BLOG AANPASSINGEN

I know, mijn blog is momenteel een chaos, maar ik ben bezig met een nieuwe layout. Een lekker simpele die wat fijner leest! X
Edit: Ik ben inmiddels alweer even verder en de layout is nu zo goed als af. Ik wilde een nieuwe layout want ik was de andere beu. Opzich zag hij er wel goed uit, maar ik wilde de artikelen onder elkaar dus niet in van die blokjes. Dus: dat werd tijd voor een nieuwe! Ik maak meestal altijd in de vakantie een nieuwe layout omdat ik dan alle tijd heb en daarnaast wil ik het ook altijd na 24:00 kunnen doen, want dan is het het rustigste op mijn site en hebben minder bezoekers last van de aanpassingen.

Ik blijf een grote klungel op design-gebied, maar ik vind deze goed genoeg. Ik was wel toe aan iets meer lente-proof. Ik vond in ieder geval de missoni-print verwerkt in de header er leuk uit zien. Hopelijk vinden jullie dat ook!

Ik hoor het trouwens heel graag als er eventuele onjuistheden zijn. Ik heb ‘m al getest in IE en Google Chrome, maar als ik dingen over het hoofd zie: laat het me weten. Ik ga er morgen direct mee aan de slag!
Nou, ik ga lekker slapen want het is inmiddels 1:25. Sweet dreams! XX

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *