MY LIFE AS LIZ

Goodbye January, hello February! Ik moet eerlijk zeggen dat ik in de laatste dagen van januari niet zo heel veel bijzonders heb gedaan. Beetje school, beetje bloggen en dan is de week weer zo voorbij. Afgelopen weekend ben ik naar Amsterdam geweest, heb ik veel geblogd en ook veel aan school gewerkt. Want er staan belangrijke dingen voor de deur: mijn spreekbeurt, mijn geschiedenis herkansing en pws… Februari wordt een drukke maand, maar wel leuk! Naast carnaval ben ik namelijk ook nog eens jarig. Er staan dus lekker veel feestjes op me te wachten!

Mijn armbandjes die ik dinsdag droeg!

In bed filmpje bewerken en lezen voor mijn beschouwing, die ik morgen heb.

Woensdag waren mama en Isa naar de stad geweest, en ze namen ijskoffie voor me mee. Lekker!

Ik ging met mama even boodschappen doen en wat zag ik? Een regenboog! Die moest natuurlijk even vastgelegd worden.

De brokken voor de hond waren op, dus hup langs de dierenwinkel. Ik ging even rondkijken en spotte hele schattige konijnen en leuke vogeltjes. 

Even mijn Twitter account een update gegeven. De bio aangepast en de header en achtergrond veranderd. Was het oude een beetje beu!

Fotootje van een stukje van mijn outfit. Die trui van H&M was ik even vergeten, dus ik trok hem weer eens aan. Echt een superfijne trui.

Tijd om te sporten! Ik moest wel, want van de fysio heb ik oefeningen gekregen die ik niet thuis kan uitvoeren. Ik moet nu dus minstens twee keer per week naar de sportschool. Had er geen zin in, maar ik voelde me wel echt goed daarna.

Vrijdag ging ik uit school even met een vriendin naar de stad. Ik had nog een coltruitje nodig voor mijn carnavalsoutfit (komt nog een artikel over) en bij de Zara kocht ik dit shirtje in de sale voor 10 euro. Die vriendin heeft ‘m ook en ik had hem afgelopen zomer een keertje geleend en ik vond hem echt heel erg leuk. En voor 10 euro… Die moest ik dus wel meenemen!

Vrijdag ging ik naar Amsterdam voor een feestje bij Social1nfluencers. Jaja, want ik ben een Beauty1nfluencer, haha! Deze foto nam ik net voordat ik ging. Het was echt een heel erg gezellig feestje, maar toen ik om 1 uur in bed lag was ik ook wel erg blij. Ik was zooo moe van school!

Oja, ik kon het ook niet laten om even mijn kanaal in de wc bij Blogmij / Social1nfluencers te schrijven. Gezellig tussen alle andere 1nfluencers!

Ik droeg mijn TOV Essentials armband weer eens!

Zondag kwam een vriendin langs voor ons profielwerkstuk. We moesten nog wat films kijken en we hebben er twee gekeken.

Een lekker warme sjaal om, want ik ging de hond uitlaten. Happy face :D

Dat was mijn week in een notendop. Tot de volgende keer! X

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *