WANT: ROMWE ZIP BAG

Er zijn zo veel leuke tassen op de wereld, maar het blijft moeilijk om het perfecte exemplaar tegen te komen. Ik wilde eerst een echte leren tas, maar dat lijkt me momenteel niet zo’n slim plan. Ik wil ook nog goede schoenen, een leren jas én die MacBook die ik heel graag wil moeten we natuurlijk ook niet vergeten. Dus: het werd eentje van nepleer. Maar dat is eigenlijk nog veel moeilijker. Want leuke, dure tassen zijn er genoeg. Maar budget varianten zijn wat moeilijker te vinden. Daar komt nog bij dat ik geen tas wil waarmee iedereen al loopt, dus ik wist eigenlijk al dat ik mijn zoektocht online moest voortzetten.

Vriendinnetje Lisa heeft bovenstaande tas van Romwe al een tijdje en ik zag hem steeds vaker tegenkomen op Instagram. Ik heb het altijd al een leuke tas gevonden, maar nooit overwogen om hem zelf te bestellen. De tas lijkt me handig (mijn zwarte Birkin look-a-like is niet altijd fijn om mee te nemen naar school) en er past genoeg in. En Lisa vertelde dat ze hem zelfs vaker gebruikt dan haar Louis Vuitton tas! Dat zegt genoeg, niet waar?

Maarja, heb ik weer: op het moment dat ik de tas wil gaan bestellen is ‘ie natuurlijk uitverkocht. Nu is het zo dat ze de tas al een tijdje verkopen, dus ik neem aan dat hij binnenkort weer aangevuld wordt. Maar jammer is het wel. Ik heb gewoon geen geduld… De prijs houdt me trouwens ook niet tegen, hij kost $57 wat neerkomt op zo’n 43 euro. Prima prijs als je het mij vraagt!

Dus: als het goed is, hoop ik binnenkort een nieuwe tas aan jullie te showen. Wordt vervolgd…

DELEN:

1 Reactie

  1. Anonymous 20 september 2012 / 15:23

    Er leuk! Waar kan je hem bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *