In stijl naar de sportschool

Sporten: je vindt het leuk of niet. Ik heb het de laatste tijd weer te pakken gekregen en ik merk nu ik verschil zie en me er beter door voel, dat ik het ook makkelijker kan volhouden. Je moet ook ergens beginnen en die spieren komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen! Maar het is soms wel moeilijk om gemotiveerd te blijven. Wat bij mij goed werkt: mooie sportkleding! Tja, we blijven natuurlijk vrouwen. Ik weet ook wel dat de sportschool geen modeshow is, maar geloof me: met fijne en leuke kleding voel je je al zoveel beter!

De basis is het belangrijkste: goede sportschoenen. En die zijn er gelukkig momenteel in overgave te vinden en in heel veel verschillende kleuren. Sportschoenen zijn hot! Ik vond bovenstaande van Adidas erg leuk. Dit zijn overigens geen hardloopschoenen, maar echt schoenen voor de fitness.

Daarnaast moet je natuurlijk dragen waar je je fijn in voelt. Ik draag zelf graag een broekje of korte legging, met daarop een top of een wat losser shirt. Vooral die speciale sport tops zijn fijn, want je gaat wel zweten en dan heb je daar een stuk minder last van. Een goede sportbh is ook een must, en die heb je ook in heel veel verschillende kleurtjes. Nu moet je niet alles zo bij elkaar aantrekken, want dan is het nogal een kermis. Maar een beetje kleur is natuurlijk niet verkeerd! Als laatste koos ik ook nog een toffe trui uit, die houdt je warm voor en na het sporten.

Ik zeg: ready to go! Wat dragen jullie het liefste tijdens het sporten?

12 Reacties

 1. Andrea 20 augustus 2014 / 09:24

  Ik ben nog op zoek naar fitness schoenen. Het paar dat ik heb zit niet goed en is ook nog eens heel saai haha. Deze vind ik echt te gek!

 2. Inge 20 augustus 2014 / 17:52

  Ik kan ook wel wat motivatie om te sporten gebruiken. Ik vind vooral dat nikeshirtje leuk!

 3. Tessabd 20 augustus 2014 / 20:36

  ik ben ook altijd op zoek! bij Decathlon slaag ik meestal wel x

  • Lizzy 22 augustus 2014 / 16:22

   Dat is een tool die ik aan het uitproberen ben! Handig he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *