GETTING IN SHAPE #2

Al meer dan een maand geleden begon ik met 30 Day Shred. Jullie hebben misschien wel meegekregen dat ik daarmee ben gestopt, maar dat betekent niet dat ik nu de rest van de week op m’n luie kont zit. Daarnaast moest ik jullie ook nog een na-foto laten zien, en ook al is het niet echt een na-foto (want ik heb het dus niet afgemaakt), belofte maakt schuld. Benieuwd? Lees dan verder!

Nou daar is ‘ie hoor jongens! De na-foto. Mijn buik is wat strakker en als ik mijn buikspieren aanspan, dan zijn de spieren wat beter te zien. Ik heb geen sixpack (en die zal er ook niet komen), want ik heb nog steeds vet op mijn buik zitten en dat krijg ik alleen weg met gebalanceerd eten. En dat wil de laatste tijd niet echt vlotten… Ik heb meer zin in ongezonde dingen dan ooit, en ik heb ook veel meer honger. Dat laatste is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ik meer sport (want dan verbrand je ook meer), maar toch.

Wat betreft de rest van mijn lichaam ben ik eigenlijk wel tevreden. Maar ik blijf doorgaan met sporten, want daardoor zit ik gewoon veel beter in mijn vel. 30 Day Shred was moeilijk in combinatie met school (vooral tijdens de examenweek lukte dat gewoon niet in combinatie met de dingen die ik ernaast deed) dus daarom heb ik gewoon mijn eigen schema. Ik sport maandag, woensdag en vrijdag. En dan zowel spieroefeningen als cardio. De laatste tijd ben ik eigenlijk alleen naar het sportcentrum geweest, maar ik wil als ik daarvoor geen tijd heb thuis gewoon weer wat workouts gaan doen. Dan pak ik gewoon een 30 Day Shred filmpje, want ik vond die altijd wel heel fijn omdat je gewoon alles in een keer traint. Daarnaast wil ik ook weer wat gezonder gaan eten. Maar dat komt wel goed!

Hier nog even wat fitspiration… Ik volg op Instagram verschillende accounts waar ik echt veel inspiratie uithaal en die zijn ook echt een goede motivatie om te sporten. En dit zijn dan geen dunne lichamen, maar getrainde lichamen. En dat is ook precies zoals ik het wil: ik hoef niet dunner te worden, ik wil gewoon lekker in mijn vel zitten en een wat strakker lichaam is daarbij zeker welkom! En ik hoef echt geen sixpack en dikke spieren, maar dat zul je als meisje ook niet zo snel ontwikkelen. Dus maak je maar geen zorgen!

Hoe bereiden jullie je voor op een bikini-proof lichaam?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *