Jummie: citroenwater

De laatste weken ben ik wat meer bezig met gezond eten. Ik was daar altijd al mee bezig, maar het afgelopen halfjaar kon ik dat minder goed volhouden. Mijn hongergevoel leek wel nooit te stoppen en regelmatig verwende ik mezelf met iets lekkers. Daar kwam ook nog eens bij dat ik meer vocht ging vasthouden door de medicijnen. Wat dat betreft zat ik minder goed in mijn vel. De laatste tijd lukt het gezond eten al een stuk beter en heb ik ook minder honger. Ik voel me daardoor nu al stukken beter! Ik probeer ook genoeg te drinken, maar omdat ik van water af en toe zo simpel word, heb ik voor mezelf iets nieuws bedacht: citroenwater uit mijn nieuwe watertap!

Ik kreeg de watertap vorige week cadeau van mijn opa en oma toen ze langskwamen in Utrecht. Ik geloof dat hij €4,- kost. Je kunt hem vullen met wat je wilt, en vervolgens kan je de hele dag door tappen. Ik vind hem ideaal voor op mijn kamer, zo hoef ik niet de hele tijd naar de keuken te lopen om drinken te pakken. Water met een (halve) citroen is de laatste tijd mijn favoriete combinatie, maar je kunt er nog veel meer in doen. Munt lijkt me bijvoorbeeld ook lekker. Wat ijsklontjes erbij en je hebt een heerlijk verfrissend en gezond drankje!

17 Reacties

 1. Dagmar 14 augustus 2014 / 07:36

  Aah dit ziet er zo ongelooflijk leuk uit! Heel erg leuke foto’s en fijne tip!

 2. Daisy 14 augustus 2014 / 09:30

  Wat een ontzettend leuk ding! Citroen water is ook nog eens heel goed als je wil afvallen, zeker op de nuchtere maag!

 3. Martina 14 augustus 2014 / 09:40

  Soms net even wat lekkerder dan gewoon water :)

 4. Jessie 14 augustus 2014 / 11:06

  Heel erg handig, ik vind citroen water de laatste tijd zo lekker. Andere soorten fruitwater ook maar citroenwater is mijn favoriet!

 5. Anna 14 augustus 2014 / 11:13

  Heel lekker, ik houd echt van citroen water!

 6. Manon 14 augustus 2014 / 16:30

  Ik vind het heel lekker met warm weer, die watertap is echt zoo leuuk!

 7. Amy 14 augustus 2014 / 19:25

  Heb al een aantal keer met deze watertap in mijn handen gestaan, maar laat hem toch iedere keer staan. Misschien toch maar tijd om hem een keer mee te nemen!

 8. Amelie 14 augustus 2014 / 21:42

  Weet je ook wat je zo’n leuke tap koopt? Ik vind hem echt leuk en handig!
  Je ziet er goed uit Lizzy, klopt het dat je weer wat vocht verliest, want je gezicht lijkt slanker

 9. Maaike 15 augustus 2014 / 16:42

  Leuk ding, zou hem zo willen kopen! Wel jammer dat de ‘tap’ zo laag zit, maar kan niet anders hè ;p

 10. Claudia 15 augustus 2014 / 19:00

  Goed idee, water met sinaasappel en munt is ook een aanrader :)

 11. Ines 26 augustus 2014 / 19:34

  Leuk om de tap zo te gebruiken! Ik heb hem ook staan maar gebruik hem eerlijk gezegd niet :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *