My life as Liz

Afgelopen week was verschrikkelijk, ik zat enorm in de stress door mijn proefwerkweek en mijn dagen bestonden eigenlijk alleen maar uit leren. Enorm saai en vermoeiend. Mijn motivatie zakt ook steeds verder weg, dus ik vind het steeds moeilijker om het leren op te brengen. Ik heb van de 8 proefwerken nu al twee cijfers terug die afgerond allebei een 7 waren, maar ik heb de moeilijkste proefwerken nog niet terug. Ik ben benieuwd, nu een kwestie van wachten, ik kan er toch niks meer aan veranderen. Mijn weekend was weer wel fijn: even bijkomen, lekker uitrusten en gewoon genieten van mijn vrije tijd!

Prachtige lucht in de ochtend tijdens het uitlaten van de hond. Fijn wakker worden zo!

Toen ik maandag thuis kwam van de sportschool had de hond een leuke verrassing voor me. Ze had de dag ervoor iets verkeerds gegeten waardoor ze haar behoefte binnen had gedaan. Dit gebeurt normaal nooit, maar er was ook niemand thuis die erop kon letten. Het was dus aan mij de taak op het op te ruimen en ik ging echt een paar keer bijna over m’n nek van de ranzige lucht. Uiteindelijk heb ik het kleed maar naar buiten gebracht, maar alleen al dat kostte me de grootste moeite. Ik had écht mijn dag niet!

En weer met de laptop op bed.

Dinsdag had ik een dagje vrij, maar ondanks dat ging mijn wekker al om half 8 zodat ik voldoende tijd had om te leren voor de 3 proefwerken die ik de dag erna had. Omdat ik de hele dag thuis bleef, boeide me het echt niet hoe ik eruit zag, als het maar warm was! Ik koos voor mijn heerlijk warme vest van Zara met een sjaal van de Hema en Uggs.

Ik verwen mezelf altijd wel extra goed tijdens de proefwerkweek, anders lukt het me echt niet. Warme chocolademelk doet het dan altijd goed!

Voor wiskunde hadden we mijn favoriete deel: kansverdelingen. NOT! Als ik iets niet kan, is dat het wel. Ik kan zelf gewoon niet verzinnen welke methodes ik moet gebruiken, ik snap het pas als ik de antwoorden zie, maar daar heb je bij het proefwerk niks aan. Omdat ik de vorige keer een 9 had voor mijn wiskunde proefwerk (uitzonderlijk hoog, normaal haal ik net voldoendes) kon het wel wat lijden en had ik het al een beetje opgegeven. Het proefwerk ging dan ook dramatisch. Eigen schuld dikke bult, want als ik beter had geoefend was het proefwerk niet eens zo moeilijk!

Nog zo’n mooie lucht: roze met paars!

Woensdag at ik een Italiaanse salade van de Albert Heijn. My favourite!

Filosofie lerende… We hadden een examen over wetenschapsfilosofie maar dat ging ook niet zo geweldig. Ik had tijdens het leren me gefocust op de verkeerde dingen, dus dat was een beetje balen. Gelukkig kan ik het nog altijd herkansen!

Ik was mijn roségouden horloge een klein beetje vergeten, maar afgelopen week haalde ik ‘m weer tevoorschijn. Ik vind hem nog steeds erg mooi, maar ik wil er nu een van Michael Kors want die is nog tien keer zo mooi.

Luna uitlaten in de harde regen. Je ziet het op de foto niet zo goed, maar ze was echt compleet doorweekt. Ik mocht dat natuurlijk lekker afdrogen…

Ik moest daarna ook nog naar school, maar de regen werd er niet minder op. Dus hop, Dubarry’s aan en ik kon met mijn parapluutje op mijn fiets de regen trotseren. Mijn hele broek was doorweekt en om dan een examen te maken… Niet zo fijn!

Vrijdag sloot ik de proefwerkweek af met Duits en geschiedenis. Dit is op de donderdag avond ervoor en was ik geschiedenis aan het leren. Dat is altijd zo’n organisatie met twee dikke boeken, blaadjes met basisvragen en uitwerkingen van historisch besef, het past maar net!

Vrijdagochtend was ik chagrijnig door de regen en mama was zo lief om mij naar school te brengen met de auto. Te verwend eigenlijk, want ik ben er op de fiets binnen 10 minuten. Maar goed, ik kwam wel droog op school aan! Toen we even later weer thuiskwamen wachtte Luna ons al op. Dat doet ze altijd, ze houdt iedereen nauwlettend in de gaten (mits ze ligt te slapen).

Vrijdag moest het einde van de proefwerkweek natuurlijk wel even gevierd worden en dat heb ik dan ook gedaan met drie vriendinnen. Ik had echt geen idee wat ik aan moest, dus mocht ik deze leuke paillettentop lenen van een vriendin.

Beyoncé heb ik de afgelopen week echt grijsgedraaid en dan vooral het nummer ‘Disappear’ van haar vorige album. Blijft heerlijk om naar te luisteren.

Even snel outfitfoto’s maken met behulp van mijn statief.

Zaterdag avond aten we krokante wraps met sla, zalm en garnaaltjes . Nom nom!

En dat was het weer voor deze week! Zondag was een lekker rustig dagje dat vooral uit bloggen bestond. Deze week wordt wat rustiger op het gebied van leerwerk. Even bijkomen dus ;)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *