Personal update: gezondheid, sporten en studie

Volgende week moet ik naar het ziekenhuis voor controle, volgende maand is het alweer een jaar geleden dat ik een bult in mijn hals ontdekte en ik in de achtbaan van ziekenhuisonderzoeken terecht kwam. Wauw, wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Gelukkig is dat een positief teken. Het lijkt bijna alsof ik niet ziek ben geweest – behalve het korte haar wat me er toch dagelijks aan doet herinneren. Ik vond het maar eens tijd om te vertellen hoe het nu écht met me gaat!

Gezondheid

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik het goede nieuws van het ziekenhuis kreeg te horen en sindsdien ben ik er niet meer geweest. Volgende week moet ik bloedprikken, heb ik een echo en worden er foto’s gemaakt. De week erop volgt de uitslag. Het blijft natuurlijk erg spannend, maar mijn gevoel is goed. Ik voel me namelijk echt fantastisch! Ik zie beetje bij beetje de oude Lizzy weer terugkomen, maar dan beter! Ik ben vrolijker dan ooit, mijn lichaam krijgt z’n normale vormen weer terug en ik heb ook weinig last van vermoeidheid. Ik zit heel goed in m’n vel en voel me ook heel sterk. Het is jammer dat mijn korte haar me soms nog wel eens onzeker maakt, want wat iedereen ook zegt, het is niet mezelf. Maar goed, dat groeit ook wel een keer aan en ik ben al blij dat het voor de rest zo goed gaat. Ik probeer zo veel mogelijk leuke dingen te doen en ik geniet optimaal! Ik kan dus wel zeggen dat ik eigenlijk heel gelukkig ben nu. Iets waarvan de pessimistische Lizzy jaren geleden dacht dat ze dat nooit zou kunnen zeggen. Well, here I am! Optimist ten top!

Sporten

Het is jullie vast niet ontgaan, ik heb mijn hart niet verloren aan een prins op het witte paard maar aan de sportschool. En om gelijk maar even wat zorgen uit de wereld te helpen, dit doe ik niet om af te vallen, maar omdat ik me er goed bij voel en ik het leuk vind. En ja, dat zei ik echt! Ik merk grote vooruitgangen bij mijn lichaam en in mijn conditie. De chemo heeft een hoop kapotgemaakt maar ik kom nu 10 keer zo hard terug en laat die rotziekte een poepie ruiken. Want nee, die krijgt me niet klein! Ik ga zo’n 5 keer per week naar de sportschool en het werkt voor mij ook perfect om mijn hoofd leeg te maken. Ik krijg er ook energie van! Omdat ik sporten zo leuk vind en ik een vriendin heb die dat met mij deelt, zijn we de afgelopen weken bezig geweest met een nieuw project. Op Instagram vind je al een kleine sneak preview, maar vrijdag horen jullie meer!

Studie

Oja, ik studeer ook nog! De afgelopen twee weken had ik tentamens en stond mijn blog op een lager pitje. Want school, sporten, sociaal leven, bloggen en alle afspraken & events die daar bij komen kijken is af en toe best moeilijk te combineren. School was dan ook echt niet prioriteit, dat kan ik eerlijk toegeven. Niet omdat ik het niet leuk vind (de studie bevalt goed), maar omdat ik zoveel leuke dingen wil doen, mezelf wil ontwikkelen op meerdere gebieden en ik het gewoon heel erg leuk vind om met mijn blog bezig te zijn. Dus de tentamens waren een beetje het moment van de waarheid, maar het is me gelukkig alles meegevallen. Daar ben ik blij om, want het is wel fijn om mooie cijfers terug te krijgen. En ook om de bevestiging te krijgen dat ik alles zo kan combineren. Ik zal het nog wel een stukje drukker krijgen omdat ik dus ook met een nieuw project ga beginnen en ik ben wat dat betreft wel een béétje eigenwijs, want of het allemaal even verstandig is weet ik ook niet. Maar ik vind het leuk, nu voelt als het juiste moment en ik wil knallen!

Je hoort het, ik ben een happy girl! Hopelijk komt die positiviteit ook een beetje op jullie over. Het weer mag dan wel een beetje deprimerend zijn, daar laten we ons natuurlijk niet door tegenhouden. Besef iedere dag maar even hoe leuk het leven kan zijn, want dat doe ik ook! X

Foto door Lisa Kunst.

32 Reacties

 1. Naomi 11 november 2014 / 19:09

  Wat fijn om te zien hoe goed het met je gaat. Het is je gegund, en het heeft ook zijn weerslag op ons, tenminste wel op mij. Ik word gemotiveerd en vrolijk van je posts! Ga met veel plezier je nieuwe project volgen :D

 2. Eva 11 november 2014 / 19:16

  Wauw super mooi verteld Lizzy! U Go Girl! Rock on! XO

 3. Tessa 11 november 2014 / 19:21

  Ik heb al heel lang geen reactie meer achter gelaten, maar ik vond het wel weer eens tijd. Super om te lezen hoe goed het met je gaat. Ik volg je graag op twitter om te zien wat voor leuke dingen je allemaal doet en die verdien je stuk voor stuk! Naar aanleiding van je tweet: ik heb je blogpost helemaal gelezen hoor!
  Ga zo door!
  Liefs

 4. Denise 11 november 2014 / 19:24

  Heerlijk dat je je zo goed voelt en je een super leuk Youtube kanaal gaat starten over sport! You go girl! <3

 5. Denise 11 november 2014 / 19:31

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat Lizzy! En zeker weten dat die positiviteit op mijn over komt! Jij bent echt een soort voorbeeld voor mij. Hoe jij met alles omgaat, en hoe hard jij knokt, daar kan ik alleen maar een hele diepe bewondering voor hebben. You go girl!

 6. Maaike 11 november 2014 / 19:38

  Super motiverend om dit te lezen! Ook leuk dat je met een ander project bezig bent, ik ben zo benieuwd!

 7. Ingeborg 11 november 2014 / 19:38

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Ik ben benieuwd naar het nieuwe project!

 8. Michelle 11 november 2014 / 20:01

  Echt heel prettig om te lezen dat het zo goed met je gaat! Hopelijk blijf je een beetje op jezelf letten, jeweetwel, dat je niet ineens de man met de hamer tegenkomt. Maar zo lang dat in orde is: go Lizzy!

 9. Neeltje | Thoughts in Style 11 november 2014 / 20:04

  Ik vind het echt leuk om te lezen zo’n artikel! Wat fijn dat het zo goed met je gaat en ik ben benieuwd naar het nieuwe YouTube kanaal!

 10. Lauriëtte 11 november 2014 / 20:25

  Heel erg fijn om te horen dat het zo goed met je gaat! Het korte haar is dan misschien niet helemaal jij, maar je straalt echt enorm op de linker foto. Ik vind je prachtig zo!

 11. Amy 11 november 2014 / 20:25

  Echt heel fijn dat het zo goed gaat! Je schrijft ook positief en je ziet er opgewekt en vrolijk uit op de foto’s, alleeen maar mooi! Ben ook echt ontzettend benieuwd naar jullie nieuwe projectje haha (:

 12. Tessa 11 november 2014 / 20:27

  Ik vind het zo fijn om te horen dat je je zo goed voelt en dat je zo optimistisch bent! Ik snap het wel hoor, dat je korte haar je eraan herinnerd, maar aan de andere kant laat het ook weer zien hoe ontzettend sterk je bent en wat je allemaal heb verslaan! Je bent zo’n voorbeeld en ook zooo’n mooie meid! Succes en ga zo door!
  Liefs, Tessa

 13. Simone 11 november 2014 / 20:55

  Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met je! Ik heb veel bewondering voor je hoe je je opstelt en doorgaat :)

 14. Josianne 11 november 2014 / 21:17

  Fijn dat het zo goed gaat! Je hebt je er zó goed doorheen geslagen, echt heel knap. Keep up the awesome work!

 15. Manon 11 november 2014 / 22:12

  Jouw positiviteit is echt aanstekelijk, daar wordt ik heel erg blij van! <3

 16. Anneleen 12 november 2014 / 10:04

  Heel leuk om te horen dat het zo goed met je gaat! Wat ben je toch een moedige meid!

 17. Manon 12 november 2014 / 11:57

  Wat fijn om te horen dat je zo goed in je vel zit. Je moet je alleen echt niet onzeker laten worden door je haar. Dit kapsel staat je echt fantastisch! Ik weet wel hoe het is, heb zelf heel erg dun haar want ook niet langer wil groeien wat je me onzeker maakt. Jouw haar groeit langzaam en zeker weer naar die mooie lange lengte, komt goed meid :)!

 18. Desiré 12 november 2014 / 13:33

  Fijn dat het zo goed met je gaat!

 19. Estrella 12 november 2014 / 13:46

  Wat fijn te lezen dat ‘t zo goed gaat. Keep it up!

 20. Milou 12 november 2014 / 17:38

  Fijn dat je je zo goed voelt. Ik vind het super tof dat je een youtubekanaal over sport gaat beginnen!

 21. Kimberly 12 november 2014 / 17:40

  Super om te lezen dat je je zo goed voelt en dat sporten ook goed werkt om je hoofd leeg te maken! Ik ben ook heel benieuwd naar je nieuwe projectje! Ik ben door instagram al heel nieuwsgierig geworden :D

 22. Cato 12 november 2014 / 17:49

  Hoi!

  Ik weet nog heel goed wanneer ik las dat de diagnose was gesteld, ik schrok echt! Ik heb vrij weinig gereageerd, maar wel altijd je blogs en tweets gelezen. Ik vond het altijd heel naar om dan te lezen dat de chemo je zo ziek maakte. Maar, al vanaf het begin zei je ; Ik ga er gewoon doorheen komen! En kijk nu, je bent er, prachtig, vrolijk en in een topconditie! Ontzettend leuk om dit nu te lezen en te horen dat het zo goed gaat. You go girl!

 23. Annagreet 12 november 2014 / 18:12

  Dit is het eerste blogje wat ik van jou lees. Ik kwam hier via populare posts op bloglovin.

  Wat ben jij heerlijk positief! Zo leuk om te lezen! Ik ken je verhaal niet, maar je lijkt me een vechter. Nu al zoveel positiviteit uit deze post gehaald. Thanks! :)

 24. Claudia 12 november 2014 / 22:36

  Meid ik ben blij dat het goed met je gaat. Dat doet mij ook goed!

 25. Eilish 14 november 2014 / 12:07

  Wat fijn om te lezen. Je bent echt een grote inspiratie voor mij!

 26. Lien 15 november 2014 / 23:09

  Hee! Ik heb vandaag je blog ontdekt..via instagram! Op de “verkennen” pagina zag ik een foto van een prachtige meid met een mooie uitstraling en een ontzettend tof kapsel. Het eerste wat ik dacht was WoW wat staat dat haar goed. Toen ik op je instagram en later je blog bekeek begreep ik pas dat je niet alleen een heel stoer en tof kapsel hebt, maar ook een ontzettend stoer wijf bent die heel wat heeft overwonnen de afgelopen tijd. Ik heb je filmpje gezien over het afstand doen van je pruik en ik wou eigenlijk alleen maar laten weten dat ik je, met dit korte kapsel, echt een pracht vrouw vind!! Ik hoop dat je ondertussen zelf ook meer ik voelt als je in de spiegel kijkt. Ik ga blog vanaf nu zeker volgen! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *