NEW IN: ROMWE ZIP BAG

Ik heb een nieuwe tas! En wel de zip bag van Romwe! 18 september schreef ik een blogpost over deze tas, die op dat moment uitverkocht was. Een paar dagen later was hij weer op voorraad en toen bestelde ik hem. Dat was dus eind september. En op 5 december kwam ‘ie dan ein-de-lijk binnen. Niet dat ik überhaupt nog had verwacht dat die tas zou komen… Laat het me uitleggen.

Aangezien Romwe niet in Nederland gevestigd is, had ik verwacht dat het wel even zou duren. Op de website stond maximaal 15 dagen, maar na een maand was mijn tas er nog steeds niet. Dat vond ik vreemd, maar op internet las ik dat de douane langzaam was. Zou het daar dan aan liggen? Ik gokte het erop, en wachtte het nog even af. Maar mijn tas kwam maar niet, en van de track & trace code werd ik ook niet wijzer, die stond nog steeds op ‘delivering’. Ik besloot Romwe te mailen, die me vertelde dat ik even bij het postkantoor moest langs gaan om te vragen of ze daar mijn pakketje hadden. Dat gaf me niet echt veel vertrouwen, ook gezien het feit dat er zo’n 3 postkantoren bij mij in de buurt zitten.

Na wat mailcontact verder vertelden ze me dat ze het postorder bedrijf hadden gebeld, en dat zij hadden gezegd dat mijn pakketje kwijt was geraakt. Ik kreeg dus daarom mijn geld terug. Ah! Eind goed, al goed. Dat was 18 november. Ik had mijn geld, alleen geen tas. Jammer, maar die tas kwam er ook ooit wel. Vervolgens ging op 5 december de bel. Het was de postbode, met twee pakketjes. En in een van die pakketjes zat mijn tas. Huh? Ik begreep er niks van, maar blij was ik wel!

De tas is heel fijn in gebruik, hij ziet er goed uit en het is het perfecte formaat. Er is wel een rits kapot, maar mij hoor je niet klagen want je ziet er haast niks van. De tas past ook fijn over mijn schouders (wat bij mijn andere tas moeilijker gaat) en ik kan hem goed combineren. Ik ben er superblij mee! Je zult me de komende tijd dus veel spotten met deze tas.

De tas kun je hier bestellen hij kost $57. Als je je inschrijft bij Romwe, krijg je ook nog eens een kortingsvoucher van 20% en dat scheelt best wel veel op zo’n tas. De verzendkosten zijn gratis. Meestal krijg je je bestelling binnen 3 weken in huis, maar ik was dus een pechvogel. Maar zoals je ziet heb ik uiteindelijk ook mijn geld teruggekregen, dus je kunt er met een gerust hart bestellen.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *