MY LIFE AS LIZ

Mijn weekje herfstvakantie is alweer voorbij, en wat ging dat enorm snel! Zoals jullie weten heb ik het de komende twee weken heel erg druk, want volgende week begint mijn examenweek. Het meeste van mijn tijd heb ik dan ook besteed aan school, maar ik heb ook nog wat leuke dingen tussendoor gedaan. Ik ben naar de bioscoop geweest, naar Tilburg en naar Amsterdam. De overige dagen was ik aan het leren. Dat klinkt niet heel bijzonder, maar toch heb ik genoeg foto’s voor jullie. Kijk mee!

De printer was ein-de-lijk gemaakt! Koste wat moeite, maar dan heb je ook wat.
Ik moest namelijk al mijn samenvattingen die ik de afgelopen weken heb gemaakt uitprinten. En dat was véél! Zoals je ziet is het echt een pak van papier geworden. Dat beangstigde me wel een beetje…
Naar de bioscoop! Ik ging met mama naar ‘Voor ik doodga’. Ik vond het einde een beetje tegenvallen maar voor de rest vond ik het een mooie film. Niet geweldig, maar gewoon leuk! Klinkt een beetje raar, maar ondanks dat er verdrietige momenten in voorkomen, zit er ook zeker humor in.
Mijn zusje van 10 met een haircuff in. Cute!
Mijn ontbijt: wentelteefjes! En zoals je ziet ligt het leerwerk al op me te wachten, daarmee begon ik nadat ik had gegeten.
Als ik een dag de deur niet uit hoef, dan kleed ik me ook zo. Uggs aan, heerlijke harembroek, vest en dikke sjaal. Jas er overheen en ik kon de hond uitlaten. Super charming!
Ik kreeg een folder van EF binnen over een studiejaar in het buitenland. Ik ben een beetje aan het twijfelen wat ik volgend jaar wil gaan doen, maar als de overheid de studiefinanciering gaat afschaffen dan ga ik denk ik gewoon studeren!
Eigenlijk was mijn bureau aan het einde van iedere dag een complete zooi. Tijd om op te ruimen!
Ik ging oude liedjes van Christina Aguilera luisteren. Ze blijven leuk!
Even iets lekkers terwijl ik met wiskunde bezig was… Japanse mix met ice-tea green (lijkt net wijn haha).
Hello there! Ik droeg weer eens een full face make-uplook. Heb een aantal dagen in de vakantie zonder make-up rondgelopen en voelde me haast een ander mens toen ik foundation en oogschaduw op had. 
Naar de universiteit van Tilburg! We zijn daar niet heel lang geweest, maar ik wilde naar een voorlichting over de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Vond het heel interessant en ik denk dat ik dat ga studeren. Nu nog bedenken waar… Gelukkig heb ik nog even!
Daarna het centrum in. Even een terrasje pikken met cappuccino en chocoladetaart. Altijd goed!
Vervolgens gingen we wat winkels langs. Lekker shoppen! Heb uiteindelijk twee dingen gekocht bij Pull&Bear, daar komt nog een shoplog over. Ten slotte gingen we nog ergens wat eten, maar daar heb ik geen foto van gemaakt.
Ik ga echt nooit in bad, ik heb daar meestal ook het geduld niet voor. Ik vind het wel fijn, maar ik houd het nooit lang vol. Daarom besloot ik leren en in bad gaan te combineren. Ik deed mijn filosofie samenvatting in van die doorzichtige mapjes zodat het niet nat kon worden en zo heb ik het uiteindelijk toch nog lang volgehouden! En door de badcupcake van The Beauty Bakery voelde mijn huid heerlijk zacht.
Outfitje!
Ik was de helft van dit weekend alleen thuis met mijn zusje wegens omstandigheden (misschien heb je het wel gelezen op Twitter), dus daarom moesten we even samen boodschappen doen. Ik besloot hamburgers te maken en die waren zeer geslaagd!
Even langs drogisten voor wat nodige dingen.
Amsterdam! Hier ben ik met Sharon, Josephine, Soesja, Dajana, Fleur, Marieke en Lisa naartoe geweest. Het was een hele gezellige dag! We zijn naar winkels geweest, hebben foto’s gemaakt en gegeten bij Vapiano. Ik weet nog niet of ik er iets over ga schrijven omdat ik daar eigenlijk geen tijd voor heb, maar er komen vast we verslagjes op de andere blogs!
Pasta pesto bij Vapiano. Hmm…
Omschrijving van het dagje Amsterdam… Naja, bijna dan. Haha!
Met z’n allen! Yay!
Mintgroen iPhone hoesje van Soesja gekregen. Zo’n leuke kleur!
Herfst in Schijndel.
Mijn stiefmoeder was jarig en daarom ging ik naar Schijndel. Ze had sushi gemaakt, en die was erg lekker!
Dat was mijn herfstvakantie! Ik zal proberen te zorgen dat er volgende week een My life as Liz online komt, maar ik stress hem nu al dus ik hoop dat dat gaat lukken. Wish me luck…
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *