OUTFIT: NEW VILA BLAZER

Zoals beloofd: de outfit met mijn nieuwe blazer van Vila! Ik had zin in een lekker comfortabele outfit, want ik ging toch de hele dag binnenshuis dingen doen. Bloggen, aan school werken en mijn kamer opruimen… Ik vind het dan altijd wel leuk om me mooi aan te kleden, maar het moet wel fijn zitten anders ga ik me er aan ergeren. Hebben jullie dat ook altijd?

Onder de blazer droeg ik een zwarte basic van Only. Ik koos weer eens voor mijn donkerrode broek van Pull & Bear en de laarsjes van Sacha maakten het af. Ik draag ze de laatste tijd echt super vaak, want ze lopen gewoonweg heerlijk! Het zijn echt één van de meest comfortabele laarsjes die ik ooit heb gehad. Qua sieraden droeg ik een ring van Buddha to Buddha en armband van TOV Essentials.

DELEN:

12 Reacties

  1. Lisanne 5 februari 2013 / 08:32

    Ah leuke outfit! Ik zou het zelf zo aan kunnen trekken :)

  2. Iris 5 februari 2013 / 15:53

    Door jou wil ik echt een keer goed gaan shoppen bij Pull and Bear! Toen ik er een tijdje terug was was er helaas sale en hadden ze vrij weinig in mijn maat, dus ik kom snel weer een keertje naar Eindhoven!

  3. Lisa 5 februari 2013 / 20:56

    Leuke blazer! Het is eens iets anders dan een simpele zwarte.
    Leuke foto’s trouwens :) x

  4. Myrthe 6 februari 2013 / 21:07

    Wat een leuke outfit! Inderdaad lekker simpel, maar daar hou ik ook van als ik een dagje thuis ben, het moet inderdaad niet ergeren. Ik vind je laarsjes van Sacha ook erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *