UGGS HANDSCHOENEN

Sneeuw, vorst en alles wat daarbij komt kijken: ik heb er helemaal niks mee. De kleding die je in het najaar kunt dragen is nog wel leuk, maar als je daarbij het punt bereikt dat je het in een dikke trui zelfs nog koud hebt, dan is voor mij de pret eraf. Nee, doe mij maar zon, zee en strand! Dan hoeft het nog niet eens iedere dag 30 graden te zijn, maar een zonnetje is echt niet verkeerd. Who’s with me?


Iets waar ik nog een hekel aan heb: koude handen. Ieder jaar koop ik wel een nieuw paar handschoenen in de hoop dat die mij de warmte gaan bieden die ik nodig heb. Dit jaar heb ik handschoenen van UGG op het oog. Een beetje onbereikbaar (want voor handschoenen zijn ze toch wel erg duur), maar o-zo leuk! En warm. En schattig. En warm. Ik wil ze gewoon, ja?

Ik weet gewoon dat ik deze handschoenen geweldig ga vinden, want UGG is gewoon een heerlijk merk. Ik heb zelf de mini’s van UGG en deze zitten heerlijk. Ze zijn wel een beetje toe aan vervanging, maar voor de koude/luie dagen kan het best. Ze bieden me in ieder geval warmte. En dat zullen deze handschoenen ook wel doen!

Bovenstaande handschoenen vind ik het leukste. Ik ben deze nog niet tegengekomen op webshops, dus vandaar dat ik de prachtige foto van Jennie even heb gebruikt. Zij heeft deze handschoenen een tijdje geleden ontvangen bij een event van een winkel (hoezo jaloers). Ik ben al een tijdje een lurker op haar blog, maar ik vind hem erg leuk. Vooral haar kamer in Rotterdam vind ik mooi. Een aanrader, dus! Net als deze handschoenen, maar dat was inmiddels wel duidelijk :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *