MY LIFE AS LIZ

Het zit erop: mijn eerste week school. En wat was dat wennen! Voor mijn gevoel zit ik alweer weken op school, maar dat is ieder jaar zo. We werden bestormd met informatie over het nieuwe schooljaar en dat doet me wel realiseren dat ik dit jaar écht aan de bak moet. Gelukkig was er ook nog tijd voor leuke dingen, zo was een vriendin jarig, ben ik uit eten geweest en was de hoeveelheid huiswerk ook minimaal. Ik heb nog een dagje gewerkt, twee keer gekookt en vrijdag heb ik geluncht in de stad met mama. Het weekend was heel relax, ik heb mijn huiswerk gemaakt en flink aan mijn blog gewerkt. Nu ik weer in het ritme zit, is het even wennen. Ik merk dat ik doordeweeks te weinig tijd heb voor mijn blog en daardoor kan ik het soms moeilijk opbrengen om een artikel te schrijven. Ik wil niet aan mijn blog werken omdat het moet, maar omdat ik het leuk vind. In het weekend heb ik daar meer tijd voor, dus daarom ben ik weer begonnen met het voorschrijven van artikelen in het weekend. Ik ben heel benieuwd hoe het de rest van het jaar gaat met mijn blog, want er komen een aantal examenweken en ik weet nog neit hoe ik het dan allemaal ga combineren. We zullen zien!

Maandag hoefde ik pas om 13.00 op school te zijn, dus ik kon nog lekker uitgebreid ontbijten. Dat deed ik met ei! Daarna ging ik naar school voor een korte introductie en toen dat erop zat was het tijd om naar de stad te gaan met vriendinnen om een cadeautje te kopen voor een vriendin. Nog even een middagje niks, dat was heerlijk!

Ik moest boodschappen doen voor het avondeten en een vriendin ging mee. Zij had zin in soepstengels met appelstroop en ik vond dat eigenlijk ook wel lekker. Met pindakaas is het ook heerlijk! Je raadt het al, dat pak was snel leeg ;)

Voorkant van mijn Hema agenda opgefleurd met een plaatje uit de Glamour. Ik heb verschillende tijdschriften doorgebladerd om een leuke pagina te vinden voor in mijn agenda, maar dat was moeilijker dan verwacht!

Ik maakte die avond risotto met spinazie, champignons en walnoten. Het was de eerste keer dat ik risotto maakte en het was goed gelukt! Voor herhaling vatbaar, dus.

Dinsdag uit school naar het terras om de verjaardag van een vriendinnetje te vieren.

Me & my friends!

Daarna uit eten met het gezin bij News Café. Als voorgerecht koos ik voor gambas, zooooo lekker! Ik ben er echt verslaafd aan. Als hoofdgerecht nam ik carpaccio, dat is ook altijd goed.

Kantine schoonmaken op werk!

En ik maakte quesedillas met zelfgemaakte guacamole. Ik gebruikte het recept van Beautygloss.nl en ik kan je vertellen: dit moet je een keer maken! Het is een van mijn favoriete gerechten geworden, ik vind het echt verrukkelijk! Ik ben sowieso een fan van Mexicaans eten.

Lunchen met mama bij de Tweede Kamer op vrijdag. Ik koos voor een clubsandwich zalm, mama voor een carpaccio salade. Het zal ook eens niet zo zijn, ze neemt altijd hetzelfde :P

Daarna tijd voor ijskoffie bij DE! Jummie.

Ik ging even langs een vriendin om spullen te brengen, maar ik kwam niet met lege handen thuis. Ze had cakejes gemaakt en ze waren heel lekker.

Tijd om een filmpje te bewerken! Ik heb vrijdag nog een ander filmpje gemaakt, dat komt komende week ook online.

Deze nurofen was zaterdag mijn grote vriend. No explanation needed.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *