BESTELLING H&M

Toen ik afgelopen week aan het rondkijken was op de webshop van H&M, kon ik het niet laten om een bestelling te plaatsen. De voornaamste reden was de parka, want dit was eigenlijk precies wat ik zocht! Hij was ook mooi geprijsd, dus ik ben er heel benieuwd naar! Daarnaast zag ik nog wat leuke tops en heb ik nog een lingeriesetje besteld. Dat vond ik niet zo interessant om te laten zien, dus dat heb ik even achterwege gelaten!

Groene parka – €49,95
Deze parka is er in vier verschillende kleuren, maar ik vind groen wel echt het leukste! Dit is een kort model, die je met touwtjes kunt tailleren. Dat was wel een voorwaarde, want anders vind ik het ook maar zo’n zak! De jas is trouwens ook gevoerd met een heerlijk teddy stofje dus dat is lekker warm! In verband met korting kostte de jas uiteindelijk ongeveer 38 euro. Goedkoper was ik een parka nog niet echt tegengekomen, dus ik vond het het bestellen waard!

Koraalkleurige trui – €34,95
Toen ik deze trui voor het eerste zag, vond ik hem al meteen heel erg leuk! Ook deze is er in verschillende kleuren, maar ik heb dus gekozen voor koraal. Lekker opvallend en fris! Het is een oversized model dus ik zou hem dragen op een strakke broek. Leuke bikerlaarsjes eronder en de outfit is wat mij betreft compleet. Nu die bikerlaarsjes nog vinden…

Zwart v-hals t-shirt – €7,95
Een heel simpel shirt, maar o-zo handig. Het lijkt me leuk om hem losjes in een broek te dragen. V-hals shirtjes vind ik sowieso erg leuk, dus zo’n shirt komt altijd wel van pas bij basic outfits.

Mintgroene trui – €19,95
Ik twijfel nog wel een beetje hierover, maar omdat ik toch een bestelling plaats wilde ik het wel proberen. Ik denk dat dit truitje heel leuk staat op een zwarte spijkerbroek. Het stofje is ook heel fijn, dus ik ben benieuwd!

Nu ik dit schrijf is de bestelling al naar me onderweg, ik kan niet wachten! Uiteraard lezen jullie er meer over zodra ik het pakketje heb ontvangen. Misschien houd ik niet alles, maar dat zien jullie dus vanzelf!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *