IN 2013…

In 2012 zou ik weer gaan sporten, beter helpen in het huishouden en mijn uitgaven bijhouden in excel. Dat is niet echt gelukt, ook al sport ik momenteel al wat vaker dan eerst. Met het bijhouden van mijn uitgaven ben ik halverwege het jaar gestopt en dat huishouden… Ik doe mijn best, en ik draai ook wel eens mijn eigen wasjes, maar bij die ‘wel eens’ blijft het dan ook bij. Die was stapelt zich op en het is niet normaal. Daar moet ik dus aan gaan werken.

Maar aan de andere kant zijn een aantal voornemens me wel gelukt: overgaan naar vwo 6, blijven bloggen en meer bloggers ontmoeten. Ik heb namelijk dit jaar een hele groep bloggers ontmoet, wat ontzettend leuk was. Hopelijk meet ik ze in 2013 nog vaker! En ik hoop in 2013 nog meer te bereiken, en deze dingen heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Het is daarnaast ook handig voor mezelf, want zo kan ik ieder jaar teruglezen wat mijn voornemens ook alweer waren.

Oké, dus hier gaan we! In 2013…


…krijg ik mooie, verzorgde nagels
Een paar jaar geleden was een voornemen van me dat ik moest stoppen met nagelbijten. Dat was destijds gelukt, maar het is dit jaar weer een beetje teruggekomen. En dat kan natuurlijk niet! Nouja, het kan wel (dat blijkt) maar het is gewoon niet mooi en het ziet er zo onverzorgd uit. Inmiddels ben ik alweer flink in de weer met nagelverharder en nagellak, dus hopelijk gaat het me dit jaar lukken. Zo moeilijk kan het toch niet zijn?


…ga ik werken aan een killer body (en nu echt!)
Ha, dat wilde ik vorig jaar ook. Maar toen liet ik het maar een beetje voor wat het was. Alleen dit jaar wil ik het anders gaan aanpakken, want ik voelde me afgelopen jaar echt niet comfortabel in een bikini. Ook als ik foto’s van de vakantie terug zie dan walg ik haast van mezelf. Ik eet wel redelijk gezond, maar ik moet gewoon echt meer sporten om mezelf in vorm te krijgen. Dat is alles, ik wil niet kilo’s afvallen maar gewoon een healthy body. Dus we gaan lekker oefeningen doen en hardlopen! Ik kan het, ik kan het, ik kan het!


…haal ik mijn vwo diploma
Ook al heb ik de meest onverzorgde nagels, heb ik niet het lichaam dat ik wens: dat kan volgend jaar ook nog. Maar ik moet en zal mijn vwo diploma halen dit jaar. Ik heb het helemaal gehad op de middelbare school en voor mijn gevoel zuigt dit jaar echt alle energie uit me. Ik wil aan iets nieuws beginnen, en ik heb nu al helemaal zin om naar Utrecht te gaan. Lekker op kamers wonen, genieten van mijn studentenleven en een studie volgen die ik interessant vind. Meer zelfstandigheid, het lijkt me heerlijk! Maar daar moeten we natuurlijk wel wat voor doen, dus ik moet nog even een halfjaartje knallen als een beest. Ofzoiets.


…houd ik mijn inkomsten bij
Het was zo’n goed plan: mijn inkomsten en uitgaven bijhouden. Het ging goed, ik vond het handig, maar op een gegeven moment had ik er geen zin meer in. Soms zag ik door alle bonnetjes het bos niet meer (of kwam dat doordat ik te veel shop?) maar ook heel vaak kreeg ik bij bepaalde aankopen geen bonnetje, waardoor het moeilijk was om het allemaal bij te houden. Ik wil het dit jaar wel weer gaan doen, maar dan vooral mijn inkomsten. Want ik heb nu géén idee wat ik per maand verdien, en het lijkt me wel slim om dat bij te gaan houden.


…blijf ik bloggen
Jaaaaa bloggen is leuk en ik heb er nog lang niet genoeg van. Ik ben benieuwd wat dit jaar op blog-gebied gaat brengen, maar ik hoop veel leuks. Ik ben in ieder geval van plan meer filmpjes en outfitposts te maken, want uit de winactie in samenwerking met Cadeau.nl bleek al dat jullie dat echt heel erg leuk vinden. Daar ga ik dus aan werken! Ik hoop zoveel mogelijk te kunnen bloggen, maar ik kan niet beloven dat er rond mijn examens ook echt iedere dag artikelen online komen. Maar ik doe mijn best!

En dat waren ze voor nu. Wat zijn jullie voornemens voor in 2013?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *