Mijn #stayfitchallenge

De #stayfitchallenge zit er alweer op, en wat was het leuk om te doen! Via de hashtag keek ik iedere dag naar andere posts, en het was heel leuk om te zien dat iedereen zo fanatiek heeft meegedaan met de challenge georganiseerd door Tedje in samenwerking met BestFitFriendsNL. Ik werd er zelf ook door geïnspireerd en gemotiveerd. Ik heb posts op mijn eigen account geplaatst en op BffNL stond ook iedere dag een nieuwe foto online. Het leek me leuk om al mijn foto’s te laten zien en een samenvatting van wat andere foto’s!

Dag 1: Workout outfit. Na een lange dag bij Google had ik weinig zin om nog te sporten, maar ik ging toch voor een halfuurtje cardio. Ik droeg mijn legging en top van H&M met mijn favoriete Nike free’s.

Dag 2: Healthy snack. Ik ging op en neer naar Eindhoven en nam een smartbar mee voor onderweg. Deze met witte chocolade en aardbei is erg lekker!

 

Dag 3: Motivation quote. Ik vind grappige quotes altijd heel leuk, dus ik besloot voor zo’n plaatje te gaan!

Dag 4: Sporty selfie. Eentje uit de oude doos! Soms voel ik me helemaal happy na een training, dan zie ik er zo uit haha.

Dag 5: Time to drink. Ik ging voor een Vitamine C bruistablet, omdat ik me toch nog niet helemaal fit voelde. Deze bevatten 1000mg Vitamine C per tablet en zijn goed voor je weerstand. Dat kon ik dus wel gebruiken!

Dag 6: Sport essentials. Mijn foam roller! Ik heb er zelf eentje online besteld, omdat het toch wel heel handig is om thuis te hebben.

Dag 7: Your goal. Mijn doel is een strakkere buik (dus een lager vetpercentage) en ik wil minstens 5 pull ups kunnen doen met een brede grip. Ik kan er nu ongeveer 2, dus er is werk aan de winkel!

Heel erg bedankt voor het meedoen! Wil je op de hoogte blijven van sportieve posts? Volg dan @BestFitFriendsNL voor iedere dag nieuwe motivatie en inspiratie. Op mijn eigen account plaats ik trouwens ook regelmatig dat soort posts :)

5 Reacties

  1. Kimberley 3 maart 2015 / 11:42

    Super leuke challenge. Alleen zo blond als ik ben was ik het weer halverwege vergeten en heb dus maar voor de helft mee gedaan. Sorry!

  2. Anouk 3 maart 2015 / 18:27

    Goed bezig! Leuk om te lezen!
    Waar heb jij je foam roller gekocht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *