Mijn goede voornemens voor 2011

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Ik begin dit jaar met een schone lei – op alle gebieden – en ik hoop er wat moois van te kunnen maken. Hopelijk jullie ook, dus iedereen wens ik bij deze een fantastisch 2011!

Het leek me leuk om nog even terug te kijken op de goede voornemens van vorig jaar en daar een korte toelichting bij te geven.
1. Gezonder eten
Echt gezond eten zal me nooit lukken, maar ik heb dit jaar al een stuk meer fruit gegeten dan het jaar ervoor en qua drinken gaat het ook goed. Ik heb deze laatste maand echt té veel ongezonds gegeten, dus dat kan beter, maar voor de rest ga ik niet drastisch iets veranderen. Gewoon goed fruit blijven eten en veel drinken.
2. Gaan sporten
Ik ben onder dansen gegaan en dat heb ik volgehouden tot dit najaar. Ik had het hartstikke naar mijn zin, maar de dansschool zat op een vervelende locatie waardoor ik iedere keer met de auto gebracht moest worden en dit was zeer nadelig voor mijn ouders! Dit jaar wil ik weer een sport gaan zoeken, ik wil doorgaan met pilates (dit jaar half mee begonnen), onder zumba en misschien nog ergens dansen.
3. Proberen 2 artikelen per dag te plaatsen op Our Favourites
Hoe graag ik het ook wilde, het was zó moeilijk. Om 2 kwalitatief goede artikelen per dag te kunnen plaatsen heb ik veel meer vrije tijd nodig en dat heb ik niet. Ik heb het al druk met school en vrienden, nóg meer tijd aan mijn site besteden zou onmogelijk zijn.
4. Nog beter mijn best op school doen
Tja, wat moet ik zeggen. Ik ben met een goed rapport overgegaan en nu gaat het ook gewoon goed op school. Ik verwacht dat dit niet veel zal gaan veranderen als ik gewoon mijn best doe – zoals ik al deed.

Maar dan nu… Mijn goede voornemens voor 2011!

1. Gaan sporten
Need I say more?
2. Beter omgaan met mijn geld en goed sparen
Als ik dit jaar op vakantie wil gaan met mijn vriendin zal ik prioriteiten moeten stellen waaraan ik wél en niet mijn geld moet uit geven. Duidelijk, niet waar?
3. Meer lezen
Oh god, dit klinkt zó stom, maar ik lees echt te weinig. Tijdschriften lees ik nooit helemaal uit, maar ook boeken liggen vaak weken op mijn nachtkastje, waardoor ik ze vervolgens maar achterin een kast stop. Dit komt denk ik sinds ik mijn iPhone heb. Voor ik ga slapen kijken ik dan vaak nog even op Twitter, lees het nieuws bij of zit wat op Hyves, terwijl ik voorheen dan vaak een tijdschrift las.
4. Doordeweeks eerder gaan slapen
Vorig jaar was redelijk rampzalig qua slaaptijden. Het werd steeds later en later, waardoor ik vervolgens de volgende dag gewoon echt niet mijn bed uit kon. Dit jaar wil ik het anders aan gaan pakken en gewoon eerder gaan slapen.
5. Iedere dag ‘leven’ alsof het mijn laatste is en plezier maken
Ik realiseer vaak niet hoe snel het leven voorbij kan zijn. Niet alleen bij mezelf, maar ook gewoon bij familieleden en vriendinnen. Plezier maken moet je, want iedere verpeste dag is een dag minder.

Ik heb nog wel wat andere kleine voornemens, maar die zijn niet interessant genoeg om op mijn blog te laten zien. Wat zijn jullie voornemens voor 2011?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *