Mijn Zara bestelling!

27 december plaatste ik mijn bestelling, twee dagen later had ik mijn pakketje in huis. En dat vanuit Madrid! Daar kan H&M nog wat van leren. Ik was heel erg benieuwd hoe het bestellen bij Zara me zou bevallen, maar ik ben enorm enthousiast. Via sms werd ik op de hoogte gehouden wanneer ze mijn pakketje zouden leveren en zelfs toen TNT onderweg was, kreeg ik daar een melding van. Ook werd het pakketje met zorg ingepakt, zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Ik kreeg er een luxe gevoel van, ook al had mijn bestelling in totaal maar een waarde van ongeveer 43 euro. Nu op naar mijn bestelling…

Allereerst deze prachtige blouse. Ik was benieuwd naar de pasvorm, maar deze is precies zoals op de foto van de webshop. De blouse heeft inderdaad een diepe hals, maar niet té diep. De blouse past perfect en ik vind de kleur ook heel mooi. Ik was op zoek naar een mooie blouse en die heb ik nu gevonden, in een kleur die ik ook nog niet heb. Dubbel check!

Ook dit ritsje op de achterkant vind ik een leuk detail. De blouse is heel simpel, maar ik vind dit wel een gepaste toevoeging. Oja, er komt uiteraard snel een outfit hiermee! Zo op foto’s is het moeilijk om een goed beeld te krijgen, dus ik zal snel showen hoe de blouse me staat ;)

En dan deze jeans met zwarte wassing! Ik had deze broek al eerder zien hangen in de winkel, wilde hem ook al eerder kopen, maar het kwam er steeds niet van. Toen ik zag dat ‘ie in de sale was, bestelde ik de broek meteen. Ik kon wel naar de winkel gaan, maar ik wist niet of ze ‘m daar nog hadden en bovendien had ik geen zin in die drukte. Gelukkig past de broek perfect! Ik heb gewoon de maat genomen die ik altijd van Zara broeken heb, dus ik wist eigenlijk al wel dat het de goede maat zou zijn. De pasvorm is ook zoals verwacht. Ik wilde graag een broek die écht skinny was, dus zo strak mogelijk. En dat is deze!

Ik ben dus helemaal happy met mijn sale aankoopjes. Bestellen bij de online shop van Zara is dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Er zit gewoon een Zara in Eindhoven, maar bijvoorbeeld met uitverkoop is de online shop dé oplossing. Hebben jullie ervaring met bestellen bij Zara?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *