Besteld @ Zara

Door de vele berichten op Twitter was de start van de Zara sale mij niet ontgaan. Ik besloot even een kijkje te nemen, puur uit nieuwsgierigheid. De gehele collectie is afgeprijsd, het ene item met een wat betere korting dan de ander. Ik weet dat die kortingen wel oplopen, maar naarmate de tijd vordert blijven er natuurlijk ook steeds minder producten over. Ik besloot dus niet langer te wachten en ik bestelde twee dingen. Ik had eerst veel meer dingen in mijn winkelmandje, maar ik ga volgende week naar Den Haag en ik wil daarvoor nog wat shopping money overhouden.

Wat ik als eerste heb besteld is een blouse met v-hals. Ik vind vooral de kleur echt heel mooi! De v-hals is wel aan de diepe kant, dus ik ben benieuwd hoe dat staat! De blouse kostte nu €22,95 in plaats van €27,95. Niet heel veel korting, maar ik vond hem zo leuk staan in combinatie met de broek die het model aan had. Deze broek heb ik namelijk ook besteld. Ik heb deze broek van Zara al langer op het oog en nu kostte hij in plaats van €29,95 maar €19,95. Helemaal een koopje dus! Ik had even een nieuwe broek nodig en deze lijkt me prima voor tussendoor. Hopelijk heb ik de goede maat besteld, want broeken bestellen online blijft altijd een risico.

Dit was mijn eerste bestelling bij Zara! Ik hoor zowel negatieve als positieve verhalen over de verzendtijd, dus ik ben heel erg benieuwd hoelang het duurt voordat ik mijn pakketje in huis heb. Benieuwd naar de sale van Zara? Klik hier om naar de webshop te gaan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *