Outfit: Boohoo blouse

Ik wilde het al een tijdje, maar het kwam er maar niet van: een outfit post met deze blouse van Boohoo. Ik heb hem inmiddels al een tijdje, maar jullie hebben hem nog niet gezien. Het is een lekker luchtige blouse die door de print wat opvallender is. Ik vind hem leuk om te combineren met een jeans, en dat is wat ik afgelopen zaterdag dan ook deed! Het was een warme dag en ik ging naar de stad om te lunchen met een vriendinnetje. Mijn DKNY tas ging weer mee op pad en comfortabele schoenen konden ook niet ontbreken. Een lekkere comfortabele outfit, maar wat mij betreft wel een leuke!

Blouse – Boohoo.com

Jeans – Pull & Bear

Slip-ons – Zign

Tas – DKNY

11 Reacties

 1. Martina 23 september 2014 / 06:21

  Wat een chic blousje, staat je echt heel goed!

 2. Dionne 23 september 2014 / 06:43

  Super leuke outfit! En je tasje is nog steeds zo mooi!

 3. Marloes 23 september 2014 / 07:16

  Wauw, wat een prachtige blouse! Staat je super <3

 4. Jennifer 23 september 2014 / 09:04

  Leuke blouse! Boohoo heeft echt weer toffe dingen de laatste tijd!

 5. Fleur 23 september 2014 / 16:37

  Super leuke en vrolijke blouse! Ik ben ook weg van je slip-on schoenen van Zign!

 6. Eilish 23 september 2014 / 17:56

  Super gave blouse! Je broek staat je ook erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *