Besteld H&M

Ik ben de laatste tijd dol op blazers! Laatst bevond ik me in de H&M toen ik een erg mooi, licht exemplaar tegen kwam. Deze staat ook op mijn wishlist. Maar helaas, alleen maar maat 40 & 44. Ik wist dat de online shop van H&M deze nog wel in alle maten had, dus ik besloot hem online te bestellen. Ik zag ook dat er nog nieuwe dingen waren, dus rustig gooide ik mijn mandje vol…

Als eerst de blazer waar ik het over had. Simpel, maar leuk om een outfit wat netter te maken. De binnenkant is ook wel grappig, namelijk met panterpint! Als je dan de mouwen oprolt zie je de panterprint. Kijk, zo vind ik die trend wel leuk ;-)

Ik ben al even op zoek naar een zwarte, wollen winterjas. Ik heb dure exemplaren gezien, maar ook goedkope. Toch waren ze ‘het’ niet allemaal. Er waren op de site een heleboel nieuwe jassen toegevoegd, en daar vond ik bovenstaande tussen! Het is precies wat ik zocht! De knopen hebben een beetje een bronzen kleur, maar ik vind dat wel iets hebben. De jas vind ik overigens ook goed geprijsd!

Dit is de poncho waar ik het over had! Eerst wilde ik een andere van de H&M, die langere. Maar na wat denken vond ik hem toch niet zo geweldig, ik wilde liever een kortere! Ik heb ‘m in het bruin gekozen.

Ieder jaar wil ik enkellaarsjes en zo ook dit jaar. Die van vorig jaar zijn helemaal versleten, dus het werd tijd voor een nieuw paar! Ik was eerst van plan die van Invito te kopen, maar ik vind ze uiteindelijk toch wel een beetje duur. Dan heb ik liever een paar normale laarzen. Deze hakken hebben een goede hoogte (9,5 cm) en het mooiste van alles was dat ze afgeprijsd waren!

Ook het riempje stond op mijn wishlist. Ik zat te dubben tussen de bruine en de zwarte, maar omdat de bruine er niet in mijn maat was, was de keuze snel gemaakt! Het is een leren riem, dus daardoor wat duurder. Maar de kwaliteit is beter en dan blijft hij ook langer mooi!

Dit is dus wat ik besteld heb. Ik heb de kortingscode 8909 gebruikt voor 25% korting op een artikel naar keuze. Deze korting is nog geldig tot 09-01-2011, dus vooral handig als je een winterjas wilt scoren! Met de code 1304 krijg je 5 euro korting.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *