MY LIFE AS LIZ

Hey lieve dames! Sorry dat er zaterdag en zondag geen artikel online was, maar ik kon me er niet toe zetten en zaterdag had ik ook gewoon amper tijd. Ik heb een leuke week achter de rug, en dat kwam onder andere door Sinterklaas. Daarnaast ben ik in het weekend ook nog naar Amsterdam geweest en heb ik gezellig met vriendinnen afgesproken. Veel gezelligheid, dus! Kijk voor meer van mijn week snel naar de foto’s :)

Maandag nam ik een dagje vrij van school, want ik was heel moe en voelde me niet zo lekker. Ik moest nog de laatste Sinterklaascadeautjes kopen, dus in de namiddag ging ik even langs de stad.

Lekker warme chocolademelk drinken bij La Place met twee vriendinnen.

Ik heb dit jaar voor iedereen thuis wat cadeautjes gekocht. Alleen al het bedenken en kopen vond ik leuk om te doen. Uiteindelijk had ik een hele tas vol met cadeaus, haha!

Stukje van mijn outfit: een blazer van Zara en sjaal van H&M.

Woensdag was het pakjesavond, maar op school vierden we ook Sinterklaas. Als je in je eindexamenjaar zat, dan mocht je je opgeven als zwarte piet, wat bijna heel havo 5 en vwo 6 heeft gedaan. We trokken een sportieve outfit aan, schminkten ons op school zwart (zo’n gek gezicht!) en gingen toen langs de klassen. Hier zie je mijn look. Is het niet hilarisch eigenlijk?

Woensdag kwam de postbode langs en in een pakketje zat mijn tas van Romwe die ik in september had besteld. Een hele verrassing, want ik had niet verwacht dat hij nog zou komen. Het was mijn geluksdag denk ik!

Voorbereidingen voor pakjesavond. Gezellig!

Ik kreeg onder andere een laptophoes van Marc by Marc Jacobs. Binnenkort meer hierover…

Met een lekker warm vest op de bank.

En vrijdag werd ik wakker en toen zag ik… sneeuw! Overal! Van mij hoeft dat eigenlijk niet zo…

Maar de met de hond uitlaten was het wel leuk! Helaas moest ik toen naar school fietsen, wat wat minder was omdat ik echt niks zag omdat alles in mijn ogen kwam. Ach, ik heb het overleefd!

Daarna de stad in met een vriendin om lekker te lunchen. We gingen voor wok bij de Soho, dat was echt heerlijk! En aangezien het buiten zo koud was, was dit warme gerecht ideaal. In de avond vierde ik Sinterklaas bij opa en oma, maar daar heb ik geen foto’s van. Ik heb toen ook weer leuke dingen gekregen, die jullie snel terug zien!

Zaterdag: op naar Amsterdam! Ik ging samen met Soesja naar een informatiedag van Social1nfluencers, een bedrijf waar je je als YouTuber kunt inschrijven om samen te werken. Beetje lastig om in het kort uit te leggen, maar het heeft meer met de ‘zakelijke’ kant te maken van het bloggen & filmpjes maken. Het klonk in ieder geval allemaal heel interessant dus ik ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen!

Op station dronken we nog Starbucks en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was dus echt even op en neer naar Amsterdam, maar ik had in de avond ook nog genoeg te doen!

Eenmaal in Eindhoven aangekomen aten mama en ik snel even een salade bij de Effenaar. Mijn moeder lachte me echt heel hard uit, want ik zat echt als een bezetene te eten. Ik had die dag alleen een broodje ei op en een appel dus om half 8 had ik ondertussen wel honger. Maarja, echt netjes is het natuurlijk niet om zo snel te gaan eten in een restaurant haha!

In de avond ging ik met vriendinnen kijken voor de vakantie en daarnaast ook lekker bijkletsen en drankjes doen voordat we opstap gingen. Dit is toch wel de mooiste foto van de avond. Ik heb hele gekke lieve vriendinnen!

Zondag was ik een beetje brak. Ofja, vooral heel moe. De bedoeling was om in bed te gaan bloggen en wat aan school te doen, maar ik had zo’n pijn aan mijn ogen (??) en ik kon helemaal niks. Ik heb dus vrij weinig gedaan, geslapen en in de avond had ik nog mijn productieve momentje. Wel balen dat ik dus niet zo productief was, maar we gaan vol goede moed een nieuwe week in!

En dan zie ik jullie volgende week weer… Tot dan! XX

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *