Zara Femme eau de toilette

Ik vind het altijd fijn om lekker te ruiken, maar geurtjes zijn nou niet echt bepaald goedkoop. Ik heb inmiddels een heel lijstje van parfums die ik nog wil hebben, maar als arme student zijnde kan ik het me niet veroorloven om daar nu zoveel geld aan uit te geven. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen, waaronder de eau de toilette’s van de Zara. Deze zijn goedkoop en vaak nagemaakt van designergeuren. Zo schreef ik in 2012 al over Zara Flora, die naar Chance van Chanel ruikt. En nu heb ik een nieuwe favoriet ontdekt: Femme!

Zara Femme heeft hetzelfde flesje als Zara Floral, maar dan in een andere kleur. Deze is wit met roségoud, wat er ook nog eens heel chique uit ziet. En dan te bedenken dat dit parfum €10,95 kost! Dit geurtje is wederom afgeleid van een ander parfum, namelijk Hypnotic Posion van Dior. De geur kwam me al bekend voor, want mijn moeder draagt die altijd. Deze is echter wat lichter en daarom vind ik hem zelfs lekkerder dan het origineel. Doordat het een eau de toilette is, blijft de geur wel minder lang hangen. Maar wat wil je ook voor die prijs!

Ik vind het echt een heerlijk parfum en het is sowieso een aanrader om eens een kijkje te nemen bij de geuren van Zara als je weer een bezoekje brengt aan de winkelketen. Zijn jullie bekend met de eau de toilette’s die ze verkopen?

24 Reacties

 1. Linda 2 september 2014 / 20:27

  Ik vind de geuren van Zara ook heer-lijk! En deze flacon ziet er ook weer fabulous uit :)

 2. Frederique 2 september 2014 / 20:34

  Oeh die lijkt me heerlijk! Ik ga binnenkort eens even ruiken in de winkel! X

 3. Manon 2 september 2014 / 20:58

  Ziet er zoo mooi uit en zo goedkoop de geuren zijn vaak ook heeerlijk :)

 4. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 2 september 2014 / 21:19

  Jaaa! Ik heb ook parfum van de Zara en die ruikt zo heerlijk! Deze verpakking ziet er super mooi uit! Ik wil nu echt naar de winkel gaan om hem te ruiken haha. Liefs

 5. Maud 2 september 2014 / 22:40

  Goede tip! Ik ga binnenkort eens kijken!

 6. Martina 3 september 2014 / 06:06

  Wat een leuke top, zeker de moeite waard voor deze prijs!

 7. Tessa 3 september 2014 / 07:40

  Ik ken dit geurtje niet, maar ik heb wel een ander geurtje van de zara en die is zo goddelijk! Ik vind de flacons er altijd zo mooi en chic uitzien!
  Liefs, Tessa

 8. Dionne 3 september 2014 / 07:55

  De geuren van de Zara vind ik meestal erg lekker. Deze ken ik nog niet.

 9. Ingeborg 3 september 2014 / 08:35

  Oh ik kijk eigenlijk nooit bij de geuren van de Zara, maar snel even doen dan! Hij klinkt heerlijk!

 10. roos 3 september 2014 / 11:07

  Ik wist helemaal niet dat ze geurtjes verkochten die geïnspireerd waren op echte geuren. De flacon alleen al vind ik erg mooi! Ik heb zelf wel een geurtje van Zara wat mij een beetje deed denken aan Daisy van Marc Jacobs.

  • Lizzy 3 september 2014 / 12:11

   Oeh, welke is dat? Nu ben ik benieuwd :D

 11. Kimberly 3 september 2014 / 16:15

  Ik vind de geuren van Zara altijd super lekker! Ik vind zelf eentje die heet Blueberry en vind ik zo lekker! Helaas kan ik hem nergens meer in de winkels vinden :(

 12. Eilish 5 september 2014 / 16:41

  Ik heb ze nog nooit geroken. Het klinkt wel erg goed en het ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *