My life as Liz

Photobucket

Een dag te laat: maar hier is dan een nieuwe My life as Liz. Mijn week begon rustig, maar in het weekend kwam ik in een achtbaan terecht. Op school telden we de dagen af tot de vakantie en heb ik niet echt veel bijzonders gedaan. Toen mijn zusjes en stiefvader donderdag naar Lelystad vertrokken zijn mama en ik uit eten gegaan. Ook ben ik dezelfde dag nog naar de kapper geweest.

Vrijdag heb ik lekker geshopt en toen ik thuis kwam gingen mama en ik alweer naar de stad om een filmpje te pakken. We gingen voor Intouchables, echt een superleuke film. Aanrader!! Zaterdag nam ik de trein naar Lelystad om een avondje op te passen en zondag ging ik alweer naar huis omdat ik ‘s avonds had afgesprokken met vriendinnen voor Koninginnenacht. Het was een leuke avond en maandag ging het gefeest gewoon door want om 1 uur had ik met een vriendin afgesproken. Lekker drankjes doen in de stad met goede muziek op het stadhuisplein: echt genieten. Mijn stem was er inmiddels al aan, maar rond een uur of 5 had ik het echt gehad en voelde ik me helemaal niet meer goed. Toen hebben we wat bij een vriendin gegeten en toen ik eenmaal thuis was wist ik niet hoe snel ik in bed moest liggen! Nu heb ik gelukkig tijd om uit te rusten en dat ga ik dus dan ook goed doen.

Ik wens jullie een fijne vakantie en tot volgende week!

Photobucket
Maandag hadden we een sponsorloop voor Alpe D’Huzes. Ik en een vriendin gingen letterlijk lopen, we hadden onze gymkleren niet eens aan.

Photobucket
Wiskunde leren onder het genot van thee met een speculaasje. Lekkerrr!

Photobucket
Gezond ontbijtjeen ondertussen nog even iets van wiskunde doornemen. So ging uiteindelijk goed, ik had een 7,7!

Photobucket
Uit school even een dutje doen, ik was zo moe!

Photobucket
Even naar de friettent. Kroketten halen voor op brood. Jummie.

Photobucket
Nieuw ipHone hoesje. Knalroze en kostte maar €1,30 op eBay. Zo chill!

Photobucket
Filmpje opnemen
Photobucket
Noodles eten als lunch. Ik kijk een beetje moeilijk op de een of andere manier maar ‘t was heel lekker!

Photobucket
Bij de kapper!

Photobucket
‘s Avonds bij Ons eten met mama. We kozen voor allemaal lekkere hapjes met pompoensoep/

Photobucket
En daarna een Swirl! Deze is met allemaal rode vruchten, cruesli en chocolade. Mijn favoriet! Ik heb deze week sowieso veel ijs gegeten dus ik denk dat ik daarom zo misselijk was de hele tijd :P

Photobucket
M’n haar! Was even wennen in het begin.

Photobucket
Hello there! I’m just very very normal :)

Photobucket
Yay 100 volgers op Instagram! Bedankt! Volgen je me nog niet? Ourfavourites is mijn account. Lekker simpel!

Photobucket
Vrijdag lunch met mama bij de Tweede Kamer. Broodje carpaccio, die is daar echt het lekkerst.

Photobucket
En daarna nog een lekkere latte.
Photobucket
Voor de eerste keer ijskoffie (ice cappucino) van Douwe Egberts geproefd. Bijna net als die van Starbucks. Heerlijk!



Photobucket
Allemaal lekkers bij de America Today. Ik heb toen de Reese cups geproefd. Dat zijn chocolaatjes met pindakaas erin. Echt lekker!

Photobucket
Nieuwe All Stars.

Photobucket
Tijd voor een maskertje!

Photobucket
Nieuwe nagellakjes binnen om te swatchen.

Photobucket
In de trein richting Lelystad, blogs bezoeken op de iPad.

Photobucket
Na bijna drie uur reizen eindelijk aangekomen in de Flevomarina haven. Ik ging een avondje op mijn zusjes passen omdat mijn stiefvader en moeder naar een feest in Nijmegen moesten. Mijn zusjes waren al langer in Lelystad en daarom was het de handigste optie dat ik even op en neer ging. Ach, en lekker aan het water is voor mij ook geen straf!

Photobucket
Even een hapje eten met mijn zusjes in het restaurant bij de haven. Ze hadden niet echt veel bijzonders, dus ik koos maar voor mijn all time favourite: frites met kip saté.

Photobucket
Even een fotootje met mijn zusje!

Photobucket
Ik mocht in de captain hut slapen dus toen ik ´s ochtends wakker werd kon ik het raampje open doen. Ik had echt slecht geslapen omdat het hard waaide en ik bang was dat de boot los zou raken. Iets wat onmogelijk was, maar ik was zonder ouders dus dan voel je je al snel minder veilig :P

Photobucket
Ik had de grootste lol met zo’n hoed die op de boot lag.

Photobucket
Onze zeilboot! We hebben niet gevaren, dat was wel een beetje jammer.

Photobucket
Verveeld in de trein. Ik had écht geen zin meer want het duurde echt lang en ik was moe. Mijn zusje ging ook mee naar huis, want die had het alweer gezien op de boot.

Photobucket
Daarna wat eten bij News Café. Ik begin echt op mijn moeder te lijken want die pakt áltijd een carpaccio en ik nu ook haha.

Photobucket
Voorbereidingen in de stad voor Koninginnenacht en -dag.

Photobucket
En weer een Swirl, dit keer de Oranje Special. Niet mijn ding, was te zoet en te veel. Maar leuk om geprobeerd te hebben.

Photobucket
Eenmaal thuis ging ik meteen klaarmaken voor Konginnenacht. Hier lekker chillend met wijntjes op het balkon. Zo’n lekker weer!

Photobucket
Wakker worden met een strakblauwe lucht: dat was alweer even geleden. Wel echt topweer gehad met Konginnedag!

Photobucket
Mijn outfit met Koninginnedag!

Photobucket
Hoedje op, slinger om: ready to go! Beetje een duffe kop omdat ik dus een beetje verkouden was. Dat werd in de loop van de dag helaas alleen maar erger…

Photobucket
Om 1 uur gingen we naar de stad hebben we lekker gedanst op stadhuisplein, maar rond een uur of 5 hadden we het wel gezien. Ik voelde me helemaal niet goed want mijn keelpijn werd alleen maar erger. Daarna dus bij een vriendin groentesoep gegeten, broodje gezond en aan de thee. Gezond he :D En nog cupcakes daarna als toetje… Top!

Photobucket
Lekker lui op de bank tv kijken. Ik hou van vakantie!

Photobucket
Toen ik maandag eenmaal thuis was voelde ik me echt verschrikkelijk. Ik ben om 10 uur in slaap gevallen en werd de volgende dag (vandaag) ook pas wakker rond half 10. Normaal slaap ik als ik naar school ga niet eens zo vroeg! Ik voel me al een beetje beter maar ik ben echt snipverkouden. Vaak niezen, last van m’n keel, dikke ogen… Je kent het wel! Ik koos dus maar voor een gezonde lunch met lekker veel fruit. Ik wil namelijk wel snel beter zijn!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *