Sleutelketting Pieces

Ik ben al een tijdje opzoek naar een lange ketting die simpel is. Leuk voor over een simpel truitje om de outfit wat op te leuken. De laatste tijd heb ik genoeg leuke exemplaren gezien die het nét niet waren. Of ze waren te duur, óf in het goud. Ik wilde perse een zilveren ketting want die kan ik nou eenmaal mooier combineren met mijn andere sieraden. In de winkels kon ik niks vinden dus daarom besloot ik mijn zoektocht op internet voor te zetten.

Met resultaat! Bovenstaande ketting kwam ik tegen op de website Haburi.com, waar ik al eens eerder had besteld. Ik had goede ervaringen met deze shop en zo nu en dan kom ik er nog wel eens om te kijken of ze weer leuke dingen hebben. Deze ketting is van Pieces en kostte €7,90. Een prima prijs als je het mij vraagt. Voor de liefhebbers is hij ook verkrijgbaar in het goud. De lengte in cm weet ik niet precies, maar het einde van de sleutel stopt ongeveer bij mijn middel.

Ik ben er heel blij mee, dit is precies wat ik zocht! Eigenlijk heb ik het virus van de lange kettingen wel te pakken gekregen, dus als jullie een leuke lange ketting hebben gezien rond de €10,-, laat het me weten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *