Een week gezonde tussendoortjes voor 10 euro

Het is dan wel geen Fit Friday meer, ik wilde deze video toch nog even met jullie delen. Omdat er veel vraag was naar gezonde en lekkere snacks, hebben Merel en ik er een video over gemaakt. We hebben inmiddels bijna 5000 abonnees, het gaat zo hard! Ik vind het heel leuk om te doen en ik ben benieuwd hoe ver we ermee kunnen komen. Natuurlijk ben ik ook nog van plan om door te blijven gaan met mijn blog, don’t worry! Ik heb mijn tentamens achter de rug en nu een week vrij die ik lekker ga gebruiken om te bloggen :)

5 Reacties

 1. anouk 24 januari 2015 / 20:46

  Super leuk filmpje! Heel handig voor inspiratie. Ik haal ook bij de aldi pure chocolade met 85% cacao. Je moet even aan de smaak wennen maar het is echt wel lekker en niet zo slecht als andere chocolade

  • Lizzy 25 januari 2015 / 01:11

   Ja dat is inderdaad ook een goede! Ik vind het persoonlijk wel lekker, het is wel even wennen maar toch fijn om wat zoets te hebben!

   • Nadia 5 februari 2015 / 15:43

    Ik vond pure chocolade eerst ook vies, maar omdat ik toch graag gezonder kies heb ik heb een soort van leren eten haha

 2. Neeltje 25 januari 2015 / 09:44

  Wat zitten er lekkere dingen tussen! Jullie brengen me op ideetjes hihi.

 3. Amelie 25 januari 2015 / 14:10

  Handig! Jullie hebben nu al superveel gekocht, kun je nagaan als je naar een goedkopere winkel gaat! Wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *