5 Budget beauty tips

Ik kan super vrolijk worden van high-end producten, maar het leukste wat er is: het ontdekken van geweldige beautyproducten die ook nog eens betaalbaar zijn. Niet iedereen kan zich een blush of lipstick van €20 euro veroorloven en er zijn genoeg fijne producten die voor minder ook hun werk doen. Dus, bij deze: mijn 5 budget beauty tips!

Reinigingsdoekjes Primark – 2 voor €1,50

Soms ben ik echt een lui ding (nouja soms…) en dan heb ik gewoon geen zin om uitgebreid mijn make-up eraf te halen. Lang leve daarvoor de make-up doekjes! Ik heb gemerkt dat ze lang niet overal even goedkoop zijn, die van Nivea zijn bijvoorbeeld behoorlijk aan de prijs. En dat terwijl deze van Primark net zo goed hun werk doen en ook nog eens tea tree olie bevatten. Goed voor de onzuivere huid! Ik vind deze echt heel erg fijn en van de prijs word ik helemaal happy!

Catrice All Matt plus foundation – €6,59

Het duurste product in dit artikel, maar zeker de moeite waard om even te vermelden. Het is een foundation die echt de ontdekking is van de afgelopen maanden. Ik kocht deze foundation in een impulsieve bui, en hoewel dat soort acties bij mij niet altijd even goed uitlopen, heb ik er nu zeker geen spijt van! Deze foundation geeft geen plamuurlaag, maar zorgt er wel voor dat mijn rode huidje niet meer te zien is. Blijft goed zitten en geeft een natuurlijk effect. Ik ben inmiddels al bezig met mijn tweede flesje, zegt dat genoeg?

Miss Sporty Pump Up Booster Waterproof eyeliner – €3,49

Een hele mond vol, deze waterproof eyeliner van Miss Sporty. Ik heb niet veel ervaring met Miss Sporty, maar ik wilde een goedkope eyeliner ter vervanging van mijn Catrice waterproof eyeliner. Deze was namelijk zó waterproof, dat ik met veel boenen ‘m er pas af kreeg. En nu vind ik waterproof eyeliner belangrijk, maar mijn kwetsbare wimpers net zo zeker! Daarom ging ik dus voor deze. En dat was een goede keus! Ik kan er een strak en dun lijntje mee zetten, en de kleur is heel intens. Daarnaast blijft ‘ie ook goed zitten. Een aanrader!

HEMA wenkbrauwpotlood – €2,-

Mijn holy grail! Ik heb dit wenkbrauwpotlood nu al zo vaak opnieuw gekocht, dat ik de tel kwijt ben geraakt. Waarom is ‘ie zo fijn? Er zijn verschillende kleurtjes, hij blijft goed zitten, perfecte pigmentatie en ook niet te creamy. Gewoon een wenkbrauwpotlood zoals een wenkbrauwpotlood hoort te zijn. Ik kan er niet meer van maken! Enne, die prijs. Wat wil je nog meer?

Yves Rocher lippenbalsem met amandelolie – €1,95

Zachte lippen, dat willen we allemaal wel. Helaas is het ons niet altijd gegund, en moeten we zo nu en dan de hulp in schakelen van een balsem. Nu ben ik persoonlijk niet zo’n fan van Labello’s, maar ik vind de lippenbalsems van Yves Rocher heel fijn. Net zo betaalbaar, maar zorgen voor nog zachtere lippen. Vooral deze met amandelolie is heerlijk! Ik heb het gevoel dat mijn lippen echt gevoed worden en hij ruikt ook nog eens lekker. Er zijn nog meer soorten, dus ik zou er zeker eens naar kijken!

Dat waren mijn 5 budget beauty tips! Hebben jullie nog een persoonlijke budget beauty tip? Deel hem in de comments. Ik ben benieuwd!

17 Reacties

 1. Nena 22 maart 2014 / 07:09

  Fijn artikel! Die Primark doekjes heb ik ook in huis maar ze doen helaas niet veel goeds voor mijn (gevoelige) huid…

 2. Sophie 22 maart 2014 / 07:14

  De Primark doekjes klinken erg fijn, ik gebruik het alleen nooit voor mijn gevoelige huid. Die foundation van Catrice heb ik ook en is zó fijn, en inderdaad lekker budget :-D Fijne producten voor de rest!

 3. Desmain 22 maart 2014 / 07:59

  Dat wenkbrauwpotlood heb ik ook, zo fijn! Verder leuke tips!

 4. Sophie 22 maart 2014 / 08:17

  Handig artikel! De meeste producten bezit ik zelf ook:)

 5. Mariska 22 maart 2014 / 09:29

  Fijne producten! Ikzelf had Miss Sporty ook, maar die brokkelt na een tijdje helaas af:(

 6. Fleur 22 maart 2014 / 09:46

  Haha, ik gebruik ook al deze producten, behalve de yves roche lippenbalsem.

 7. Marlous 22 maart 2014 / 11:01

  Ja, die doekjes van de Primark heb ik ook gehaald. Ze hadden allemaal verschillende, met tea tree maar ook voor de gevoelige huid etc. Sommigen voor 1,50 per pakje, andere voor 1,50 per twee pakjes. Vind ze ook heel fijn!

 8. Joni 22 maart 2014 / 12:58

  Die foundation van Catrice wilde ik dadelijk al gaan halen, ben heel benieuwd hoe die op m’n huid eruit ziet.

 9. Cindy 22 maart 2014 / 14:24

  Binnenkort ga ik naar Primark en ik zal zeker die doekjes uitproberen! Die foundation van Catrice heb ik ook, ben er erg blij mee!

 10. Miranda 22 maart 2014 / 21:27

  Ik zie hier een aantal producten die ik zeker eens wil gaan proberen.

 11. Hesteranne 1 april 2014 / 20:46

  De primark doekjes heb ik zelf ook. De foundation ga ik snel proberen. Ik ben weer toe aan een nieuwe omdat ik afgelopen week een bb cream in de verkeerde tint gekocht heb. Het zou ook niet :D

 12. Angela 10 april 2014 / 21:24

  Hmm, dan moet ik die Catrice foundation ook maar eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *