MY LIFE AS LIZ

Wat was afgelopen week heerlijk! Geen school, leuke dingen doen met vriendinnen, uitslapen, bloggen…. Mij hoor je absoluut niet klagen! En dit nog 7 weken lang, wat een leven ;)
Maandag ging ik op pad om cadeautjes te kopen voor mama en konden we onze vesten ophalen die we hebben laten bedrukken voor de vakantie. Die avond besloten we met vriendinnen ook nog even een kijkje te nemen bij het schoolfeest, wat uiteindelijk nog best geslaagd was. Goede locatie, fijne muziek en het was aardig druk. We gingen om half 3 slapen en om 8 uur ging de wekker alweer want de vriendin die bleef slapen moest werken. Ik ging er ook gewoon uit en ben toen aan het bloggen gegaan. In de middag boeken inleveren en lunchen met vriendinnen en ‘s avonds op weg naar de Fontys voor de diploma uitreiking van mama.


Woensdag gingen we een cadeautje kopen voor een vriendin en daarna nog even gezellig terrassen. Verder heb ik nog geblogd en wat ik nog meer heb gedaan ben ik ff vergeten. Donderdag heb ik mijn kamer gepoetst en ben ik ‘s avonds naar de bioscoop geweest met papa en toen was het alweer vrijdag…. Ik haalde ‘s ochtends mijn rapport op, waarna ik met mama naar de stad ging om koffie te drinken bij DE, even wat dingen te kopen voor op vakantie en lunchen bij de Tweede Kamer. Eenmaal thuis pakte ik mijn tas in, want ik zou pas donderdag weer thuiskomen omdat ze bij ons aan het verbouwen zijn en de rest van het gezin naar de boot in Lelystad vertrok. Vrijdagavond bracht ik dus door bij een vriendin en toen zijn we opstap geweest. Zaterdag de hele dag buiten gechilld en flink verbrand en die avond had ik een feestje van een vriendin. Weer opstap geweest en toen ik zondag om 14:00 wakker werd bij een vriendin was het alweer bijna tijd om naar huis te gaan. Ik heb toen lekker wat gegeten en geblogd.

Dat was mijn week! Ik heb mijn vriendinnen dus heel veel gezien en eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan. Donderdag ga ik op vakantie dus dat betekent dat er volgende week geen My life as Liz online staat, omdat ik niet de beschikking heb tot een laptop (of internet überhaupt). Uiteraard maak ik dat de week erna goed met een special, net als toen ik in Berlijn was. Hopelijk vinden jullie dat leuk!


Photobucket
Ons bedrukte vest!

Photobucket
Cadeautjes voor mama. In het pakketje zat een armbandje van Buddha to Buddha.

Photobucket
Ze zijn bij ons aan het verbouwen en afgelopen week waren ze ook aan het voegen. Ze stonden dus echt voor mijn raam op de steiger. Gezellig… Haha!

Photobucket
Schoolfeest!

Photobucket
Lunch bij Bagel & Juice. Een heerlijke bagel met mozzarella en pesto en een sapje met o.a. aardbeien en ananas. Heerlijk!

Photobucket
Mama’s diploma was binnen en daar moest op gedronken worden!

Photobucket
90210! Yayyy

Photobucket
Terrassen met vriendinnen. Deze nachos waren heerlijk!

Photobucket
Fruitmomentje met tijdschriften. Mama had even een nieuwe lading gekocht in zo’n pakket. Waren oudere versies, maar dat maakt mij niet uit. Vind het altijd leuk om te lezen!

Photobucket
Lunch! Zelfgemaakte shake en broodjes met lätte en stukjes meloen.

Photobucket
Naar 21 Jump Street met papa. Superleuke film en de bijbehorende snacks konden niet ontbreken!

Photobucket
Lekker lekker! Ik had een cappuccino caramel en we deelden een muffin appel kaneel.

Photobucket
Ook al voel ik me totaal niet aangesproken, het is toch echt zo: volgend jaar examenjaar. Wat gaat de tijd toch snel!

Photobucket
Hoe kon het ook anders? De lekkerste carpaccio blijft die van de Tweede Kamer, dus daar kozen mama en ik dan ook voor. Zij de salade, ik het broodje (die zie je alleen niet). Ik zat echt propvol maar het was weer genieten.

Photobucket
Nieuw armbandje gekregen van mama <3 Photobucket
En zij kocht datzelfde armbandje in het zilver en ruilde de Buddha to Buddha om. Dat andere armbandje was net te strak en een grotere Junior was er niet. Toen koos ze voor de onderste, een armband waar ik ook tussen zat te twijfelen. Ik vind ‘m helemaal leuk!

Photobucket
Drankjes doen met een vriendin en daarna opstap!

Photobucket
En de dag erna de hele dag buiten chillen. Eerst in de zon, en die scheen iets feller dan we dachten… Helemaal verbrand: mijn kuit knalrood, een gezicht als een kreeft en over mijn armen nog niet te spreken… Ik had ook nog een t-shirt aan dus je ziet echt zo’n streep. Voortaan ALTIJD goed insmeren want dit is echt slecht.


Photobucket
Mojito’s bij het feestje van een vriendin. Lekker!

Photobucket
Mijn nieuwe Zara jasje kwam al na twee dagen binnen. Ben er helemaal blij mee! Outfit is coming ;)

Photobucket
Zondag had ik heerlijk avondgegeten: een beetje sushi, wat salade en daarna nog wat meloen. Ik zeg: genieten!

Photobucket

Ennnn we sluiten af met mijn prachtige make-uploze hoofd (het is zondag!). Adiossss!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *