MY LIFE AS LIZ

Terug van weggeweest: My life as Liz! Ik was eindelijk weer een hele week thuis, waardoor ik weer foto’s kon maken voor jullie. In een week tijd is er veel gebeurd. Zo kwam Indy vorige week zondag naar ons toe, maar is ze nu ik dit schrijf alweer weg. Hoe en wat vertel ik verder in het artikel nog wel kort. Maandag ging ik koffie drinken met een vriendin en ‘s avonds met vriendinnen een film kijken. Dinsdag ging ik naar de stad om cadeautjes te kopen en moest ik ‘s avonds oppassen, woensdag was mama jarig en gingen we van te voren nog even wat winkels af. Overigens was het heerlijk weer, dus daar heb ik ook nog even van genoten. Donderdag ging ik een dagje werken bij het bedrijf van mijn stiefvader en daarna sushi eten en naar de film met een vriendin en toen was het alweer vrijdag. Ik heb toen van 9 tot 5 gewerkt en ‘s avonds gingen we opstap met de meiden. Zaterdag ging ik wat eten in de stad en daarna weer naar de bioscoop en toen ‘s avonds ging ik weer opstap. Jaja, ik geniet echt van mijn vakantie! Zondag heb ik de hele dag geblogd, want komende week ga ik vier dagen van 9 tot 5 werken en daarna wil ik ook gewoon nog leuke dingen kunnen doen dus ik moeten even goed voorschrijven. Dat was afgelopen week niet gelukt en daardoor waren de updates wat onregelmatiger, maar ik beloof dat dat deze week helemaal goed komt!

Lekkere cappuccino met hazelnootsmaak en slagroom. Altijd genieten bij DE!

Ik heb mijn TOV armband veel gedragen de afgelopen week, ik vind ‘m steeds leuker worden!

Wat betreft Indy: ze is afgelopen donderdag terug gegaan naar het nestje. Het is een hele lieve pup, alleen Luna (onze andere hond) moest er niks van hebben en was helemaal niet meer zichzelf. Indy was heel uitdagend en Luna gaf haar iedere keer een snauw. We hebben het er veel over gehad en het hoort erbij dat Indy haar plek leert kennen, maar we wilden ook niet te lang wachten voor Indy (dat ze zich aan ons hecht) en voor Luna (dat ze niet verandert). Natuurlijk is het voor onszelf ook niet lang gaan wachten, want we vonden het nu al hartstikke jammer dat ze terug moest. Het is momenteel ook gewoon heel druk thuis en zo’n puppy in combinatie met allemaal stress werkt ook averechts. Dus ja, het is misschien een te impulsieve keuze geweest, maar als we het niet hadden geprobeerd hadden we het ook nooit geweten. We hebben in ieder geval een leuke, korte tijd gehad en deze oplossing is het beste voor iedereen. En Luna is weer helemaal de oude sinds Indy weg is, en dat vinden we zelf ook alleen maar heel erg fijn! Er zit weer wat leven in dat beest, haha!

Ik moest weer eens een avondje oppassen en kon het niet laten om foto’s te maken van Alex. Baby’s zijn gewoon leuk om te fotograferen. Ze moest wel veel huilen, maar hier was ze gelukkig vrolijk. Heerlijk kindje!

Helemaal happy met mijn zonnebrillen. Twee superfijne exemplaren waar ik veel plezier van ga beleven.

Toen wij op vakantie waren, zijn ze bij ons thuis aan het werk gegaan. De trappen zijn geschilderd, tegels zijn gelegd en ook de eerste badkamer is af. Ik moest ‘m natuurlijk even uitproberen en ben in bad gegaan terwijl ik 90210 ging kijken. Een lekker drankje erbij, en het was op en top genieten!

Tosti eten in de pauze. Altijd goed!

En na het werk sushi eten bij Soho en naar Magic Mike in de bioscoop. Was echt een lekker, leuk en gezellig avondje.

Stiefvader had wat dingen op het bord geschreven wat we uit moesten zoeken, maar toen ik me verveelde was ik natuurlijk weer zo flauw om ‘redline documenten’ te veranderen in ‘redlights documenten’. Had ik niks beters te doen? Nee. Haha:P

Mama kwam Starbucks naar ons brengen terwijl we aan het werk waren. Zo lief, en uiteraard ook lekker.

Afgelopen week kwamen mijn schoolboeken binnen, en even later ook wat examenbundels die ik besteld had. Bij het idee van school en examens lopen de rillingen al over mijn lijf. Het komt allemaal wel goed denk ik, maar dit jaar is alles gewoon voor de serieus, hoe ik het altijd zeg. Ik moet nu écht mijn best gaan doen want het is allesbepalend. Spannend haha.

Eten bij de Tweede Kamer. Broccolisoep vooraf en daarna nog een carpaccio salade. Super lekker, alleen die soep was echt mega vullend dus ik kreeg het niet helemaal op.

Naar Step Up 4 3D met mama en mijn zusjes. Kreeg haar met veel moeite op de foto, maar ze kijkt echt heel schattig haha. Dansfilms zijn eigen altijd leuk om met het hele gezin naartoe te gaan, want anders lukt het echt nooit met zusjes van 9 en 12. Dit was dus ook een geslaagd uitje.

Ennn we sluiten de My life as Liz af met een foto van drankjes. Vrijdag waren we ook al opstap geweest, alleen toen was het veel rustiger. Zaterdag was dus echt een geslaagde avond, en vooraf gingen we wat drinken met z’n allen bij een vriendin. Altijd gezellig!

Tot de volgende week!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *