MY LIFE AS LIZ

Mijn eerste week vakantie zit er op en wat ging het snel! Dat kwam vooral door de kerstdagen, die ik met familie heb doorgebracht. Op kerstavond ging ik wokken, Eerste Kerstdag gourmetten en Tweede Kerstdag heb ik doorgebracht in de bioscoop. ‘s Avonds ben ik ook nog opstap geweest en toen was het gewoon alweer donderdag. Opruimen, bloggen en de volgende dag ging ik naar de stad. Zaterdagavond  bracht ik door met vriendinnen en zondag ging ik met een vriendin naar de stad om een jurkje voor oud&nieuw te scoren. In de avond heb ik geprobeerd aan school te werken, want deze week staat vol in het teken van leren. Mijn examenweek komt er namelijk alweer aan: over 2 weken om precies te zijn. En het komt vast niet als een verrassing als ik zeg dat ik daar heel erg tegenop zie. Ik moet mezelf nog even moed inpraten, maar ik ga het gewoon doen! Wish me luck :)

Met lieve Luna!

Haren gekruld voor kerstavond. Had het met de stijltang gedaan en het bleef echt veel langer zitten dan met de krultang. Dat ga ik dus echt vaker doen!

Voordat we naar de wok vertrokken, gingen we eerst naar opa en oma. We kregen allemaal een December Kalender alleen er waren niet echt veel prijzen gevallen… Ik had niks, helaas.

Lekker eten bij de wok! All you can eat, dus dan ben ik een gelukkig mens. Soep, stokbrood en… sushi! Ik heb echt vanalles gegeten en dit was nog maar het begin haha.

Dinsdag gingen we met de familie gourmetten bij ons thuis. En ik had de tafel alvast gedekt! Was ook een zeer geslaagde avond.

Op Tweede Kerstdag hadden we niks te doen, dus gingen we naar de bioscoop. Omdat we met het hele gezin gingen, is het altijd moeilijk om een film te vinden waar we met z’n allen naartoe kunnen en die ons ook leuk lijkt. We kozen voor So Undercover, die uiteindelijk nog best leuk was!

En daarna nog even bloggen voor de tv. ‘s Avonds ging ik met een vriendin opstap, dat was ook heel gezellig.

Donderdag moest ik echt mijn kamer opruimen/poetsen. Dat had ik dus gedaan!

Een vriendin was alleen thuis dus bleef ik bij haar slapen. When in Rome gekeken met een wijntje. Niks te klagen…

Vrijdag ging ik naar de stad en toen ging ik ook even wat winkels af. Ik had wat dingen nodig bij de drogist en kocht een geurtje en nieuwe oorbellen. Toen ik naar huis ging, moesten we ook nog boodschappen doen en nam ik de Grazia en Viva mee. Altijd goed!

Zaterdag lekker de hond uitgelaten in de bossen. Het was eindelijk een keer droog! Er was bij een boom een soort van boomhut gemaakt waardoor het heel makkelijk was om erin te klimmen. En ik kon het niet laten… Het kleine meisje kwam weer even in me naar boven!

De zon scheen, echt mooi!

Lekkere lunch :)

Gezellig bijkletsen met vriendinnen onder het genot van chips en wijn.

Breakfast time! En meteen een planning maken met wat ik die dag ging doen.

Ik ging op zoek naar een jurkje voor oud&nieuw en bij de Zara zag ik veel leuks. Ik liep dus met een hele stapel naar de paskamers en uiteindelijk is het dit jurkje geworden! Simpel model, maar met een open rug wat het bijzonder maakt. Er zitten glitters in en een patroontje, dus daarom valt hij ook wat meer op. Ik ben er erg blij mee, zeker omdat hij maar 23 euro kostte in de sale.

Nadat we geslaagd waren bij de Zara, werd het tijd om te lunchen. Ik ging voor een broodje met mozzarella en tomaat + een verse jus!

Hier nog even duidelijkere foto’s, ook van de achterkant!

Oliebollen! Die kunnen natuurlijk niet ontbreken zo richting oud&nieuw.

En dit was alweer de laatste My life as Liz van dit jaar. Aangezien deze posts het meeste worden gelezen, ga ik er uiteraard in 2013 mee door. Ook omdat ik het heel leuk vind om te doen. Ik wil jullie hierbij alvast en hele fijne jaarwisseling wensen en alle geluk voor 2013. Maak er wat van! Ik ga dat in ieder geval wel proberen, en wat ik wil bereiken lees je morgen. Jawel, mijn goede voornemens… Haha!

XX Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *