My life as Liz #165

Mijn weekje vakantie zit er alweer op! En wat ging het snel. Ik heb niet super veel gedaan, maar vooral genoten van mijn vrije tijd! Maandag ging ik naar Breda, dinsdag was mijn zusje jarig, ik heb lekker veel gesport en tijd doorgebracht met familie. Deze week moet ik weer naar school, maar is het maar een kort weekje. Het is fijn om weer wat ritme te krijgen, want dat ontbrak nogal in de vakantie. Maar hey, daar zijn vakanties ook voor!

Maandagochtend: eerst even trainen voordat ik naar Breda ging.

Ik sprak met Tedje af en we gingen lunchen bij In Kannen en Kruiken. Het was super lekker! Bekijk zeker even de website.

Wortelcake en peren-speculaastaart. Jummie!

Mijn trein had vertraging dus ik ging even bij de Starbucks zitten.

Dinsdag lunchte ik met een broodje rosbief en kaas met komkommer.

Sporten met Merel!

Ik ging wat foto’s maken van Lola en haar broers voor een moederdagcadeau en daarna gingen we zelf ook nog even op de foto. Ik vind deze zo leuk!

Woensdag ging ik in mijn roze Nike legging naar de sportschool.

Aan mijn blog werken onder het genot van een lekkere salade met krokante kip.

In Utrecht genoot ik van chocolade met zeezout en een glaasje wijn. Genieten!

Vrijdag was een productieve dag: ik ging sporten, pakte een zonnebankje, liet mijn haar bijwerken bij de kapper en kocht een moederdagcadeau. Ik sloot de dag af in de keuken met het bakken van bananencake en havermoutmuffins. Allebei zo lekker!

Nieuwe sjaal (Zara) en nieuwe lipstick (MAC Pink Fusion). Happy me!

Zaterdag was er bij het station een event van de Schoen6daagse van Intreza. Je kon dobbelen voor gratis schoenen, super leuk! Als je 6 gooide dan mocht je een paar schoenen uitkiezen. Toen ik er was, waren er al een hoop schoenen weg maar er zaten hele leuke exemplaren tussen. Helaas ging ik zonder schoenen naar huis!

Oude foto’s terugkijken. Zo leuk om te zien! Ik kwam ook een hoop oude schoolagenda’s tegen, echt super grappig om terug te lezen.

Zondag was het Moederdag. Ik verraste mama met een brunch en maakte voor iedereen banaan-ei pancakes. Ik gaf een cadeausetje van Lush en ze kreeg van ons ook een nieuwe blender.

In de middag gingen we naar opa en oma. We bleven daar ook eten en ik ging voor deze heerlijke carpacciosalade. ‘s Avonds ging ik weer richting Utrecht.

Hebben jullie nog wat leuks gedaan afgelopen week?

17 Reacties

 1. Tedje 11 mei 2015 / 15:29

  Het was fun maandag! En wauw je roze Nike legging is echt te gek!

 2. Amelie 11 mei 2015 / 16:34

  Hey, dat is Helen van BeautyIll op de achtergrond bij die schoenen!

 3. Simone 11 mei 2015 / 16:44

  Hele leuke diary, zoveel lekker eten bij elkaar!

 4. Léonie 11 mei 2015 / 16:55

  Wat een mooie lippenstift, staat je erg goed. Dat broodje ziet er zó lekker uit!

 5. Rahma 11 mei 2015 / 18:03

  Het lijkt op een hele leuke week! Je maakt altijd ook hele leuke foto’s en staat er ook altijd leuk op!

  • Lizzy 11 mei 2015 / 23:57

   Haha niet altijd hoor! De lelijke halen de diary’s niet hahaha

 6. Melissa 11 mei 2015 / 19:12

  Leuke vakantie heb je gehad zo te zien <3 Heerlijk. Ik zou HEEL graag het recept van die havermoutmuffins willen hebben! Heb ze pas zelf gemaakt maar vond ze niet zo lekker, en ze rezen bij mij niet goed waardoor ze er een beetje zielig uit zagen. Die van jou zien er heel goed uit!

 7. Anna 11 mei 2015 / 19:26

  Wat een heerlijke foto’s allemaal. Die lipstick staat je prachtig!

 8. Vera 11 mei 2015 / 19:49

  Wat een super mooie lipstick heb je van MAC <3! Je roze legging is ook echt gaaf, dan krijg je pas echt zin om te sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *