LEKKER LUI VANUIT JE BED

Toen we net in ons huis woonden (ongeveer een jaartje geleden), had ik nog geen gordijnen op mijn kamer. Ik heb een groot raam, dus een gordijn was essentieel. Veel licht is fijn, maar ik had nou niet echt zin om iedere dag vroeg wakker te worden. Bovendien is het ook kaal om geen gordijnen te hebben, want mijn raam is ongeveer 2 meter breed. Daarom kreeg ik gordijnen. Eerst alleen stoffen, maar op een gegeven moment ook een rolgordijn. Wat een uitvinding!


Als ik wil uitslapen, gaat het rolgordijn helemaal naar beneden en dan is het in mijn kamer pikkedonker. Dat is ook fijn als ik in de middag wil powernappen. Omdat het dan zo donker is, val ik sneller in slaap. Maar ook als de zon schijnt is het fijn om het rolgordijn naar beneden te doen, want dan is het niet zo heet in mijn kamer. En als ik mijn kamer dan wil doorluchten kan ik mijn raam een beetje opendoen zonder dat het meteen in mijn kamer waait. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Soms word ik wakker en dan zou ik het liefste vanuit bed met een afstandsbediening de rolgordijnen weer omhoog doen, zodat ik dan makkelijker wakker kan worden. Laptop op bed en dan lekker rustig mijn zaterdag (of zondag) beginnen. Klinkt niet verkeerd, toch? Helaas heb ik geen afstandsbediening voor mijn rolgordijn, maar VELUX® heeft ze wel!

VELUX staat bekend om vensters, gordijnen en alles wat nog meer met licht te maken heeft. Zij hebben verschillende systemen, maar dus ook eentje met afstandsbediening. Dan kun je op afstand je gordijn omhoog en omlaag doen. Het klinkt mij als muziek in de oren…

Meer informatie over de systemen van VELUX? Kijk hiervoor op veluxshop.nl.

Advertorial

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *