My life as Liz

Vorige week had ik niet zo veel foto’s, dat maak ik deze week goed! Ik had woensdag mijn hertentamen en de rest van de week had ik dus vrij. Een extra lang weekend dus! Daarnaast ben ik ook nog naar Amsterdam geweest, ben ik lekker wezen stappen en heb ik vooral genoten van mijn vrijheid. Ik heb niet echt veel inspiratie gehad voor het bloggen, maar dat komt wel weer goed! Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

Maandag ging ik naar mijn mediabureau voor een workshop over YouTube. Het was heel interessant! Deze chocoladepepernoten kon ik niet weerstaan…

Ik was er de hele dag aan kwijt en eenmaal in Eindhoven trakteerde ik mezelf op Starbucks. Omdat ik lang op de bus moest wachten, besloot ik naar huis te lopen. Dat was een iets te enthousiast idee, maar uiteindelijk wel goed van mezelf.

Dinsdag ging ik naar de bibliotheek om te leren voor mijn herkansing. Ik kon me echt niet goed concentreren, maar uiteindelijk is het toch ergens goed voor geweest want ik heb het gehaald! Er valt nu echt een last van m’n schouders af en dat geeft wat meer vertrouwen.

Ik had echt behoefte aan een pauze, dus ik besloot in de stad te gaan lunchen. Maar voordat ik dat ging doen, bracht ik nog even een bezoekje aan de Mediamarkt. Daar kocht ik een nieuwe lens en SD kaart die handiger is voor filmen. Ik krijg de lens omdat ik mijn filmcamera aan mijn zusje geef. Ik gebruik nu namelijk voortaan mijn spiegelreflex voor het filmen. Daarnaast wil ik gaan sparen voor een compacte filmcamera. Maar dat heeft geen haast, dus dat komt vanzelf!

Ik wil dit vest zo graag! Maar ik ben echt blutter dan blut omdat ik te weinig studiefinanciering heb ontvangen. Ik krijg nog een nabetaling, maar wanneer dat is de vraag. Hopelijk hebben ze ‘m nog straks!

Woensdag had ik dus mijn hertentamen en was ik weer in Utrecht te vinden. Nadat het tentamen erop zat, ging ik nog even koffie drinken en bijkletsen met een studiegenootje.

‘s Avonds had ik een afspraak bij de kapper. Ik had nog een bon van The Graduates en ik was echt al heel lang niet meer bij de kapper geweest, dus het werd weer eens tijd!

Jaja, hij zit er nog steeds. Of ik spijt heb gehad? Nog geen moment. Ik verlang eerder naar meer. OEPS!

Filmpje kijken in bed. Ik ging voor Springbreakers, wat overigens wel een beetje een vage film was.

Donderdag ging ik lekker aan de slag voor mijn blog. Foto’s schieten!

Banaan-ei pancakes gemaakt. Ik had er lekker veel kaneel door gedaan en het gezoet met honing. Super lekker!

Nieuwe foto aan de zijkant! Maar die hebben jullie waarschijnlijk al gezien :)

Ik ging naar Nachtcollege, dit was m’n outfit!

Vrijdag hadden we opeens geen water meer. Super vervelend, want ik had echt behoefte aan een douche! Gelukkig kon ik bij een vriendin terecht, want ik moest toch nog die kant op omdat mijn fiets daar stond. Eenmaal thuis was het alweer middag, maar ik moest nog ontbijten. Ik was erg moe dus ging lekker op bed chillen met mijn laptop. Heerlijk, lang weekend!

Vrijdagavond kwam een vriendinnetje uit Eindhoven langs. Ik had de tafel al gedekt!

Krokante kip wraps, hmmm…

Vriendinnen <3

Volgende dag waren we nogal brak, dus een Mc Donalds ontbijt (om 2 uur ‘s middags haha) was wel op z’n plaats.

Daarna weer chillen op bed. Nee, ik heb niet echt bijzonder veel uitgevoerd haha.

Ik ging dit weekend niet naar Eindhoven, dus kwam Eindhoven maar naar mij! Van mama, Frits en m’n zusjes kreeg ik wat servies van Blond Amsterdam. Ik wilde dit al graag en ben er super blij mee. Die mokken zijn trouwens echt enorm haha!

Sushi eten bij Sushi Wang in Utrecht. Aanrader!

Met mama. I love you!

‘s Avonds lekker met de laptop achter de tv. Kaarsjes aan, thee erbij en dat studieboek… Laat ik het erop houden dat het een leuk idee was hahaha.

En dat was mijn week! Heerlijk gechilld dus. Vandaag ben ik nog vrij, maar vanaf morgen ga ik weer hard aan de bak voor de studie. Het was in ieder geval fijn om even bij te komen van alle stress!

33 Reacties

 1. Ingeborg 11 november 2013 / 06:31

  Super leuke foto’s weer! Ik ken het gevoel met de tatoeage dat je meer wilt, ik ga vandaag mijn tweede laten zetten haha! Nog gefeliciteerd met het halen van je hertentamen!

 2. Marloes 11 november 2013 / 07:15

  Wat een leuke foto’s! Niets is lekkerder als met je laptop film kijken in bed ;)

 3. Charile 11 november 2013 / 07:37

  Super leuke foto’s! Wat fijn dat je je hertentamen hebt gehaald!

 4. Daisy 11 november 2013 / 08:54

  Oh, oh, oh, Chocolade kruidnoten! Jammie, jammie!! :D

 5. Esmay 11 november 2013 / 09:37

  Hahah, lekker chill weekje dus. Mag ook wel een keer.
  Dat vest is trouwens vet leuk inderdaad :D En spring breakers vond ik ook apart.

 6. Mireille 11 november 2013 / 09:38

  Dat wollen vestje van de H&M wat je wilde heb ik nu toevallig aan! Ik vind hem ook heel leuk!
  Leuk verslag weer en mmm lekker chocolade pepernoten :)

  liefs Mireille

 7. Kimberly 11 november 2013 / 09:39

  Dat blond amsterdam servies is zo leuk! :D En ohhh chocoladepepernoten, HMM <3

 8. Marjolein 11 november 2013 / 10:08

  Die nieuwe foto van jou is zo leuk! Die muts staat je goed :) Stom dat je te weinig stufi hebt gekregen zeg. Hopelijk krijg je het snel en kun je dan dat té chille fluffy vest kopen.

 9. Simone 11 november 2013 / 10:11

  Ziet eruit als een heerlijk weekje. Gefeliciteerd met je tentamen, en dat vest van de H&M en je servies is zo leuk!

 10. MySuperSweetlife 11 november 2013 / 10:37

  Wat een prachtig servies van Amsterdam Blond. Dat fluffy vest is geweldig. Ik had hem meteen besteld toen die online kwam. Hij zit heerlijjk. Kan je heb niet online bestellen. Ik heb nog wel 2 kortingscode`s, dan is die vaak al 5 euro goedkoper!
  Liefs

  • Lizzy 11 november 2013 / 13:33

   Jaa dat wilde ik net doen. Alleen heb andere bestelling te laat betaald dus kan nu niet bestellen. Super dom haha

 11. Dionne 11 november 2013 / 10:54

  Wat een leuke foto’s, die theepot is zo leuk!

 12. Tedje 11 november 2013 / 11:03

  Yumm die sushi ziet er heerlijk uit! En dat vest is echt heel erg leuk! Blond Amsterdam spullen zijn altijd zo leuk he!

 13. Melissa 11 november 2013 / 12:50

  Ziet er uit als een chill weekje :) Lekker hoor!

 14. Charlotte 11 november 2013 / 14:49

  Wat een leuke foto’s Lizzy! <3
  Fijn dat je je herkansing hebt gehaald! Super.
  Die sushi's zien er zo lekker uit^^ Staat er nou Curacao op die mok? haha

  • Lizzy 11 november 2013 / 15:33

   Haha jaa! M’n vader is ooit in Curaçao geweest haha

 15. Sophie 11 november 2013 / 16:56

  Die sushi ziet er echt heerlijk uit! Mooie foto’s Lizzy:)

 16. Demi 11 november 2013 / 19:30

  Hoi! Leuke week heb je gehad :) Ik had een vraagje, welke studie doe je nu? Liefs

  • Lizzy 11 november 2013 / 20:30

   Ik studeer communicatie- en informatiewetenschappen!

   • Demi 11 november 2013 / 22:53

    Oh leuk! Dat wil ik misschien ook gaan doen :) veel succes!

 17. Jolien 11 november 2013 / 19:34

  Die mokken van Blond Amsterdam zijn zo leuk. En dat witte vestje is echt prachtig!

 18. Kikki 11 november 2013 / 21:07

  Leuke foto’s! Ziet er uit als een druk weekje!

 19. Vintagirie 12 november 2013 / 11:16

  Wat een foto’s! Dat vest is leuk, hopelijk hangt die er nog.

 20. Marieke 12 november 2013 / 22:26

  Wat een leuke foto’s! Die krokante kip wraps zien er echt heerlijk uit! Heb je misschien een receptje? Hihi
  Liefs!

 21. Estrella 15 november 2013 / 23:13

  Leuke foto’s. Ik heb een paar maanden terug dezelfde lens gekocht, werkt echt fijn!

 22. Suzanne 17 november 2013 / 22:43

  Ik heb ook zo’n blond mok en het is echt mijn favoriet. Gelijk voor twee koppen thee voorzien in één! Haha ik vind je tattoo erg mooi, ik wil er ook nog één.. of twee..

  • Lizzy 17 november 2013 / 22:46

   Ja ik zag het op Instagram! Vind ze ook super fijn, drink je meteen lekker veel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *