Outfit snapshots

I’ve been a bad blogger, I know I know! Ik heb het super druk gehad afgelopen weekend en maandag had ik ook geen tijd om aan mijn blog te werken, dagen die ik normaal gesproken besteed aan het bloggen. Ik heb natuurlijk ook gewoon nog school waar ik een hoop voor moet doen, ik ga weer vaker naar de sportschool en heb ook nog een sociaal leven. Dan schiet het bloggen er soms bij in! Ook nu het ‘s avonds eerder donkerder wordt, is dat moeilijk met foto’s maken. Maar gelukkig had ik nog wat leuke outfit snapshots klaarstaan en die deel ik vandaag met jullie!

Outfit 1

Jeans, sneakers en een sjaal: daar hebben we de bekende Lizzy combinatie weer! Ik ging voor een shirt van Choies.com, jeans van Pull&Bear, zwarte All Stars en mijn sjaal komt geloof ik van de Action. Jawel, jawel!

Outfit 2

Ik maakte deze foto toen het nog wat warmer weer was. Dan draag ik altijd veel meer wit! Ik koos voor dezelfde jeans van Pull & Bear, met een blouse van Primark en blazer van Zara. Ik vind dat je er met zo’n blazer al snel chique uit ziet! De loafers zijn van Zign en nog steeds favoriet, maar ze zijn helaas flink uitgelopen. Heel jammer!

Outfit 3

Ik was deze blazer van H&M een beetje vergeten, maar ik vind hem nog steeds heel leuk! Hier in combinatie met een shirt van Sutherland, jeans van Pull & Bear (wat een verrassing) en mijn Stefan Janoski’s van Nike. Ook de schoenen heb ik al een poosje niet meer gedragen, maar ze lopen heerlijk.

Outfit 4

Coca-cola baby! Dit shirt kocht ik een tijdje geleden bij de Primark en is perfect voor een casual outfit zoals deze. Ik draag erover een vest van Mango, mijn jeans is weer van Pull&Bear en de all time favourite All Stars konden ook niet ontbreken.

Outfit 5

Last but not least: mijn heerlijke vest van Repeat! Hij is zo lekker zacht en van de fringes word ik helemaal vrolijk. Ik draag hem met een jeans van Pull & Bear en laarsjes van H&M.

Dat waren weer een paar outfit snapshots! Ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan, maar ik vind normale outfitposts dan ook leuker. Ik hoop dat ik die snel weer aan jullie kan laten zien!

24 Reacties

 1. Kelly 2 oktober 2014 / 12:35

  Ik vind snapshots ook heel erg leuk om te zien! Je hebt een hele leuke kledingstijl!

 2. Marloes 2 oktober 2014 / 12:52

  Wat een leuke outfits allemaal! Het Coca Cola shirt van Primark heb ik ook. Erg leuk shirt is het!

 3. Laura 2 oktober 2014 / 12:55

  Leuk om snapshots van je outfit te zien! Dat vestje van repeat is erg mooi, leuk gecombineerd ook.

 4. Kirsten 2 oktober 2014 / 13:04

  Leuke kledingstijl heb je. Zelf vind ik outfit 5 echt heel leuk en die zou ik zo aantrekken!

 5. Lisanne 2 oktober 2014 / 13:28

  Ik vind je vest van Repeat zo mooi! En snapshots vind ik juist erg leuk om te zien.

 6. Manon 2 oktober 2014 / 13:49

  Vooral je coca cola shirt en laatste vest vind ik erg tof <3

 7. Joyce 2 oktober 2014 / 14:10

  Ja hoor, nu wil ik je Pull&Bear jeans ook Liz hahaha! ;D Het Repeat vestje ziet er trouwens ook heerlijk comfy uit! Perfect item voor het najaar, zo lijkt het!

 8. Mira 2 oktober 2014 / 14:30

  Leuke outfits allemaal! Dat vest van Repeat is echt geweldig!

 9. Tineke 2 oktober 2014 / 16:06

  Wat heb je toch een leuke stijl meid, hele mooie outfits!
  Liefs

 10. Romy 2 oktober 2014 / 19:28

  Die broek van Pull & Bear is echt mooi!

 11. Hesteranne 2 oktober 2014 / 20:54

  De blazer van H&M heb ik ook. Leuke outfits! Vooral de tweede

 12. Marleen 3 oktober 2014 / 00:33

  Leuke outfits! Vooral die met de vest van Repeat! xx

 13. Estrella 4 oktober 2014 / 22:43

  Heel leuk! Ik zag zo’n Coca Cola shirt in dezelfde kleur pas ook op de V&D webshop maar hij was en bleef helaas uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *