H&M bestelling

Ik kon het niet laten: ik heb wat besteld bij H&M. Ik vind dit niet echt een schending van mijn no buy, want ik kan nog even wachten met het betalen van deze bestelling. Het zit zo: ik kon wel wachten met bestellen, maar daardoor werd de kans ook groter dat de items die ik wilde uitverkocht zouden zijn. Ik had namelijk een leuke bikini op het oog (na lang zoeken!) en ik wilde ‘m dus zo snel mogelijk bestellen. Ik had hier al eerder een artikel over geschreven, maar Blogger is sinds kort vernieuwd en volgensmij is tijdens het overzetten de inhoud van dat artikel verloren gegaan. Een beetje vreemd is het wel…

Ik had meer besteld, namelijk nog een zwarte top en een gouden ketting. De kwaliteit van de zwarte top viel alleen een beetje tegen en de ketting was verkeerd geleverd. Maar met deze aankopen ben ik ook heel erg blij. Een felgekleurd shortje, een witte mouwloze blouse en een bikini. Wat mij betreft mag de vakantie beginnen!

Allereerst het shortje. Deze kostte €19,95 en door de framboos-roze kleur moest ik hem wel hebben. Een super vrolijk kleurtje, ik heb nu al zin om ‘m te dragen! Ik wilde nog een aantal felgekleurde items en dit shortje is een goed begin.

Daarnaast koos ik ook nog voor de top. Dit was een aanbieding van H&M, hij kostte namelijk maar €4,95. Een koopje dus, en zo’n blouse komt altijd van pas. Ik denk dat ik hem in een broek of short ga dragen, anderse vind ik hem een beetje stijfjes.

En dan…. een bikini! Hij zit fijn, de kleur is mooi: helemaal naar wens. Ik wilde eerst de bikini met de Amerikaanse vlag, alleen deze was uitverkocht op Ebay en bovendien vond ik het toch wel een beetje riskant om een bikini via Ebay te bestellen. Hij moet namelijk wel goed passen. Deze bikini heeft voorgevormde cups wat ik eigenlijk wel handig vind. Dat zit een stuk steviger en sluit mooier aan. De bikini’s van H&M zijn dit jaar niet echt mijn smaak, behalve dit exemplaar. Ik vond de kleur gewoon heel mooi, en deze kan mijn huidskleur ook wel hebben. Ook vind ik het broekje leuk, het is een simpele bikini, maar mooi door zijn eenvoud. Vind ik dan! Het topje kostte €14,95 en het broekje €9,95.

Al met al ben ik dus super blij met mijn aankopen. Wat vinden jullie er van?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *