch veel leuke foto’s hebt gemaakt met leuke dingen, super leuk ook je moodboard! Ik hoop dat je blijft bloggen, door jou echte, open en eerlijke verhalen ben je heel leuk en interessant om te volgen. Liefs Claire

 21. Amy 6 mei 2014 / 23:24

  Ik snap dat het in zo’n week moeilijk is om je heel erg te concentreren op een artikel schrijven! Die inspiratie komt vast wel weer (: Misschien kan je in de tussentijd korte artikelen schrijven over je favorieten blogs of films?
  Is alleen maar een idee! Hopelijk is deze week beter, maak er wat moois van <3 Met hopelijk wat positief nieuws woensdag!

 22. Joyce 7 mei 2014 / 14:53

  Keep your head up and have a little faith lieve Liz! <3 Voordat je het weet is de zomer voorbij en die nare ziekte verdwenen! Ik denk aan je! Liefs van hier!

 23. Roos 7 mei 2014 / 16:39

  Ik ga ook maar eens een moodboard maken, staat al lang op m’n lijstje. Beterschap!

 24. Josie 7 mei 2014 / 23:50

  Ah Liz, je hoeft toch ook niet elke dag te bloggen! Ik vind je blog nog steeds hartstikke leuk en ik denk dat je er ook veel afleiding en steun uit haalt/hebt? Anyway, heerlijke diary weer, al dat lekkere eten <3. Mooi moodboard heb je gemaakt. Liefs

 25. Estrella 8 mei 2014 / 17:04

  Wederom veel sterkte gewenst, desondanks leuke foto’s. Die vlecht staat erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *